Μπαίνει σε 5 δευτερόλεπτα, βγαίνει σε 3.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αυτο δε βγαινει ευκολα???
Κ τα φερμουαρ του δεν ανοιγουν επισης ευκολα???
Τα φερμοάρ του ανοίγουν ευκολότατα.
Εννοείται ότι δεν το αφήνεις πάνω στη μηχανή!!![]()
![]()
Μπαίνει σε 5 δευτερόλεπτα, βγαίνει σε 3.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αυτο δε βγαινει ευκολα???
Κ τα φερμουαρ του δεν ανοιγουν επισης ευκολα???
Τα φερμοάρ του ανοίγουν ευκολότατα.
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
νταξει δεν ειναι η καφετερια το προβλημα. Αλλα ειναι μερικα πραγματα που πρεπει να τα εχεις συνεχως μαζι με την μηχανη. Κατι που ξεχασα ειναι η αλυσιδα/πεταλο. αυτην που την βαζεις να πουμε; Ή την αφηνεις και ελπιζεις μην στην σηκωσουν σε κανα βανακι;
Από περιέργεια και μόνο τι μηχανή έχεις?
Τα γάντια τα βάζεις μέσα στο κράνος και το κράνος στην θήκη που έχει...τώρα άμα δεν γουστάρεις πέταλα πάρε ένα λουκέτο δισκόφρενου...όχι ότι και με αυτό δεν θα στην σηκώσουν άμα θέλουν!
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αααααα...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλο αλλα το ιδιο μπορεις να κανεις κ με την θηκη του κρανους...
Κ δε χρειαζεται να εχεις κ το τανκ μπαγκ συνεχεια πανω...
δεν οδηγαω μηχανη. Σε λιγο καιρο που γινομαι 21 θα παρω. Μου αρεσουν οι naked παντως, αλλα θελω να σκεφτω ολες τις παραμετρους πριν αποφασισω. Ειναι λιγο ταλαιπωρια ολο αυτο![]()
Mέγα λάθος αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Τα γάντια τα βάζεις μέσα στο κράνος![]()
Τα γάντια είναι το πιο βρωμερό ρούχο και το βάζεις μέσα στο πιο καθαρό. Αποτέλεσμα μπουρδέλο κράνος σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ποτέ τα γάντια μέσα στο κράνος!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Συνήθεια είναι....μετά από λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι........![]()
![]()
![]()
Κοιτα μονο το κρανος ειναι το θεμα...Ειδικα αν ειναι ακριβουτσικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
δεν οδηγαω μηχανη. Σε λιγο καιρο που γινομαι 21 θα παρω. Μου αρεσουν οι naked παντως, αλλα θελω να σκεφτω ολες τις παραμετρους πριν αποφασισω. Ειναι λιγο ταλαιπωρια ολο αυτο![]()
Στην καφετερια δεν εχεις προβλημα,το αφηνεις σε μια καρεκλα.
Σε κλαμπ το αφηνεις σε εκεινη την ομορφουλα που εχουν στην εισοδο
Κ της λες οτι μετα μπορεις να την πας κ μια βολτα αν θελει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Mέγα λάθος αυτό!![]()
Τα γάντια είναι το πιο βρωμερό ρούχο και το βάζεις μέσα στο πιο καθαρό. Αποτέλεσμα μπουρδέλο κράνος σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ποτέ τα γάντια μέσα στο κράνος!
![]()
Σωστό...ούτε που το είχα σκεφτεί![]()
![]()
Η θηκη του κρανους ειναι μεγαλη.Βαλτε τα γαντια μεσα στην θηκη ,διπλα απο το κρανος.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Σωστό...ούτε που το είχα σκεφτεί![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κοιτα μονο το κρανος ειναι το θεμα...Ειδικα αν ειναι ακριβουτσικο...
Στην καφετερια δεν εχεις προβλημα,το αφηνεις σε μια καρεκλα.
Σε κλαμπ το αφηνεις σε εκεινη την ομορφουλα που εχουν στην εισοδο
Κ της λες οτι μετα μπορεις να την πας κ μια βολτα αν θελει![]()
Ποτέ δεν αφήνεις κράνος σε κάποιον που δεν έχει γνώση από κράνη....θα το βάλει σε κάποιο σημείο και δεν θα σκεφτεί ότι από εκεί μπορεί να πέσει κάτω το κράνος και μετά θα πας εσύ να το φορέσεις και θα νομίζεις πως όλα είναι καλά!
Τουλαχιστον στο μαγαζι που δουλευω εχουμε ειδικο χωρο για κρανη κ απο πανω τα μπουφαν.
Τωρα εγω δεν προτιμαω να το αφησω εκει αλλα το βαζω κοντα μου.
Δεν νομιζω ομως τα οργανωμενα μπαρ-κλαμπ να μην εχουν εναν καταλληλο χωρο για αυτα.![]()
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ
6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!
Ε ενταξει,κοιτας που θα το βαλει και του εφιστεις την προσοχη!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ποτέ δεν αφήνεις κράνος σε κάποιον που δεν έχει γνώση από κράνη....θα το βάλει σε κάποιο σημείο και δεν θα σκεφτεί ότι από εκεί μπορεί να πέσει κάτω το κράνος και μετά θα πας εσύ να το φορέσεις και θα νομίζεις πως όλα είναι καλά!
Βασικα εγω εχω τετοιο κολλημα με τα κρανοι μου που δεν τα αφηνω σε κανεναν...![]()
Προχθες,ειχα παει στα Jumbo για να παρω κατι.Μπαινω μεσα και ερχεται φουριοζος ενας μαντραχαλας και μου λεει:
-"Πρεπει να μου δωσετε το κρανος σας!"
-"Αποκλειεται" του λεω
-"Μα πρεπει" μου λεει
-"Δε με νοιαζει καθολου" του απανταω και τον προσπερναω
Κοκκαλο ο αλλος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αρα τί κανουμε ρε παιδιά;
η μονη λυση ειναι να τα κουβαλαμε συνεχεια;
Εσεις πως τις κλειδωνετε τις μηχανες; Στο δισκοφρενο μονο; Τα πεταλα και τις αλυσιδες πως τα κουβαλατε;
Κλειδαρια δισκοφρενου,κλειδωμενο τιμονι,ταχυτητα μεσα,συναγερμοΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
αρα τί κανουμε ρε παιδιά;
η μονη λυση ειναι να τα κουβαλαμε συνεχεια;
Εσεις πως τις κλειδωνετε τις μηχανες; Στο δισκοφρενο μονο; Τα πεταλα και τις αλυσιδες πως τα κουβαλατε;
και σε εμφανες σημειο με φωτισμο και κινηση![]()
Αν δε βρισκεις καλο σημειο,προτιμησε(για βραδινες ωρες) εξω απο καμια τραπεζα ή βιτρινα μαγαζιου.
![]()
φιλε, εγω επειδη βαριομουν να κουβαλαω το κρανος, ειχα μονιμα δεμενο ενα λουρι συρματινο απο αυτα που δενουν τα ποδηλατα πανω στο τιμονι...
οποτε κλειδωνα εκει το κρανος και το στηριζα πανω στο τεποζητο ορθιο, ετσι ωστε να μη μπαινει βρωμα μεσα κλπ και να μην ειναι εκτεθημενο...μεχρι και σε βροχη ειχε μεινει ετσι, και απο μεσα ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ στεγνο...
αμα βαριεσαι να το κουβαλας, ειναι μια πολυ καλη λυση...
![]()