Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: crf 250

Αρχικά δημιουργήθηκε από bdellas31
    οχι παιδες.μεχρι 3000 εχω σκοπο να δωσω οποτε ξεχναω τα τελευταια μοντελακια

Καινούργια παίζουν 8.500-9.000 χιλιάρικα, μεταχειρισμένο πρόσεξε γιατί δεν θα ξέρεις τι να πρωτομαζέψεις και είναι αμφίβολο αν θα το κάνεις μηχανάκι ποτέ.
    Τους εκκεντροφόρους και τις βαλβίδες τα τρώνε για πρω'ι'νό αυτά ....

εις γνωσιν μου θα παρω μεταχειρισμενο.ξερω οτι μπορει να μου βγαλει προβληματα αλλα επειδη ασχολουμαι και ο ιδιος με τεχνικα θεματα πιστευω θα το στρωσω οτι και να ναι

Είναι βραχύβια μηχανάκια, να θυμάσαι και αυτό.

Κατά τα άλλα καλολάσπωτη και πάντα με εξοπλισμό.

FILE.

ΑΚΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.!

επειδη πριν 7 μηνες πηρα εγω το δικο μου rm 250 2003 και ο κολλητος μου xc 250 ktm 2003 εχω να σου πω απλα μερικα πράγματα....

οπως παει το enduro δεν προκητε να με το ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ! (ταλαιπωρία)
    αλλα με 2000 χιλιαρικακια περνεις σε καλη κατασταση motocross και βγαζεις τα γουστα ......και επισης γίνεσαι και πιο γρήγορα πιλοτος αμα δεν φας καμια καλη!!!

επισης το κα8αρο ειναι πολυ ελαφρυ και δεν χαλανε ευκολα πραγματακια,,φωτακια και παπαρακια!

εγω τωρα απο το νεο ετος αμα ειναι καλα τα οικονομικά θα κοιτούσα να παρω το crf το enduro!

αλλα οχι οτι με χαλαει το καθαρο ισα ισα με καυλώνει αλλα ειναι λιγο πισω σε σχεση με τα αλλα.....αμορτισερ , βενζηνα, κτλ!!!

απο την αλλη μπαίνω και πιστα και γουσταρω!

με 2000 χιλιαρικα παρε και θα γουσταρης αλλα να ξερεις εχει πολυ δυναμη...και θελεις κανα 2-3 μηνες να μπορεις να οδηγήσεις ανετα!!!! αλλα μετα παιζεις τρελά!!!!!!!

επισης οσο για την μανιβέλα μην σε ανησυχει το 2 χρονο αρπάζει με την μια και δεν θέλει δύναμη.....αλλα σε ενα μονοπατι η μια ανηφωρα λεω μακαρι να ειχα μιζα τωρα!!!!!! :smilea:
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Crf 250 Help!!!!!!
    από simson στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε