Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Άνοιξε το κομμωτήριο και σήμερα...:rotflmao:
παλικαρι εσυ αν δεν ξερεις, μην μιλας και μην ασχολεισαι.![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Άνοιξε το κομμωτήριο και σήμερα...:rotflmao:
παλικαρι εσυ αν δεν ξερεις, μην μιλας και μην ασχολεισαι.![]()
ειπα και εγω να αλλαξω μια φορα χτενισμα και να κανω δυο κοτσιδες αντι για μια και εγινε σηριαλ!!!! Ειπα να δοκιμασω πως ειναι αυτα σκυφτα!!!
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
αχ!! σε πιανω αδιαβαστο ...η μοτο στο αβαταρ μου ειναι Ρ6 '06 με κλειστο πολυεστερικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ολοϊδιο με αυτο της φωτο του προφιλ που εβαλες ηταν το μηχανακι...οποτε μπορει να ηταν κι αυτη...
το σουζουκι μου ειναι ασπρο-μπλε (πολυεστερικο) και εχει φωτα..
επισης δεν το κυκλοφορω στην Αθηνα..μονο Αττικη Οδο, Αρτεμισιο και Σερρες...![]()
ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από val
αχ!! σε πιανω αδιαβαστο ...η μοτο στο αβαταρ μου ειναι Ρ6 '06 με κλειστο πολυεστερικο...
επισης δεν το κυκλοφορω στην Αθηνα..μονο Αττικη Οδο, Αρτεμισιο και Σερρες...![]()
κοίτα να δεις που όντως ο caesarsk ήταν..!
![]()
....τι προσδοκίες να έχει κανείς για έναν χοντάκια που ασχολείται ΜΟΝΟΝ με σουζουκια.......Αρχικά δημιουργήθηκε από val
αχ!! σε πιανω αδιαβαστο ...η μοτο στο αβαταρ μου ειναι Ρ6 '06 με κλειστο πολυεστερικο...
![]()
![]()
You BETA believe...
κοιταξτε...ειπα οτι ειχαμε δουλεια...καναμε μια στατιστικη μελετη που αφορουσε την υπαρξη, η μη,αρκουσης αστυνομευσης στις περιοχες που λαμβανουν χωρα αυτοσχεδιοι αγωνες...![]()
και υπηρχε...πρεπει να ηταν ολοι εκει...
ρε συ κοπελια εγω το χρωμα κοιταξα στο προφιλ...αλλωστε τι r6 τι gsxr 600?? παπιες...![]()
επισης ΔΕΝ πινω αλκοολ...ειδικα οταν εχω να κανω στατιστικη μελετη...
υ.γ. τελικα δεν θα την βρουμε την γκομενα...:rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
Ούτε εγώ ήμουν.
Το μηχανάκι μου είναι μπλε (βέβαια αυτή τη στιγμή είναι ακόμα με τα άσπρα πολυεστερικά)
και τα μαλλιά μου τα έκοψα τόσο που δε περισσεύει τίποτα από το κράνος νομίζω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
κοίτα να δεις που όντως ο caesarsk ήταν..!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Noela
Ούτε εγώ ήμουν.
Το μηχανάκι μου είναι μπλε (βέβαια αυτή τη στιγμή είναι ακόμα με τα άσπρα πολυεστερικά)
και τα μαλλιά μου τα έκοψα τόσο που δε περισσεύει τίποτα από το κράνος νομίζω...Caesarsk δεν μας είπες, τα σκυφτά πως σου φάνηκαν;;
![]()
Να το πάμε στο "Σε είδα βόλιουμ τρία" τώρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
![]()
μιλας με γριφους μαγε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
βαζουν και εξτενσιονς ρε ποντιε trooperidi...![]()
![]()
![]()
η βαλ νομιζω ειναι κοκκινομαλα..![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε ΟΡΓΙΟ...R6 600 ειναι στο αβαταρ....γερασες ο Αντωνακης και δεν γνωριζει τιπουτις...αλτσχαιμερ οΥμπερ αΛλεζ (πολλες αλλεζ) :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ολοϊδιο με αυτο της φωτο του προφιλ που εβαλες ηταν το μηχανακι...οποτε μπορει να ηταν κι αυτη...:rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
οποτε θες κερναω πρασινο τσαι ,απ αυτο που καει και τις τοξινες,στην αττικια οδο...τσογλανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ρε ΟΡΓΙΟ...R6 600 ειναι στο αβαταρ....γερασες ο Αντωνακης και δεν γνωριζει τιπουτις...αλτσχαιμερ οΥμπερ αΛλεζ (πολλες αλλεζ) :rotflmao::rotflmao:
![]()
Το τσαγακι κανει καλο ευχαριστως!!!Καιει και λιπος και διωχνει τις τοξινες δια του ουρητικου...Παππουλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οποτε θες κερναω πρασινο τσαι ,απ αυτο που καει και τις τοξινες,στην αττικια οδο...τσογλανε...![]()
![]()
![]()
ps:Ρεμαλια χαθηκατε απο δω χαμου.Δευτερα Μπαρου μου τριγυρνατε βραδυατικα δηθεν για δουλειες ψαχνοντας ανυποψιαστα θυματα.![]()
:rotflmao::rotflmao:
Keep spamming!!!:a13: