Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Σφυξιμο λεμου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Ναι ειναι σα τα φλιπερακια που κινουντε με 50ευρα........ Ενταξει εριξα στο μηχανακι 16 αλογακια τροχο κ το γουσταρω τρελα , αλλα με το τιμονι κ τα joistick στο pc εχω κολημα κ το χιλιοστο ακομα μου τι δινει........ Γρασο δεν περνει λεει γιατι εχει τσιμουχες με γρασο μεσα............Γενικα ειμαι ακρα ευχαριστημενος απτο εξουσιοδοτημενο honda.... αλλα αν ενας λεμος δημιουργει τετοια θεματα επρεπε να αφιερωσει 5 λεπτα ακομα.....
    love will save the planet,hate is a good start.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Σφυξιμο... εσφηξα... .
    Έχεις την καλοσύνη να μου εξηγήσεις γιατί το σφύξιμο γράφεται με "υ" και το έσφηξε με "η" ..??

(μπας και σταματήσω να σφίγγω τον λαιμό μου και γλυτώσω την αυτοκτονία...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Έχεις την καλοσύνη να μου εξηγήσεις γιατί το σφύξιμο γράφεται με "υ" και το έσφηξε με "η" ..??

(μπας και σταματήσω να σφίγγω τον λαιμό μου και γλυτώσω την αυτοκτονία...)
    Ασφυξία...

starship crew member

Re: Re: Re: Re: Σφυξιμο λεμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
    1.δε ξερω αν πηγε σε μπακαλη αλλα δε νομιζω οτι πολλοι μηχανικοι χρησιμοποιουν ροποκλειδο. Και πριν μιλησεις σκεψου που εδραζει η πανω πλακα (τιμονοπλακα) ,εξυπνε???!!!!!!!!Στις μπουκαλες! Ασχετα αν ειναι στον αερα ή οχι ο μπροστινος τροχος.
    2.όταν βαζεις κοντρα στα τερματικα του σταυρου για να μπορεσεις να σφιξεις το παξιμαδι της πανω πλακας ,με τη δυναμη που βαζεις αναλογα που εχεις κοντραρει δεξια ή αριστερα, τοτε ειναι πιθανον να στριψει ελαχιστα η τιμονοπλακα απο την αρχικη της θεση........πανεξυπνε.....δεν ειπα να στραβωσει ή να καταστραφει αλλα να κοιταει μερικα χιλιοστα δεξια ή αριστερα απο την αρχικη θεση(που ειναι η ευθεια).....
    2. εξυπνοτατε οταν σφιγγεις το κανεις προς τα δεξια, εκτος κι αν επειδη εισαι εξυπνοτερος απο μενα κοντραρεις στο αριστερο stop και σφιγγεις δεξια η' μηπως στις δουλειες σου διαλεγεις μηχανακια με αριστεροστροφα πασα???? σκορδο-κρεμιδυ, ενταξει, ακου και μενα τον βλακα, δεν ξερεις ισως μαθεις κατι... 1. Αφου θεωρεις δεδομενο οτι οι πιο πολλοι μηχανικοι δεν χρησιμοποιουν ροποκλειδο, τοτε καλα να παθετΕ!!! Η ΠΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΔΡΑΖΕΙ ΣΤΙς ΜΠΟΥΚΑΛΕς, απλα τις συγκρατει! ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ!!! ΚΑΙ οπως ειπα οι βιδες αυτες ειναι λυμενες ΟΛΕς οταν κανεις την δουλεια!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ???? ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΚΟΠΟ ΜΑΤΑΙΟ ΚΑΙ ΑΤΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕ?????:a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Ladies .... Ψυχραιμία ...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

starship crew member
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Ladies .... Ψυχραιμία ...!!!
    sorry αν εχασα την ψυχραιμία μου, απλά υπάρχει διαφορά μεταξύ χιούμορ και ειρωνίας, ούτε μ' αρεσει να μου επιτίθοντε. αν κανει κακο στο forumαπο μενα ΤΕΛΟΣ

Re: Re: Re: Re: Re: Σφυξιμο λεμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
    2. εξυπνοτατε οταν σφιγγεις το κανεις προς τα δεξια, εκτος κι αν επειδη εισαι εξυπνοτερος απο μενα κοντραρεις στο αριστερο stop και σφιγγεις δεξια η' μηπως στις δουλειες σου διαλεγεις μηχανακια με αριστεροστροφα πασα???? σκορδο-κρεμιδυ, ενταξει, ακου και μενα τον βλακα, δεν ξερεις ισως μαθεις κατι... 1. Αφου θεωρεις δεδομενο οτι οι πιο πολλοι μηχανικοι δεν χρησιμοποιουν ροποκλειδο, τοτε καλα να παθετΕ!!! Η ΠΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΔΡΑΖΕΙ ΣΤΙς ΜΠΟΥΚΑΛΕς, απλα τις συγκρατει! ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ!!! ΚΑΙ οπως ειπα οι βιδες αυτες ειναι λυμενες ΟΛΕς οταν κανεις την δουλεια!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ???? ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΚΟΠΟ ΜΑΤΑΙΟ ΚΑΙ ΑΤΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕ?????:a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29:

:a16:
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

sex beast Μελος Το avatar του/της sabayam

Re: Re: Re: Re: Re: Σφυξιμο λεμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από twat

αν εισαι μλκ ή οχι, το ξερεις μοναχα εσυ...δε σε εβρισα απλα σε ειπα εξυπνο!!
    οσο για την ειρωνεια & την επιθεση που αναφερες παραπανω εσυ το ξεκινησες...!
    για το που βαζεις κοντρα αριστερα η' δεξια εχει να κανει και με τι μηχανακι φτιαχνεις υπαρχουν αρκετα μηχανακια που σου δινει χωρο και απο τις δυο πλευρες να δουλεψεις σφιξιμο-ξεσφιγμα
    ανοιξε καλυτερα τα ματακια σου,δες τη λεω & θα καταλαβεις και απο τη στιγμη που μαζευει τα μποσικα απο τα ρουλεμαν πρεπει να εχεις λυμενες τις βιδες της πλακας.......το γιατι εσυ ο παντογνωστης θα ξερεις καλυτερα......(σφιγγω το παξιμαδι χρησιμοποιω σαν κοντρα το stop τιμονιου και ο τροχος ειναι ακομη στον αερα, οποτε καμμια σχεση με μπουκαλες...)--η απαντηση σου!!!!!! δεν παιζουν κανεναν ρολο οι μπουκαλες στο σφιξιμο των ρουλεμαν????? ετσι δεν υποστηριζεις????

αλλα σιγα μη κατσω να σου εξηγησω εσενα η' στο καθενα απο εδωμεσα που διαβασε αρκετες φορες το εγχειριδιο χρησης η' ακουσε απο το μηχανικο του η' κοιταγε σα βλακας την ωρα που δουλευε ο μηχανικος πανω απο το κεφαλι του μη του ξεφυγει καμια οξεια!!!!!!!
    τωρα εσυ που γεννηθηκες με ενα εγχειριδιο η' καποιο ροποκλειδο στο χερι θα ξερεις καλυτερα...παω πασο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Υπερβολικό σφύξιμο?
    από spiros_klr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2006, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •