Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ακόμα περιμένουμε τις κυρίες να μας πούνε την γνώμη τους.....
vasika vlakeia pou den tis skeftika alla...mporoun na tin paroun san tin kaliteri tous fili(oi kiries)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ακόμα περιμένουμε τις κυρίες να μας πούνε την γνώμη τους.....
vasika vlakeia pou den tis skeftika alla...mporoun na tin paroun san tin kaliteri tous fili(oi kiries)
Εμένα η δικιά μου δεν έχει βυζ... εεεε σορρυ fairing ή θελα να πω:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από motard
ta fairing![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Σαφέστατα οχι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Περιμένεις να ακουσεις απο γυναίκες καλή γνώμη για άλλες γυναίκες;![]()
Τον Αμάνικο περιμένω ακόμα..... όπως όλοι δλδ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα αυτό το είδος στον πλανήτη... της καλύτερης φίλης.Αρχικά δημιουργήθηκε από motard
![]()
file me ta AN de gamise POTE kaneis opote i bres gynaika..i pes mas na soy vroume emeis..giati se blepo k koitas tis moto me periergo skopo..
χρυση μου αφηνω πουλι αυτη την εποχη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σαφέστατα οχι....
Τον Αμάνικο περιμένω ακόμα..... όπως όλοι δλδ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
file me ta AN de gamise POTE kaneis opote i bres gynaika..i pes mas na soy vroume emeis..giati se blepo k koitas tis moto me periergo skopo..
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
xaxaxaxaxaxaxaa :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
να απαντησω??????
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
όχιΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να απαντησω??????![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να απαντησω??????![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Σε τι;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
να απαντησω??????![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
χρυση μου αφηνω πουλι αυτη την εποχη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από motard
έχει περίοδο κάθε 10000 χλμ!!!
[/B]
ρε φιλε το κοιταγα και το ξανακοιταγα αλλα εχω μια απορια....η μηχανη περιοδο πως εχει????της πεφτουν τα λαδια???ducati ειχες στο μυαλο σου οταν εγραφες αυτο το μεγαλειωδες θρεντ?
και επισεις ετσι γιατι μου κολλησε...εσυ δλδ βλεπεις μια γυναικα και λες <<πωωωω πω μανιτσα μ τι ζα ειναι αυτα τη βραζιλιανικη κω@##@$ρα ....αλλα ποτε να ειναι η ημερομηνια που εχεις περιοδο μανα μ?>>
![]()
![]()
@sniper καλες φιλες υπαρχουν οταν ειναι το ιδιο ομορφες , με τα ιδια λεφτα , τον ιδιο αριθμο απο αντρες και παρεες.Τουτεστιν δεν εχει καμμια να πει η να ζηλεψει απο την αλλη εχουν ξεχωριστες ζωες και ετσι μπορουν να ειναι φιλες. (βλεπε εμενα και τον τρουπερ μονο που εχει περισσοτερα λεφτα αλλα αφηνει πουλι και ετσι δεν πιανετε)
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
.....
@sniper καλες φιλες υπαρχουν οταν ειναι το ιδιο ομορφες , με τα ιδια λεφτα , τον ιδιο αριθμο απο αντρες και παρεες.Τουτεστιν δεν εχει καμμια να πει η να ζηλεψει απο την αλλη εχουν ξεχωριστες ζωες και ετσι μπορουν να ειναι φιλες. (βλεπε εμενα και τον τρουπερ μονο που εχει περισσοτερα λεφτα αλλα αφηνει πουλι και ετσι δεν πιανετε)
![]()
Τώρα μιλάς όμορφα!
![]()