aporousa ki egw apo kairo (prin me kanoun mod) kai tha to syzhthsw me ton adm an prepei na katebei mias kai mou to thymises!Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
τότε το παρακάτω thread πώς βγήκε στον αέρα;;
![]()
aporousa ki egw apo kairo (prin me kanoun mod) kai tha to syzhthsw me ton adm an prepei na katebei mias kai mou to thymises!Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
τότε το παρακάτω thread πώς βγήκε στον αέρα;;
![]()
πάντα παρουσιάζονται τέτοια θρέντ, δεν μπορείς και να τα αποκλείσεις. Από την άλλη η χώρα μας είναι μικρή και άδικα-ή και δίκαια- σχόλια εύκολα καταστρέφουν έναν επαγγελματία.
Προσωπικά προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατό ακριβής σε όσα γράφω, έχοντας επίγνωση των παραπάνω... αλλά κάποιοι εκφέρουν γνώμη για τεχνικά θέματα που δεν γνωρίζουν, χωρίς κάν να έχουν πάει στο συγκεκριμένο συνεργείο που θάβουν ή που εκθειάζουν. Γι αυτό και υπάρχει κάποιο δίκιο στην ελεγχόμενη δυσφήμιση...
Αλλά κι εσείς τι θα κάνετε; θα μπείτε στη μέση; ο τάδε έχει παράπονα από το συνεργείο σου, τι σκοπεύεις να κάνεις για να αναπληρώσεις; ή θα επικοινωνείτε με τον συγκεκριμένο παθόντα για να διαπιστώσετε αν έχει δίκιο ή όχι;
Δύσκολα πράγματα... καλή τύχη
μηπως καλυτερα θες να ποσταρω και το εξωδικο που το εχει ο δικηγορος μου?(με παρακαλεσε συναδελφος του να μην το προχωρησω,πολυ πριν τους κοψουνε απο επισημους).θες φωτογραφιες μηπως απο τις μαλακιες που εκανε?η τα λαδια -νερο που εχω κρατησει?και πιστεψε με το εχω ξαναδει το εργο με αλλον ξεφτιλα(ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ πρωην aprilia)τουλαχιστον με εκεινον δικαιωθηκαμε(και προσωπικα) διωχνοντας τον απο το δικτυο.απλα δεν θελω να συγχηστω και αλλο θυμιζοντας μου τι θα παθαινε το μηχανακι μου και φυσικα η τσεπη μουΑρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Πιστεύω οτι είναι πιό σωστό να λέγονται τα πράγματα ανοιχτά. Αν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε κάποιους βασικούς κανόνες.
Προτείνω να μην αναφέρονται μισόλογα όπως το προηγούμενο, αλλά ξεκάθαρη περιγραφή γεγονότων. Έτσι θα μπορεί κάποιος που έχει άλλες εμπειρίες να τις αναφέρει, ώστε να διπλοτσεκάρεται η φήμη για ένα συνεργείο και να αποφεύγεται λασπολογία λόγω ανταγωνισμού.
Επίσης η ξεκάθαρη αναφορά γεγονότω χωρίς κρίσεις και υπονοούμενα θα μπορούσε να επιφέρει και δεύτρη γνώμη για ένα περιστατικό.
Γειά χαρά.![]()
οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!
Επειδή με ενδιαφέρει τι μηχανικοί κυκλοφορούν, ναι θα με ενδιέφεραν όλα τα παραπάνω. Εγώ παρουσίασα τα παθήματά μου με σκοπό να έχουν οι συνάδελφοι μηχανόβιοι το νού τους και να ξέρουν από τι- ποιούς να προφυλάγονται.
Γραφω σε αυτο το θρεντ για να μην ανοιγω αλλο , μιας και εχει σχεση..
Με τα νεα δεδομενα , εχει κανεις σερβισ μεγαλο (15000-30000)?
Απο τιμη ποσο παιζουν?
Με ειπε ο μαστορας 350γιουργια?
![]()
thank you!!!
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE
στη θεσσαλονικη το καλοκαιρι εδωσα 400,00euro οποτε καλα εισαι