Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΛΤΑ!!

Και περάσαμε μιά χαρά
    6 μοτοσικλέτες σύνολο, 3 Bandit, ένα CBF1000, ένα Monster 600 και ένα Triumph Sprint ST 955. Καλός ο καφές, είδαμε και τις ωραίες παρουσίες του Ναυπλίου, είδαμε και κάγκουρες και ρίξαμε γέλιο, είδαμε και τα αγωνιστικά που τερμάτιζαν το ράλι σπριντ, τι άλλο θέλουμε! Ο καφές πάντως, τιμές Αθήνας. Αμ πως! Την επόμενη φορά ξαναπάμε παραλία Επιδαύρου για κρουασανάκι!
    Με το φαγητό παιδευτήκαμε λίγο να βρούμε γιατί ήταν όλα στα χωριά κλειστά, τελικά βρέθηκε ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα, ολ δε μόνεϊς λέμε.
    Και συνολικά, καφεδάκι, φαγάκι, βενζίνες διόδια, ένα πενηντάρικο έφυγε, αλλά άξιζε... Κοντά 350 χιλιόμετρα γράψαμε αν δεν κάνω λάθος.
    Η Κατερίνα θα με βρίζει που δεν ήρθε, αλλά τι να κάνουμε!

Και στα επόμενα, ελπίζω να κρατήσει λίγο ήλιο και για άλλες Κυριακές, αυτή τη γουρουνοπούλα που λέγατε την προηγούμενη φορά τη θέλω να βοσκήσει στο στομάχι μου....

Τα περασαμε τελεια. Καλη παρεα, καλος καιρος, καλο φαϊ και ωραια διαδρομη. Τι αλλο να ζητησει κανεις????
    Αντε με το καλο να το επαναλαβουμε

ΥΓ Jeronymo αναμενουμε φωτο απο το καφεδακι στο Ναυπλιο!!!
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Περασαμε καλα, χαρηκα πολυ που σας γνωρισα παιδια, και τα πολλα τα ειπε ο Νωντας τι ειδαμε και τι φαγαμε και ολα οκ παντα τετοια φιλικα
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Παρών κι εγώ. Όλα τέλεια δεν θα τα ξαναπώ γιατί τα έχει αναφέρει παραπάνω ο αδερφός "παγκόσμιος" αμυρουκαι .(Αντε με το καλό , με 2 CSS ακόμα και τον έχεις τον Rossi ... όταν σταματήσει :P). Απίστευτα άτομα όλοι , βοήθησε και ο καιρός και όλα πήγαν και τελείωσαν όπως έπρεπε .
    Να το ξανακάνουμε παίδες , εκεί στην Αρκαδία που έχει προταθεί οι διαδρομές είναι για πολλά λεφτά.

Να χαιρετήσω με την ευκαιρία και το παληκάρι με την "απαστράφτουσα" Λευκή-Μπλέ Μπούσα από το Haybusa.gr που μας συνόδευσε μέχρι τα διόδια Ελευσίνας , έτσι για την παρέα . Αν διαβάζεις φίλε στείλε ένα χαιρετισμό να χαίρεσε την καλή σου και πάντα τέτοια , ήρεμη δύναμη λέμε !!!!

Και ο Γιώργος έφτασε κανονικά σπίτι του, οπότε είμαστε όλοι ΟΚ

Τζερόνιμο ο Νώντας είναι ο Bikenest Εγώ είμαι ο Γιάννης. Φίλε κοψίδια την επόμενη. Αν και το μαγαζί μου άρεσε. Και ο πικάντικος γαύρος και το χταποδάκι και το καλαμαράκι. Τη σαρδέλα θα την προτιμούσα ψημένη ανοιχτή, αλλά και πάλι ήταν νόστιμη. Το μπακαλιαράκι πολύ καλό και ωραία ψημένο, δεν είχε στεγνώσει. Το μόνο ξενέρωτο ήταν το κολοκυθάκι που είχε ρουφήξει πολύ λάδι και είχε γεύση ηλιελαίου. Ήθελε ένα μαρινάρισμα σε μπύρα ή τηγάνισμα σε μπόλικο ελαιόλαδο...
    Τη φωτογραφία από το Ναύπλιο ψηφίζω και εγώ να την ανεβάσεις.

