Δεν νομιζω οτι θα κανει σε καννεναν εντυπωσει αλλα εγω μεσα ειμαι με μικρη επιφυλαξει μονο για το ποτε....
Δεν νομιζω οτι θα κανει σε καννεναν εντυπωσει αλλα εγω μεσα ειμαι με μικρη επιφυλαξει μονο για το ποτε....
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
ωχ ιλλιγκος μεπιασε και ξεχασα και την ορθογραφια![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αν είναι για 5 Ιουνίου
… με τα 1000
4 Ιουνίου δυστυχώς
δουλεύω
Παίδες έχω πέσει κι'εγώ και μάλιστα με το συγκεκριμένο crew στην Ίο 2 φορές. Μιλάμε για το μεγαλύτερο χέσιμο της ζωής μου, χωρίς αστεία. Μου έχουν τύχει άπειρες "στραβές" με τη μηχανή και έχω δεί το Χριστό φαντάρο και τη Παναγιά περίπολο περισσότερες φορές απ'όσο μπορώ να θυμηθώ. Τη φρίκη ομώς που ένοιωσα όταν συνηδητοποίησα οτι "μεγάλε εδώ που έφτασες τώρα πρέπει να πηδήξεις" δε περιγράφετε με καμμιά ανθρώπινη γλώσσα.
Και η φάση είναι το 2ο άλμα είναι πάντα πιο τρομακτικό, γιατί τότε ξέρεις τι σε περιμένει και σχεδόν δε το αντέχεις...
Ειδικά όταν έχεις φτάσει στο χείλος του κλουβιού και σου λέει ο εκπαιδευτής που είναι δίπλα σου "πήδα" είναι που σε πιάνει σχεδόν πανικός. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σου σου ουρλιάζει: "Που πας Μ@Λ@Κ@ ??? δε βλέπεις πόσο ψηλά είναι? 'Εχεος ιδέα πως θα γίνεις αμα κοπεί το σκοινί και σκάσεις κάτω σα καρπούζι ???? και άλλα τέτοια ευχάριστα περνάνε από το μυαλό σου εκείνη την ώρα.
Τότε είναι που πρέπει να νικήσεις το αυτό το ένστικτο και να πηδήξεις...
Ψήνομαι να ξαναπάω είναι η αλήθεια...
Αλλά μιλάμε για πολύ χέσιμο... όχι αστεία...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Παιδιά είναι σούπερ εμπειρία, όποιος δεν έχει κάνει πρέπει οπωσδήποτε....
Έχω πηδήξει ατα 40 μέτρα στην Πούντα στην Πάρο![]()
Μόνο και μόνο οι φωτογραφίες με τη φάτσα σου
την ώρα που πηδάς αξίζει !!!
:rotflmao:
![]()
Tous evlepa apo thn megalh pisina pou voutagan apo ton gerano...
TI LES TWRA ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pes ta Doctor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kai egw mazi sou ...... pame emeis gia kafedouba se kana skaboudaki .... kai ase tous alous na PIDANE !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
KALA NA PERASETE PAIDES ......
na mas steilete foto ....
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
VRe den paw na bw me 277 sthn iliki ....
To sigouro einai oti den 8a pa8w afto pou epa8e o eikonizomenos ....
ade kai pali :
KALA NA PERASETE ... kai mhn ksexasete tis foto !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Οκ για Κυριακή τότε 5 Ιούνη .
Εχουμε κόσμο και θα μαζευτούμε αρκετοί... :rotflmao:![]()
ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.
3ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΩ
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Πόσο κάνει η πτώση παιδια? Έχω καιρό να κάνω...
συγκεκριμένα στην Κόρινθο?
Ban 'em all
τόσο πήγε...;
Το θυμάμαι 10 χιλιάρικα..![]()
Πάντως όσοι θέλουν να πρωτοκάνουν τους συμβουλεύω να πέφτουν σε θάλασσα... είναι Κα@@@υλα....
Ban 'em all
ειναι γιατι πληρωνουν δικαιωματα στο καναλι για τη χρηση του γι'αυτο ειναι σχετικα περισσοτερα τα λεφτα απο αλλου
αν ζηζεις για το δευτερο αλμα σου κανουν και εκπτωση
:rotflmao: :rotflmao:
Όταν η πόλη κοιμάται.......
πολυ Ζ βαΖεις ΝαΖο...Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
αν ζηζεις για το δευτερο αλμα σου κανουν και εκπτωση
:rotflmao: :rotflmao:
λεΖ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελα μωρε το πολυ πολυ να γρατσουνισεις λιγο το κεφαλι σου...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com