Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Γνώμες για ζελατίνες Powerbronze & Zero Gravity

Αρχικά δημιουργήθηκε από akisjg
    Καλλιρρόης 27 : Bike Accessories
    Τηλ. 210-9220152

Δεν είναι επίσημος άπλά τα φέρνει

Δεν το γνώριζα το κατάστημα (μένω επαρχία σε νησί). Για τα τοπικά καταστήματα, άστο καλύτερα.... Έτσι η καλύτερη επιλογή που έχω είναι το καλό ψάξιμο στο internet.

GiannisX Με την μαμίσια που σε χτυπούσε περίπου ο αέρας? Πέρα από τους στροβιλισμους στο στήθος... (που σε μένα που έχω το 600s είναι αρκετοι μπορώ να πω)
    Εμένα πχ ο αέρας με χτυπάει στο πάνω μέρος του λαιμού... Δοκιμάζω απλά σηκώνοντας το χέρι μπροστά απο το σώμα μου με 70-80km... Εκεί που νιώθω το χέρι μου να φεύγει πίσω από τον αέρα εκεί ορίζω το που με χτυπάει ο αέρας...
    Ευχαριστώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από mugen13
    GiannisX Με την μαμίσια που σε χτυπούσε περίπου ο αέρας? Πέρα από τους στροβιλισμους στο στήθος... (που σε μένα που έχω το 600s είναι αρκετοι μπορώ να πω)
    Εμένα πχ ο αέρας με χτυπάει στο πάνω μέρος του λαιμού... Δοκιμάζω απλά σηκώνοντας το χέρι μπροστά απο το σώμα μου με 70-80km... Εκεί που νιώθω το χέρι μου να φεύγει πίσω από τον αέρα εκεί ορίζω το που με χτυπάει ο αέρας...
    Ευχαριστώ

Ο αέρας με τη μαμίσια με χτυπούσε στο ύψος των ώμων ....... ( δεν είμαι και πρώτο μπόι όπως καταλαβαίνεις ........ ). Τώρα με την Powerbronze πάει στο πάνω μέρος του κράνους, ακριβώς πάνω από τη ζελατίνα.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2004, 21:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