andgeo είναι ζημιά η πίστα, κάτσε να μπεις και αν δεν πωρωθείς... δεν πειράζει
    Γμτ, δεν προλαβαίνω για παγκόσμιος... Το ήξερα ότι έπρεπε να πάρω μηχανή πριν 20 χρόνια, το ήξερα!

Ναι ο busas πολύ ευγενικός και υπομονετικός! Έκανε ένα μαμάτο άνοιγμα στην ΑΟ μετά "πειράζει που έχω πολλά άλογα, πειράαααζει;" Αχ...

Talking

περασαμε απιθανα αντε και στην επομενη βολτα να μαζευτουμε πιο πολλοι!!
    τελικιασα και το εργαλιο 255 ευκολα!!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Και περάσαμε μιά χαρά
    6 μοτοσικλέτες σύνολο, 3 Bandit, ένα CBF1000, ένα Monster 600 και ένα Triumph Sprint ST 955. Καλός ο καφές, είδαμε και τις ωραίες παρουσίες του Ναυπλίου, είδαμε και κάγκουρες και ρίξαμε γέλιο, είδαμε και τα αγωνιστικά που τερμάτιζαν το ράλι σπριντ, τι άλλο θέλουμε! Ο καφές πάντως, τιμές Αθήνας. Αμ πως! Την επόμενη φορά ξαναπάμε παραλία Επιδαύρου για κρουασανάκι!
    Με το φαγητό παιδευτήκαμε λίγο να βρούμε γιατί ήταν όλα στα χωριά κλειστά, τελικά βρέθηκε ψαροταβέρνα πάνω στο κύμα, ολ δε μόνεϊς λέμε.
    Και συνολικά, καφεδάκι, φαγάκι, βενζίνες διόδια, ένα πενηντάρικο έφυγε, αλλά άξιζε... Κοντά 350 χιλιόμετρα γράψαμε αν δεν κάνω λάθος.
    Η Κατερίνα θα με βρίζει που δεν ήρθε, αλλά τι να κάνουμε!

Και στα επόμενα, ελπίζω να κρατήσει λίγο ήλιο και για άλλες Κυριακές, αυτή τη γουρουνοπούλα που λέγατε την προηγούμενη φορά τη θέλω να βοσκήσει στο στομάχι μου....
    A ρε φίλε μπράβο! Αντε να δούμε πότε θα πάμε για γουρουνοπούλα!!!!!!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Βαλτε και καμια φωτο παιδια να δουμε και εμεις τα μερη σας !!!
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
    περασαμε απιθανα αντε και στην επομενη βολτα να μαζευτουμε πιο πολλοι!!
    τελικιασα και το εργαλιο 255 ευκολα!!!
    Μόνο???Το είχα για παραπάνω,αλλά έχει & γ@μώ τις ροπές...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Μόνο???Το είχα για παραπάνω,αλλά έχει & γ@μώ τις ροπές...
    αμα ρε μαν βαραγε πιο πολλα busa θα ητανε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    A ρε φίλε μπράβο! Αντε να δούμε πότε θα πάμε για γουρουνοπούλα!!!!!!
    Είπα, την επόμενη Κυριακή με λιακάδα, να βάλουν μερικοί μερικοί κορντούρες παντελόνια να μην κρυώνουν και να πάμε, μου τρέχουν τα σάλια από τότε που το άκουσα. ΟΚ το βράδι και εγώ ψιλοκρύωσα. Andgeo είσαι ήρωας όλη μέρα με τη φόρμα το αθλητικό και το μπουφανάκι του γυμναστηρίου! Τι εσωτερικό θερμοστάτη έχεις και δεν πάγωσες ολόκληρος;

