...(σύνδεση με άλλο thread περί ανορθογραφίας)..
Τύπωσαν που τύπωσαν το μπλουζάκι το "λογούμε" το έγραψαν λάθος!!! Αυτοδικαίως ο τύπος να αναλάβει υπουργός παιδείας του ανεξάρτητου κρητικού κράτους!!!!!!
...(σύνδεση με άλλο thread περί ανορθογραφίας)..
Τύπωσαν που τύπωσαν το μπλουζάκι το "λογούμε" το έγραψαν λάθος!!! Αυτοδικαίως ο τύπος να αναλάβει υπουργός παιδείας του ανεξάρτητου κρητικού κράτους!!!!!!
Εγώ θα ζητήσω να αποσχιστεί το χωριό μου !!! Μαζεύω υπογραφές......
Full name: The Republic of Perdikovrisi
Population: 8 με ανοδικές τάσεις (UN, 2009)
Capital: Η Ψησταριά της Μαρίας - Τα πλατάνια
Area: ? sq km (Μετράμε ακόμα)
Major language: Ελληνικά με κατάλληλη προφορά
Major religion: υπό κατασκευή
Life expectancy: 108years (men), 109 years (women) (UN)
Monetary unit: ανταλλαγή προϊόντων και αγαθών
Main exports: Τσίπουρο ,πίτες ,κρέας και λουκάνικα !
Internet domain: .PRD
International dialling code: +666
Φιλε, το χωριό σου μια χαρά αποσχισμένο ήταν, μέχρι που άνοιξε εκείνος ο δρόμος![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
η μέγιστη ξεφτύλα, ντρέπομαι που είμαι Κρητικός ...Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Λεπτομέρεια...η σημαία αναγράφει 1912-2012....Μετά τους Μάγιας και το ημερολόγιό τους έρχονται και οι Κρητικοί!
σημαία που είχε δημιουργηθεί μετά απο συμβιβασμό, με απαίτηση του τούρκου σουλτάνου να υπάρχει σύμβολο που να υποδηλώνει την υποτέλεια του νησιού σε αυτόν, εξ ού και το αστέρι....
και αυτά τα τσουτσέκια που το παίζουν πατριώτες Κρητικοί, γαμώ τη περιφάνεια τους γαμώ, θέλουν αυτό το σύμβολο να αντιπροσωπεύει τη Κρήτη?
![]()
γενικότερα, τα περί ανεξαρτησίας είναι τουλάχιστον για ανέκδοτα ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
,Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Φιλε, το χωριό σου μια χαρά αποσχισμένο ήταν, μέχρι που άνοιξε εκείνος ο δρόμος![]()
![]()
...πες το ψέματα![]()
![]()
Πάμε, με χέρια και με πόδια!
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ναι... και μετά ήρθαν οι μέλισσες!
Δηλαδή το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ και όλοι αυτοί οι βρυκόλακες - δολοφόνοι, θ' αφήσουν την σούδα και το λιμάνι στο τυμπάκι για να πίνουν ρακές οι κρητικοί λεύτεροι...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
καλη φαση...
μετα που θα κλαινε οσαν τα κοριτσακια οταν θα τους πηδανε απο παντου (Τσυπρος) να δουμε γελια
douleia den eixe o diaolos ...m(g)amouse ta paidia tou!![]()
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
τώρα μας τα χαλάς..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
με πρωτεύουσα τα Χανιά.
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Καλά το είπα εγώΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
τώρα μας τα χαλάς..![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οι αμόρφωτοι μαλακοκάγκουρες που την έχουν δει μαγκιά-κλανιά-ανεξαρτησία είτε αυξάνονται τα τελευταία χρόνια, είτε ντρέπονται λιγότερο να δείξουν την ηλιθιότητά τους δημοσίως. Βλέπω το αστέρι του σουλτάνου στα Navara/Hilux και βγάζω καντήλες. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι άκουσα κάτι χαζοσχόλια περί ανεξαρτησίας και από άτομα που δε θεωρούσα χαζούς και μου φάνηκε κάπως.
Εγώ στους αμόρφωτους που μου μοστράρουν την κωλοσημαία θα αρχίσω να ισχυρίζομαι ότι είναι μυστικό σχέδιο των Αμερικανών (ίσως σε συνεργασία με τους Τούρκους - τρομάζει περισσότερο) ώστε να ανεξαρτητοποιηθεί το νησί για να μας κάνουν π###άνα τους μετά με την ησυχία τους και χωρίς πολλές παρεμβάσεις.
Πάντως θα χυθεί αίμα. Ακούς εκεί πρωτεύουσα στα Χανιά!!!![]()
![]()
Εγώ νομίζω ότι είναι και γαμώ τις ιδέες.
Να επιστέψουμε στην φιλοσοφία της Πολης Κράτους. Και να δημιουργηθούν πολλές πόλεις κράτη σε όλη την Ελλάδα.
Το μόνο που θα έχουμε ως κοινό παρανομαστή θα είναι η γλώσσα και τα εθνικά σύνορα. Μόνο σε αυτά θα συνεργαζόμαστε.
Θα αναπτυχθούν μικρές τοπικές οικονομίες πράγμα που θα είναι θείο δώρο. Θα πάψει η Αθήνα να είναι το κέντρο της οικονομικής ζωής. Θα γυρίσει ο κόσμος στα χωριά του.
Θα ψηφίζουμε τοπικά, θα φορολογούμαστε τοπικά ανάλογα με της ανάγκες της κάθε πόλης κράτους. Οι πολιτικοί θα είναι σε άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους και κατά συνέπεια δεν θα κάνουν τόσες χοντράδες γιατί θα πέφτει ξύλο.
Το δημόσιο θα αρχίσει να λειτουργεί καθώς θα υπάρξει αποκέντωση και περιορισσμός της γραφειοκρατίας.
Γενικά μόνο θετικά θα έχουμε από αυτη την ιστορία. Και γαμώ σας λέω....
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Προς κρητικους: Συμφωνώ με το να αποσχιστείτε και να ιδρύσετε κράτος. Αλλά, εαν είστε μάγκες, βγείτε και απο την ΕΕ και τη συνθήκη Σένγκεν και τυπώστε δικό σας νόμισμα.
Φυσικά κομένα τα λεφτά για επιδοτήσεις και έργα.
Να σας δω![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν θα δεις κανένα, να είσαι σίγουρος, τζάμπα μάγκεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Προς κρητικους: Συμφωνώ με το να αποσχιστείτε και να ιδρύσετε κράτος. Αλλά, εαν είστε μάγκες, βγείτε και απο την ΕΕ και τη συνθήκη Σένγκεν και τυπώστε δικό σας νόμισμα.
Φυσικά κομένα τα λεφτά για επιδοτήσεις και έργα.
Να σας δω![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις