για κρατα κανα μπουκαλι οπως θα ανεβαινεις μικε...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τι του ζητάς του ανθρώπου , μέρες που έρχονται….Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: πολυ καλο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
τι του ζητάς του ανθρώπου , μέρες που έρχονται….![]()
Όντως η Ρεθυμνιακή μαζί με την Πειραϊκή είναι πολύ καλές μπύρες. Η μόνη ένστασή είναι το μικρό μπουκάλι (τελειώνει γρήγορα)
Ρεθυμνιακή βρίσκεις σε καταστήματα βιολογικων, σε παντοπωλεία (απο τα λίγα που έχουν μείνει όπως ενα κορυφαίο στην Πρόκλου στο Παγκράτι) αλλά και σε "ζυθεστιατόρια"στα Εξάρχεια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
τι του ζητάς του ανθρώπου , μέρες που έρχονται….![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Παιδια μια φορά που ήπια την μαύρη, ήταν σαν να έπινα σόδα. Εντελώς άνοστη. Η πειραϊκή, η οποία είναι επίσης βιολογική, είναι κλάσεις ανώτερη.
I would rather make history than read about it.
Έχω δοκιμάσει και τις 3 μάρκες.
Ρεθυμνιακή ξανθιά είναι πολύ καλή. Η Μαύρη λίγο αδιάφορη, γούστα αυτά.
Πειραϊκή επίσης το ίδιο η Pils είναι πολύ καλή.
Craft η μαύρη τα σπάει, καβουρδισμένη και γεμάτη γεύση. Την προτιμώ και απο την Guinness... είπαμε, γούστα είναι αυτά.
Από την Pilsner της, προτιμώ την Ρεθυμνιακή ή την Πειραϊκή.
Το καλό είναι ότι είναι σχετικά νεες εταιρείες ελληνικές ζυθοποιίες και είναι πολύ καλύτερες απο τις σαπουνάδες της Αμστελ και της πράσινης...
Άντε και εις ανώτερα παιδιά...
Καλά, μην τα παραλέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Craft η μαύρη τα σπάει, καβουρδισμένη και γεμάτη γεύση. Την προτιμώ και απο την Guinness... είπαμε, γούστα είναι αυτά.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
υγ
Αν ο τύπος της Ρεθυμνιακής ακολουθεί τα πρότυπα των γερμανικών βιολογικών προιόντων τότε η μπύρα είναι 1000% βιολογική.
Οι Γερμανοί έχουν προδιαγραφές για βιολογικά προϊόντα σαφώς ανώτερες απο τις γενικές της ΕΕ και εννοείτε απο τις ανύπαρκτες ελληνικές...
θιχτηκεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλά, μην τα παραλέμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε, μα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι είπες τώρα??? Την έχω τόσα χρόνια δίπλα μου και δεν το ξέρω??? Καλά η μαύρη είναι η αγαπημένη μου!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock Ρεθυμνιακή βρίσκεις σε καταστήματα βιολογικων, σε παντοπωλεία (απο τα λίγα που έχουν μείνει όπως ενα κορυφαίο στην Πρόκλου στο Παγκράτι)![]()
![]()
![]()
Είπαμε γούστα είναι αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλά, μην τα παραλέμε![]()
![]()
Είναι πιο λίγο πιο ελαφριά απο την Guinness και για καλοκαίρι πίνετε πιο ευχάριστα απο την βαριά ιρλανδική...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
....βαριά ιρλανδική...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
την πινει και ο Elias
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy