Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Eξατμιση για hornet 08

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Τα μοντέλα έως το 2006 δεν έχουν καμία σχέση με τα 2007 και έως σήμερα ,αυτό το γνωρίζεις ήδη .
    Μου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες γιατί στο κουτί της ακράπας δεν είχε κάτι σχετικό.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Αυτο που δεν μου ειπατε και δεν μου λυσατε ακομη την απορια ειναι εαν σε περιπτωση(που οπως και συμβαινει)εχει μονο τελικο αφαιρειται ο καταλυτης η παραμενει πανω ο μαμα??

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgefr
    Αυτο που δεν μου ειπατε και δεν μου λυσατε ακομη την απορια ειναι εαν σε περιπτωση(που οπως και συμβαινει)εχει μονο τελικο αφαιρειται ο καταλυτης η παραμενει πανω ο μαμα??
    Όταν αλλάζεις τελικό στο χορνετ ,ο καταλύτης παραμένει στην θέση του.

Αν κατάλαβα καλά το ερώτημά σου
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Aπλα νομιζα οτι βγαινει ο καταλυτης αλλιως δεν εχει διαφορα στον ηχο!Γιατι και στο er6n που ειχα και ειχα αλλαξει εξατμιση ειχε βγει ο καταλυτης και σκοτωνε απο ηχο!Γι αυτο ρωταω και για το hornet!

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt
    Βάλε ένα τελικό...Δεν θα χρειαστεί κάποια ρύθμιση στα μίγμα κλπ,κλπ (εφόσον το χρησιμοποιείς με το dbkiller) είναι σχετικά φτηνό (από το να πάρεις ολόκληρη εξάτμιση) και πετυχαίνεις και τον βασικό σκοπό σου που είναι η αισθητική αλλαγή...αμα θες ήχο...ο καταλύτης πρέπει να πει

εγώ θα σου έλεγα να βάλεις ixil

φωτο

με γεια...
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

...διπλοποστιά...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια

Pics

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
    Βάλε ένα τελικό...Δεν θα χρειαστεί κάποια ρύθμιση στα μίγμα κλπ,κλπ (εφόσον το χρησιμοποιείς με το dbkiller) είναι σχετικά φτηνό (από το να πάρεις ολόκληρη εξάτμιση) και πετυχαίνεις και τον βασικό σκοπό σου που είναι η αισθητική αλλαγή...αμα θες ήχο...ο καταλύτης πρέπει να πει

εγώ θα σου έλεγα να βάλεις ixil

φωτο

με γεια...
    Θα εχω κανενα προβλημα αν βγαλω τον καταλυτη??Ειτε με τον νομο ειτε με τη μηχανη??Γιατι για να κερδισω ηχο πρεπει να βγει απο οτι μου λες!H ixil απλα δεν εχει db killer σε περιπτωση που με κουρασει ο ηχος!Κατα τ αλλα φαινεται πολυ μουρατη και απο ηχο τελεια!
    Παρατηρησα και το αλλο απο τη σελιδα της arrow!Ενω ολα τα αλλα street κερδιζουν μονο με τελικο 2 αλογακια η δικια μας μηχανη δεν κερδιζει τιποτα!!Μπειτε στην arrow και δειτε το αν ειναι!Αφηστε που μαμα την εχουν δυναμομετρημενη ως την πιο αδυναμη με μονο 92 αλογα ενω το gsr το χει 96 και το fazer 94!

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgefr
    Θα εχω κανενα προβλημα αν βγαλω τον καταλυτη??Ειτε με τον νομο ειτε με τη μηχανη??Γιατι για να κερδισω ηχο πρεπει να βγει απο οτι μου λες!H ixil απλα δεν εχει db killer σε περιπτωση που με κουρασει ο ηχος!Κατα τ αλλα φαινεται πολυ μουρατη και απο ηχο τελεια!
    Παρατηρησα και το αλλο απο τη σελιδα της arrow!Ενω ολα τα αλλα street κερδιζουν μονο με τελικο 2 αλογακια η δικια μας μηχανη δεν κερδιζει τιποτα!!Μπειτε στην arrow και δειτε το αν ειναι!Αφηστε που μαμα την εχουν δυναμομετρημενη ως την πιο αδυναμη με μονο 92 αλογα ενω το gsr το χει 96 και το fazer 94!

βασικά, στην Ελλάδα ζεις...για να έχεις πρόβλημα με το νόμο, θα πρέπει να σκοτώσεις κάποιον...ή καλύτερα να ρίξεις μία βόμβα στο μετρό και να σκοτωθούν καμιά 40ρια άτομα...Από εκεί και πέρα...εάν βγάλεις τον καταλύτη...υπάρχουν αρχικά ηθικά θέματα...για την μόλυνση που προκαλείται στο περιβάλλον...και κατ 'επέκταση στους ανθρώπους γύρω σου και εσένα τον ίδιο...και βέβαια...εάν πέσεις σε κάποιο κλιμάκιο της τροχαίας και διαπιστωθεί με κάποιο τρόπο η μη ύπαρξη καταλύτη...(ενώ θα έπρεπε να υπάρχει...) θα πληρώσεις το προστιματάκι σου...Ενώ φυσικά με την αφαίρεση του καταλύτη θα χρειαστείς και κάτι τύπου power commander οπωσδήποτε για να πηγαίνει καλά το μηχανάκι...

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα..με την χρήση μόνο ενός τελικού, όχι μόνο να μην κερδίζεις τίποτα, αλλά και να χάνεις κιόλας...δηλαδή το γεγονός ότι σε ένα συγκεκριμένο φάσμα στροφών παρατηρείται μία αύξηση στην ιπποδύναμη, δεν σημαίνει ότι η μηχανή πάει καλύτερα, γιατί χαμηλά μπορεί να ψοφάει (ας πούμε)

Κατά τη γνώμη μου το μοναδικό κριτήριο για την επιλογή τελικού είναι καθαρά το αισθητικό μέρος...Βάλε αυτό που σου αρέσει (οπτικά ή κάνει τον καλύτερο θόρυβο κλπ,κλπ)

Ό,τι και να πάρεις, καλοφόρετο
    …αν

Pics

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εξατμιση για Hornet 08
    από Panopticon7 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2010, 05:03
  2. Zελατινα για hornet 08
    από georgefr στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 18:43