:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ναι με τίποτα δεν παρασύρεσαι!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΑΑΑΑΑυτός;;;;;; Ποτέεεεεεεεε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ναι με τίποτα δεν παρασύρεσαι!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΑΑΑΑΑυτός;;;;;; Ποτέεεεεεεεε
όλα είναι στον οδηγό...
σε ένα κλειστό στροφιλίκι νομίζω ότι αυτός που έχει την περισσότερη ροπή, έχει και το πλεονέκτημα...με το 1300 έχεις μια δευτέρα και έχεις γκάζι παντού και πάντα...με το 600 για να πας γρήγορα πρέπει να κατεβάζεις και πρώτη...αν μείνεις με δευτέρα στις 3-4 χιλιάδες...θα σε περάσει από πάνω το 1300 για πλάκα...
Χρειάζεται πολλή φόρα στην είσοδο λοιπόν...πράγμα δύσκολο εάν (ας πούμε) δεν ξέρεις τη διαδρομή και συνεχείς αλλαγές ταχυτήτων...που ήδη από μόνες τους...κοστίζουν χρόνο..
Επίσης...εδώ που τα λέμε το 600 (τουλάχιστον το 04 που είχα εγώ) δεν είχε και πολύ καλύτερο στήσιμο από το 1300 (μάλλον χειρότερο)
τώρα όσο για το 900αρι το χόρνετ, δεν το έχω οδηγήσει και δεν ξέρω...μπορεί να είναι οντως η χρυσή τομή...αλλιώς μεταξύ 600 και 1300...το 1300 μακράν μπροστά...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Καλά τα λές αλλά το 1300 είναι λίγο βαρυ, 30 κιλά πάνω απο το 900.Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
όλα είναι στον οδηγό...
σε ένα κλειστό στροφιλίκι νομίζω ότι αυτός που έχει την περισσότερη ροπή, έχει και το πλεονέκτημα...με το 1300 έχεις μια δευτέρα και έχεις γκάζι παντού και πάντα...με το 600 για να πας γρήγορα πρέπει να κατεβάζεις και πρώτη...αν μείνεις με δευτέρα στις 3-4 χιλιάδες...θα σε περάσει από πάνω το 1300 για πλάκα...
Χρειάζεται πολλή φόρα στην είσοδο λοιπόν...πράγμα δύσκολο εάν (ας πούμε) δεν ξέρεις τη διαδρομή και συνεχείς αλλαγές ταχυτήτων...που ήδη από μόνες τους...κοστίζουν χρόνο..
Επίσης...εδώ που τα λέμε το 600 (τουλάχιστον το 04 που είχα εγώ) δεν είχε και πολύ καλύτερο στήσιμο από το 1300 (μάλλον χειρότερο)
τώρα όσο για το 900αρι το χόρνετ, δεν το έχω οδηγήσει και δεν ξέρω...μπορεί να είναι οντως η χρυσή τομή...αλλιώς μεταξύ 600 και 1300...το 1300 μακράν μπροστά...![]()
Εγω πιστεύω οτι το 900 είναι όντως η χρυσή τομή, οταν το πρωτοκαβάλησα μου άρεσε τόσο πολύ που πήγα και το πήρα.
Εχει και φρενάρες και ροπή και δεν το αγόρασε σχεδόν κανένας...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί. Πάνε και αγοράζουν κάτι... τριμπούρδελαΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
...και δεν το αγόρασε σχεδόν κανένας...![]()
![]()
Το 900 πάντως είναι καταπληκτικό
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εγω πιστεύω οτι το 900 είναι όντως η χρυσή τομή, οταν το πρωτοκαβάλησα μου άρεσε τόσο πολύ που πήγα και το πήρα.
Εχει και φρενάρες και ροπή και δεν το αγόρασε σχεδόν κανένας...![]()
φίλε, σου έχει βγει καλό? γιατί δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφορούν...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
φίλε, σου έχει βγει καλό? γιατί δεν έχω δει και πολλά να κυκλοφορούν...![]()
![]()
Ετσι γίνεται με όλα τα μηχανάκια μου, ακόμα κι αν είναι Honda!!
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957