Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: γαμωκινητές.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Στην κλινική εσύ ή η γυναίκα σου συμπληρώσατε το έντυπο με τα διαφημιστικά....δεν διάβασες τα ψιλά γράμματα αλλά να σε ενημερώσω οτι καλά έκανες γιατί στέλνουν πολλά κουπόνια στα επόμενα χρόνια....και η αξία τους είναι σημαντική...'εχει κάτι -5 και κάτι -2 στα Pampers συνέχεια..
    Δεν συμπλήρωσα πράμα (έμαθα μετά την πρώτη γέννα!)
    Εξ' άλλου, εγώ αγοράζω μόνο μπειμπιλίνο (φθηνότερο και καλύτερο στο δέρμα)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νέο μέλος
    Μπορείς να συμπληρώσεις τη σχετική δήλωση στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.
    Κάτι είναι κι αυτό.
    Πάντως διάβασε το site.
    http://www.dpa.gr/portal/page?_pagei..._schema=PORTAL

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εμένα με πήρανε από τη Wind και μου είπανε "μάθαμε ότι γεννήσατε, να σας ζήσει!!!"
    Παλιοτραβέλια!
    Ήρθε ρε Στέλιο???

Να σας ζήσει ρε συ..

:milk: :milk: :milk:

Συγχαρητήρια και πάλι!!!! :wacko:
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Ήρθε ρε Στέλιο???

Να σας ζήσει ρε συ..

:milk: :milk: :milk:

Συγχαρητήρια και πάλι!!!! :wacko:
    Ευχαριστώ! Και στα δικά σας!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ευχαριστώ! Και στα δικά σας!
    Αναμείνατε SMS!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    λοιπον φιλαρακο ακου πως εχουν τα πραγματα.η γυναικα μου στο παρελθον εκανε αυτη την ενοχλητικη δουλεια.το τηλεφωνο δεν ειναι απο την εκαστοτε εταιρεια vodafone-eurobank κτλ κτλ,αλλα απο μεσαζοντες εταιρειες που αναλαμβανουν αυτο το project.η γυναικα μου δουλευε στην delta singular και ολη μερα επαιρναν τηλεφωνα για πιστωτικες-δανεια-κινητα δηθεν εκπροσωποντας τις αρχικες εταιρειες.μπροστα τους εχουν μια λιστα απο τις πιθανες απαντησεις σου και πως να σε αντιμετωπισουν,λιστα η οποια εχει συνταχθει με τη βοηθεια ψυχολογων παρακαλω...ο π@π@ριδης που σου απαντησε λοιπον πληρωνεται με το συνολο των επιτυχυμενων κλησεων.ποιεσ ειναι αυτες?απλα αυτες που τους απαντανε.γι αυτο το λογο κοφτα και καθαρα κλεισιμο το τηλ και αν επιμενουν σκυλοβρυσιμο.κανεις δεν μπορει να σου ζητησει ευθυνες μια και τα στοιχεια σου εχουν πουληθει παρανομα...

τους καταλαβαίνω όλους αυτούς που δουλεύουν σε τέτοιες εταιρίες και ξέρω πως στο μπουρδελοκράτος που ζούμε όλα πουλιούνται. εδώ πουλάνε οι τράπεζες τα χρέη σου ... θα κωλώσουν στο τηλέφωνο? αλλά όχι να προσπαθείς να με πείσεις πως, ενώ με ενοχλείς, το προϊόν που πουλάς δεν είναι κάτι κακό ώστε να προκαλέσει το θυμό μου. τέσπα την απάντηση στο επόμενο τέτοιο τηλεφώνημα την ξέρω. όπως στην Cosmote που μια φορά άργησα να πληρώσω το κινητό και κάθε μέρα με έπερναν τηλέφωνο. ε κάποια στιγμή ζήτησα κι εγώ το τηλέφωνο της τύπισας που έπερνε για να βγούμε... και δεν με ξαναενόχλησε (κρίμα και είχε ωραία φωνή)

Εχετλαίε να σου ζήσει man!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    εγω συνηθιζω να τις σηκωνω τις αποκρυψεις!
    Δεν χρωσταω και σε κανεναν αλλωστε!

Σημερα το πρωι λοιπον με πηραν κι εμενα απο τη Vodafon!

Τους ειπα οτι "δουλευω νυχτα και αυτη τη στιγμη κοιμαμαι, μπορειτε σας παρακαλω πολυ να πατε να γ@μηθειτε μη σας παρει ο διαολος? Ευχαριστω!"

Εκλεισα και ξαναχτυπαει το κινητο ΠΑΛΙ με αποκρυψη!
    Ε, ηταν φιλος που επερνε απο καρτοτηλεφωνο αλλα πριν μιλησει του πηδηξα τη μανα!

Sorry ρε Νικολα!!!

:rotflmao: :rotflmao:

λοιπόν υπάρχει λύση ,

εύκολη , άμεση που αφοπλίζεις το κάθε βλάκα που σε καλεί !!!:hypnotize

α) Αν σε πάρουν απο τη cosmote λες πως εργάζεσαι στη vodafone,:rotflmao:
    β) Αν σε πάρουν από τη wind λες πως εργάζεσαι στη vodafone , :rotflmao:
    γ) Αν σε πάρουν από τη vodafone λες πως εργάζεσαι στη cosmote , :rotflmao: :rotflmao:

....με αυτό το κόλπο , και λέγωντας επίσης πως χρησιμοποιείτε την εταιρική γραμμή σας ,η συνομιλία τελειώνει πολύ πιο σύντομα από το να τσακωθείτε γιατί καταλαβαίνουν πως ότι και να κάνουν δεν μπορούν να σας κάνουν ΠΕΛΑΤΕΣ τους!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από motard
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Συμφωνώ...

Ο κουμπάρος μου όποτε τον παίρνουν κάτι τέτοιοι κάνει ότι γ@μάει (βογκητά και τα σία).
    Όταν τον ξαναπάρουν τα ίδια και τα ίδια κτλ.
    Και μένουν να σκέφτονται "Καλά ρπμ, αυτός δεν κάνει τίποτε άλλο; Όποτε καλέσουμε αυτός σπρώχνει!"

Παλαιό Μέλος ??? Το avatar του/της harisvfr
    Ο κουμπάρος μου όποτε τον παίρνουν κάτι τέτοιοι κάνει ότι γ@μάει (βογκητά και τα σία).
    Και μένουν να σκέφτονται "Καλά ρπμ, αυτός δεν κάνει τίποτε άλλο; Όποτε καλέσουμε αυτός σπρώχνει!"
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ααααατσα

Re: γαμωκινητές.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    το σκηνικό έχει ως εξής.

με πέρνουν τηλέφωνο στο κινητό μου (cosmote) για να με ενημερώσουν για προσφορές της VODAFONE. όταν τους ρωτάω που βρήκαν το τηλέφωνό μου και με ενοχλούν μου λέει ο βλακάκος πως καλεί το σύστημα τυχαία ένα νούμερο. του λέω οκ δεν με ενδιαφέρουν οι προσφορές και θέλω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο γιατί το νούμερο δεν μπορεί να το βρίσκει ο καθένας και να μου πει και το όνομά του. Εκεί μου λέει πως δεν μου λέει το όνομά του γιατί (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) δεν του αρέσει ο τόνος της φωνής μου. Του λέω... μεγάλε εσύ με ενόχλησες.. με πήρες στο κινητό μου και θα μου πεις και για τον τόνο της φωνής μου????? Το όνομά σου και το το όνομα του υπεύθυνου που θα μιλήσω. Και μου ξαναλέει πως δεν μου το λέει και θα με συνδέσει με υπεύθυνο. Και κόβει τη γραμμή ο αρχίδι.

η ερώτησή μου είναι απλή. Που σκατά μπορώ να απευθυνθώ? Προστασία του πολίτη? Το κινητό μου είναι σύνδεση και υποτίθεται πως υπάρχει αρχή προστασίας δεδομένων....

(πείτε ότι θέλετε - πως είμαι περίεργος ή κάτι άλλο - αλλά δεν γουστάρω να με παίρνουν στο κινητό μου από απόκρυψη και όχι μόνο να μη μου λένε όνομα αλλά να μου το κλείνουν κι όλας.)

Αμα ψάξεις... θα δεις οτι στο συμβόλαιο του παρόχου σου γράφει οτι μπορουν να σε καλέσουν να ενοχλήσουν για ενημέρωση κτλ ή οφειλή κτλ...(το έχεις υπογράψει)

Αν σε πήραν απο αλλη εταιρεία κάπου έδωσες το νουμερό σου... απο διαγωνισμό μέχρι σε βάση δεδομένων τραπεζας (αν εχεις κάρτα η δε ξερω τι λογαριασμο ανοιξει) οπου και πάλι εκει αμα διαβάσεις.. γραφει στο εντυπο με τα μικρα γράμματα των 3-4 σελιδων οτι μπορουν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία σου....(το έχεις υπογράψει)

Ενολίγοις ο μονος τρόπος για να μη σε ενοχλούν θα πρέπει να μπεις στη λίστα.. προστασίας Προσωπικών κτλ.. Δαφέρφμου..(οπως έγραψε ενα παιδι ποιο πριν).

Αν σε καλέσουν και εισαι καταχωρημένος στη λίστα μπορεις μετά να κινηθείς νομικά εναντίον της εταιρειας που σε κάλεσε .

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    "Καλά ρπμ, αυτός δεν κάνει τίποτε άλλο; Όποτε καλέσουμε αυτός σπρώχνει!"
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Νέο μέλος
    oxi re file xD :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

4) Τι μπορώ να κάνω για να μην με ενοχλούν άλλο στο τηλέφωνό μου;

* Θα πρέπει άμεσα να δηλώσετε σε κάθε ανεπιθύμητη επικοινωνία την εναντίωσή σας. Έχετε δικαίωμα να ρωτήσετε με ποιόν τρόπο έχουν βρει τα στοιχεία επικοινωνίας σας και με ποιο τρόπο ο διαφημιστής έχει αποκτήσει τη συγκατάθεσή σας για την πραγματοποίηση της επικοινωνίας.
    * Σε περίπτωση που έχετε δώσει συγκατάθεση στο παρελθόν μπορείτε να ζητήσετε εκείνη τη στιγμή να μη σας ενοχλήσουν ξανά, δηλαδή να άρετε τη συγκατάθεση.
    * Σε περίπτωση που δεν έχετε δώσει τη συγκατάθεση σας, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή. Στην καταγγελία αναφέρετε όσα περισσότερα στοιχεία διαθέτετε για τη στοιχειοθέτησή της, όπως τα προϊόντα ή υπηρεσίες που διαφημίζονται, την εταιρεία που σας καλεί, τον αριθμό τηλεφώνου από τον οποίο σας καλούν, ονοματεπώνυμο του πωλητή, ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης της κλήσης. Για την υποβολή της καταγγελίας μπορείτε να ενημερωθείτε εδω.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF