δλδ μου λες οτι υπαρχουν "επαγγελματιες" οι οποιοι αντι να ενισχύσουν την επιχείρηση τους με τα μετρητα, τα κλεινουν για να παρουν δανειο!!!???
ή ειναι κατι αλλο που δε καταλαβα?
δλδ μου λες οτι υπαρχουν "επαγγελματιες" οι οποιοι αντι να ενισχύσουν την επιχείρηση τους με τα μετρητα, τα κλεινουν για να παρουν δανειο!!!???
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Nαι, και ειναι επαγγελματίες χωρίς εισαγωγικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Εχεις τα μετρητα στην ακρη, βγάζεις δάνειο, επενδύεις, με τα κερδη το αποπληρώνεις και σου μένει στο τέλος το αρχικό κεφάλαιο άθικτο.
Έχοντας πληρώσει το κόστος χρηματοδότησης (funding cost που λένε και στη Μενεμένη)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κοιτα να δεις ...αν εχει μυαλο καποιος και εχει το χρημα και το κραταει για αλλο σκοπο (πχ επιπλα για σπιτι...γιατι γiα σπιτι δεν φθανουν με την καμμια και εκει δανειο..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ή ειναι κατι αλλο που δε καταλαβα?) δεν θα χαλασει το χρημα αυτο για την οποιαδηποτε καβλα ακομα κια για την μηχανη....
![]()
Αν παλι πληρωνει κανονικα τις δοσεις του και μπορει να χρεωθει με λιγες δοσεις τοτε αυτο ειναι το καλυτερο.Δεν ειπε κανεις να βαλει 4.595.735 δοσεις και να του κοψουν τον λοκω με τα επιτοκια.Ειμαι της αποψης οτι αν εχεις λιγα λεφτα κρατα τα καβατζα για οτιδηποτε σου τυχει.Αν την πληρωσει ντουκου και τυχει κατι μια τουμπα βρε αδερφε (συνηθες φαινομενο) μετα τι κανει?Παλι δεν θα παρει δανειο αν δεν εχει μια (εφοσον ταεχει σκασει ολα γαι εξοπλισμο και μηχανη) να την φτιαξει?
Keep spamming!!!:a13:
αυτη η επενδυση πριν ακομα ξεκινησει εχει μειωμενο το προσδοκιμο κερδος της!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Nαι, και ειναι επαγγελματίες χωρίς εισαγωγικά.
Εχεις τα μετρητα στην ακρη, βγάζεις δάνειο, επενδύεις, με τα κερδη το αποπληρώνεις και σου μένει στο τέλος το αρχικό κεφάλαιο άθικτο.
Έχοντας πληρώσει το κόστος χρηματοδότησης (funding cost που λένε και στη Μενεμένη)
![]()
οι επαγγελματιες -χωρις εισαγωγικα- δε προσπαθουν να κρατησουν αθικτο το κεφαλαιο πασα μου αλλα να το αυξησουν, ετσι λειτουργει το θεμα.....
κ εαν η επενδυση σου ειναι λιγο αποτυχημενη ή καθυστεριμενη (γιατι λαθη γινονται κ στις καλυτερες οικογενιες) πας στα σιδερα κ αφηνεις κ τα εισαγωγικα κ το επαγγελματιας!
ηλια εισαι τραπεζικος ή σταθμαρχης, μπερδευτικα τωρα??
εσυ πουλας αυτα τα κελεπουρια???
εαν ειναι η δουλεια σου παω πασο,
αλλα αν οχι ..........
Αλέξη δεν ειναι θέμα τι πουλάω εγώ*.
Ειναι ενα προϊόν που υπάρχει χρόνια στην αγορά (ελληνική κ ξένη) και συνεχίζει να πουλάει, ειδικά στον επιχειρηματικό κλαδο. Για να υπάρχει ακόμα (αν και σε περιόδους μειωμένης ρευστότητας τα πράγματα ειναι γενικά δύσκολα), έχει κάποια χαρακτηριστικά που το κάνουν ελκυστικό.
Δεν ειναι θέμα κελεπουριού ή λαμογιας, αυτοι στους οποίους απευθύνεται, ξερουν, δεν ειναι (συνήθως) οι νοικοκυρές με τις 8 καρτες που ωρύονται στον Αυτιά
*Μια φορά έχω πουλήσει τέτοιο πάντως, πριν πολλά χρόνια, όταν ακόμα ήμουν σε κατάστημα
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
"Δεν ειναι θέμα κελεπουριού ή λαμογιας, αυτοι στους οποίους απευθύνεται, ξερουν, δεν ειναι (συνήθως) οι νοικοκυρές με τις 8 καρτες που ωρύονται στον Αυτιά"
ναι οκ αυτοι ειναι αλλη φαση το παιρνουν για να στησουν μια δουλεια, για μια επενδυση αυτοι που δανειζονται για να παρουν μοτο τι διαφορα εχουν απο τι νοικοκυρα?χωρις να θελω να ειρωνευτω ουτε τις νοικοκυρες ουτε κανενα αλλο απλα ως πνευμα δανεισμου το λεω
υπαρχει κοσμος κ κοσμακης που προσπαθει τη τυχη του στην ελευθερη αγορα,
εχεις την εντυπωση οτι ολοι ειναι γνωστες ή εχουν εμπειριες για μπορουν να διακρινουν τα ψιλα γραμματα στους ορους των τραπεζικων προιοντων?
ξερεις ποσες "επειχηρισεις" κλεινουν καθημερινα?
το οτι υπαρχει χρονια στην αγορα δε μου λεει τπτ,
εδω υπαρχουν διακοποδανεια, εσυ πιστευεις οτι οι τραπεζα σε εχει σκεφτει κ προσπαθει να σου χαρισει τις διακοπες των ονειρων σου???
τεπσα αν θεωρείτε το να αγορασεις ακριβο χρημα επενδυση..................πρεπει να εχω μεινει πολυ πισω!
![]()
Ρε fantacid αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε, άστο καλύτερα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να πάρεις όπως φορολογικά ας πούμε. Εκτός αυτού ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων δεν θέλουν να δώσουν κατευθείαν χρήματα σε κάποιον συγγενή τους και βάζουν μεν την εγγύηση των χρημάτων, αλλά τις δόσεις τις πληρώνει ο ενδιαφερόμενος (με το πλεονέκτημα του επιτοκίου 1,5%, αντί για 8-10%).Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
τι ανωμαλιες ειναι αυτες ρεεεεεεε!!!!
εχεις ρευστο κ πας κ δανείζεσαι,
αν δεν εχεις ουτε ρευστο τι κανεις, πουλας τη μανα σου???
ρε μη τα λετε δημοσια αυτα τα πραματα, με τετοιο σκεπτικο κλεινουν σπιτια λεμε, εκτος αν κυνηγάτε αυτα τα 15 λεπτα δημοσιότητας κ πατε καρφι για την εκπομπη του αλφα!!!!
Τα χρήματα που είναι προς εξασφάλιση του δανείου δεν είναι διαθέσιμα για να φαγωθούν όπως αναφέρθηκε.![]()
μαλλον εσυ καπου δε καταλαβες τι λεμε κ αναφερεις εγγυητες αντι ιδωτικου δανεισμου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε fantacid αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε, άστο καλύτερα. Υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να πάρεις όπως φορολογικά ας πούμε. Εκτός αυτού ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων δεν θέλουν να δώσουν κατευθείαν χρήματα σε κάποιον συγγενή τους και βάζουν μεν την εγγύηση των χρημάτων, αλλά τις δόσεις τις πληρώνει ο ενδιαφερόμενος (με το πλεονέκτημα του επιτοκίου 1,5%, αντί για 8-10%).
Τα χρήματα που είναι προς εξασφάλιση του δανείου δεν είναι διαθέσιμα για να φαγωθούν όπως αναφέρθηκε.![]()
Ρε Αλεξ, λες να μην ξέρουμε τη δουλειά μας;Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μαλλον εσυ καπου δε καταλαβες τι λεμε κ αναφερεις εγγυητες αντι ιδωτικου δανεισμου.....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κ οι δυο τραπεζικοι ειστε???
τοσο πολυ ντρεπεστε για τη δουλεια σας που δε το λετε?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού στα 'χω πει ρε χαμένο, το ξέχασες;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
που να θυμαμε τι μου ειχες πει πριν 5 χρονια ρε παλικαρι μου ???
![]()
![]()
για μενα το καλυτερο ειναι να εχεις μαζεψει το χρημα (και ακομα περισσοτερο απ'οτι χρειαζεται) και να το σκασεις ντουκου πανω στον παγκο.
κανεις και τα παζαρια σου και εισαι και χωρις αγχος.
δανειο δεν εχω παρει ποτε.
πιστωτικη δεν εχω βγαλει ποτε.
σε καμια περιπτωση δεν υπηρξα χρεωμενος για το οτιδηποτε.
αν με "παιρνει" αγοραζω και βγαζω γουστα. αν οχι παω να παιξω μπιλιαρδο που ειναι φτηνοτερο...
![]()
Πάμε πάλι απτήν αρχή να πω κ εγώ που σκέφτομαι σαν νέος....
Δεν νομίζω πως ένας μέσος Έλληνα εχει 10.000?+- στην άκρη για να κάνει μια αγορά μότο εκτός κ αν το έχει το χρήμα οπότε κ δεν το συζητάμε καν.
Οπότε η τράπεζα μου φαντάζει μονόδρομος εμένα για κάποιον που παίρνει λιγότερα από 1.000? το μήνα, έχει οικογένεια αλλά γουστάρει μια μηχανή καλή.
Εγώ πάλι βρήκα ένα κατάστημα γνωστού που του έδωσα μια προκαταβολή κ δίχως να μπλέκω με τράπεζες κ ιστορίες υπέγραψα ένα χαρτί πως κάθε μήνα θα του δίνω μια δόση (6μηνες συνολικά) κ κάθε 30 του μηνός είμαι στο κατάστημα κ του έχω έτοιμα τα λεφτά. Κ έτσι πήρα κ την δεύτερη μότο μου από εκεί (σκούτερ) με τον ίδιο τρόπο
ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ
6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!