Άσε πήγα για κορντούρα και βγήκα κουρεμένος λέμε . Το φτηνότερο που είδα και ερχόταν κάπως πάνω μου ~300?. Ε "da fuck man" που λέει και ο αγαπητός Cartman . Τα δε 3/4 .... αλλά και τα 550που ήθελε ο άλλος ο παγκόσμιος . Έλεος λέμε . Θα ξαναπάω για να βγάλω άκρη , θα ρίξω και μια ματιά στη γνωστή αποθήκη και βλέπουμε .
    Έμπειρε είσαι ωραίος ρε ... Και σούζες και καγκουριές και 255 . Άντε να βρεθούμε και στην επόμενη βόλτα , βουνό αυτή τη φορά για φαγητό για να ρεφάρουμε οι ορεινοί !!!!

Και να βρίσω και τον βλάκα με το adventure 990 που ενώ γινόταν της τανας-που από κίνηση και ενώ είμαι πίσω από δύο αυτοκίνητα επάνω στη γραμμή και περιμένω να σιγουρευτώ ότι με έχουν δει στους καθρέπτες τους για να περάσω , εκείνος γκαζώνει από πίσω μου , περνάζει αριστερά μου και με διαγώνια κίνηση δεξιά περνάει εμένα και τα 2 αυτοκίνητα χωρίς δεύτερη σκέψη . Μπράβο μάγγα και εις ανώτερα , αλλά έχεις μπερδέψει τα ΚΤΜ με τα τανκς . Η ΚΤΜ δεν κατασκευάζει ΤΑΝΚ . Ξανά για να το εμπεδώσεις Η ΚΤΜ δεν κατασκευάζει ΤΑΝΚ

Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Άσε πήγα για κορντούρα και βγήκα κουρεμένος λέμε.
    Για τον μάστροΝώντα ήταν η σπόντα (κάνει και ρίμα) που κρύωναν τα πάντα του... Όποτε τον συμφέρει είναι "μεγάλος άνθρωπος" το χρυσό μου και μετά κάνει μιά σούζα και φεύγει από τα διόδια, όπως κάνουν όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι εξάλλου :P

Για την επόμενη φορά, θα πρότεινα μια βόλτα Γαλαξίδι με επιστροφή από το βουνό να κάνουμε και το στροφιλίκι προς Αμφισσα και να φάμε στη Γραβιά, είχαμε πάει με το φορουμ μιά φορά και πολύ ΜΕ άρεσε....

[spam mode ON]Ο Δημήτρης και ο Θανάσης στη γνωστή αποθήκη έκαναν παραλαβές το Σάββατο (προχτές) έμαθα και λέω να πάω για να δω και ένα καλό χειμωνιάτικο γάντι γιατί αυτά που έχω είναι αδιάβροχα, αλλά δεν είναι για οτιδήποτε εκτός Αθήνας από πλευράς κρύου. Πάντως υπολόγισε ένα 150άρι στο νερό για παντελόνι D-Dry και πάνω από 200 για Gore-Tex και στην περιοχή των 250-300 για ένα καλό D-Dry μπουφάν. Καλές τιμές σε μπουφάν είχε η Spidi, στα 138? αδιάβροχα κοντά, όχι 3/4, αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχουν ακόμα, τις διαφημίσεις τις είχα δει σε περιοδικά Σεπτέμβρη. Αν σε βγάλει ο δρόμος σου, ρίξε μιά ματιά στο μοτομάρκετ στη Συγγρού ή στο Spidi store στην Καλλιρρόης, μπορεί κάτι να έχουν πάλι. [/spam mode OFF]

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κυριακη βολτα μεγαρα.....
    από rantanplan στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2013, 16:28
  2. Σημερα Κυριακη, βολτα Νεα Μακρη.
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2011, 15:55
  3. κυριακη βολτα εβοια!!!
    από BIKENEST στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 10:57
  4. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  5. Βόλτα στη Λευκάδα, τη Κυριακή 21/3
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 17:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας