Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 41

Θέμα: ccm644ds

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gares'
    Husky 610 ασυζητιτή!!!!!Τρομερό μηχανάκι.Το θέμα είναι τι θα γίνει με την αντιπρωσοπία όμως...Κατά τα αλλά το μηχανάκι τα σπάει...!!!
    αναμένεται η αντιπροσωπεία να ανακάμψει πολυ συντομα με πολυ γερες βάσεις... πολυ θετικο για μια τοσο αξιολογη εταιρεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    :rotflmao: :rotflmao:

με το που εβαλες το θρεντ εσκασαν καπακι αγγελιες για ccm 644 και 610...
    χαχαχαχχα αγροτης μονος ψάχνει κι έτσι...

Re: Re: Re: ccm644ds

**Ekdromiko enduro DEN yparxei, allo to enduro allo h ekdromh. Me ton oro kataxristika milame gia megales xomatines diadromes poy tyxenei na perasoun apo kana potamaki, kamia laspolakouva klp.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
    :a13:
    εκδρομικη ονοφαδα....
    μια προχειρη....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	picture 133.jpg 
Προβολές:	400 
Μέγεθος:	85,6 KB 
ID:	182108

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    sorry αλλα μιλούσαμε για ον-οφφ περασμενης 10ετίας ή κανω λάθος;

Μακαρι να'ξερα και εγω! Παντως σε ρωτησα αν το εχεις οδηγησει επειδη φαινεται οτι εχεις ασχοληθει με το θεμα, ενω εγω μολις ξεσκολισα απο drz. Εχω ακουσει παντως τα καλλιτερα, ειδικα για την ροπη το πλαισιο και το 'ευρυ' κιβωτιο.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    :rotflmao: :rotflmao:

με το που εβαλες το θρεντ εσκασαν καπακι αγγελιες για ccm 644 και 610...

Με λαθος ομως ροδες γαμωτι μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Μακαρι να'ξερα και εγω! Παντως σε ρωτησα αν το εχεις οδηγησει επειδη φαινεται οτι εχεις ασχοληθει με το θεμα, ενω εγω μολις ξεσκολισα απο drz. Εχω ακουσει παντως τα καλλιτερα, ειδικα για την ροπη το πλαισιο και το 'ευρυ' κιβωτιο.
    \

το 610 το εχω οδηγηση μονο στην εκθεση μοτοσυκλετων στο ανατολικο αεροδρομιο πριν απο 3 χρονια περίπου για 10 λεπτά στο τεστ ραϊντ που ειχε οργανωθει, και δεν θυμαμια πολλα πραγματα, οτι είχε δύναμη ομως είχε... μοιάζει πολυ περισσότερο σε καθαρόαιμο παρα σε πολιτικο! δηαλση μοιαζει περισσότερο στο 530 παρα στο 640 ίσως ουτε καν στο 660!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    δεν έχω αποψη για τα CCM , το μονο που θυμάμαι είναι πώς σε ενα μάθημα εντουρο μας είχε προσφέρει η λέσχη "Άνεμος" με δασκαλο τον Σκαρή (επι σειρα ετων δημοσιογράφο στα χωματινα σε γνωστο μοτοπεριοδικο).

Ένα παιδί , ο Γιώργος (μετεπειτα πολύ καλός εντουράς) που τοτε ειχε το πρώτο του endurακι, ένα CCM 404 είχε ρωτησει τον Φώτη την άποψη του για την αγγλική εταιρεία και αυτος χαρακτηριστικά απαντησε "πολυ καλά όλα τα περιφερειακα, αλλά σαν σύνολο δεν "δουλεύει" το μηχανακι" !

Η γνώμη μου ειναι πώς το τοπ στα 600+ κυβικα για ον-οφφ καταστασεις εξακολουθει να ειναι το ΚΤΜ 640!
    \

Ο Γιώργος δεν είχε το 404 αλλά αυτό που σε ενδιαφέρει το 644 (μοτέρ freewind) με το οποίο έκανε "παπάδες" στο χώμα. Δε μιλάμε για εκδρομικό αλλά για κανονικό εντούρο. Δεν είχαμε αφήσει μονοπάτι για μονοπάτι στην Πάρνηθα. Άπλά το μηχανάκι είναι λίγο βαρύ αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες.

Να αναφέρω ότι με το συγκεκριμένο μηχανάκι είχε πάει και δικάβαλο ταξίδι στο εξωτερικό αλλά είχε ενισχύσει το υποπλαίσιο. H σελα είναι άβολη και δεν φορτώνεται εύκολα σε μαμα κατάσταση.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    προσωπικα το εκδρομικο enduro το αντιλαμβανομαι σαν αυτο το μη-αγωνιστικο οπου η ταχυτητα ειναι αυτο που το διαχωριζει και οχι το ειδος του τεραιν..
    τωρα αν το παγκοσμιοποιησεις....στην ελλαδα, εκτος απο τους πανελληνιους ολοι οι αλλοι εκδρομικο enduro εξασκουν αλλα δεν τοχουν καταλαβει..

παρολα αυτα συνηθιζουμε χαριν ευκολιας να αποκαλουμε οποιαδηποτε δραστηριοτητα στο χωμα enduro....διερυνοντας κατα πολυ τον ορο αυτο..
    μια βολτα λοιπον με μοτο ανω των 140 κιλων εδω στην ελλαδα την ονομαζουμε ονοφαδα και κατα παρεκλιση εντουρο ταξιδιωτικο..
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

εκδρομικό εντούρο

644 ccm

πάρτο.....

περιμένουμε εντυπώσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis

εκδρομικό εντούρο

644 ccm

πάρτο.....

περιμένουμε εντυπώσεις.
    Βρε ιατροδικαστα μου, γι'αυτο ανοιξα το θρεντ για να ακουσω εντυπωσεις πριν το παρω!
    Οσο για τον ορο 'εκδρομικο εντουρο' οπως καταλαβα εχει προκαλεσει ερωτηματικα. Επειδη και εγω δεν ξερω τι σημαινει, να περιοριστω στο οτι εχει χρησιμοποιηθει απο τον 'ειδικο τυπο' για μηχανες οπως τα drz400s, te610, ktm 640-690 κλπ, οποτε ετσι το καταλαβαινω και εγω. Αν τα λενε τα ρημαδια καπως αλλιως δεν το γνωριζω!

Βρε ιατροδικαστα μου, γι'αυτο ανοιξα το θρεντ για να ακουσω εντυπωσεις πριν το παρω!
    Οσο για τον ορο 'εκδρομικο εντουρο' οπως καταλαβα εχει προκαλεσει ερωτηματικα. Επειδη και εγω δεν ξερω τι σημαινει, να περιοριστω στο οτι εχει χρησιμοποιηθει απο τον 'ειδικο τυπο' για μηχανες οπως τα drz400s, te610, ktm 640-690 κλπ, οποτε ετσι το καταλαβαινω και εγω. Αν τα λενε τα ρημαδια καπως αλλιως δεν το γνωριζω!

εννοείς ότι θέλεις να κάνεις κάτι σαν το video της υπογραφής μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    εννοείς ότι θέλεις να κάνεις κάτι σαν το video της υπογραφής μου.
    Ναι, αλλα με μηχανη που να εχει 50+ αλογα τροχο, αξιοπιστη, με καλες αναρτησεις και κιβωτιο που να της επιτρεπει να κινηθει στην εθνικη χωρις να γινεται κομπρεσερ.

Ασχετο....(μη βαρατε).....αλλα για το 950 σουπερ εντουρο τι λετε?

Παλαιό μέλος
    Ναι, αλλα με μηχανη που να εχει 50+ αλογα τροχο, αξιοπιστη, με καλες αναρτησεις και κιβωτιο που να της επιτρεπει να κινηθει στην εθνικη χωρις να γινεται κομπρεσερ.
    Δεν υπάρχει εντούρο που να πηγαίνει εθνική για μεγάλες αποστάσεις χωρίς να καταπονείται. Αναγκαστικά θα πας σε 650 πολιτικό με πολλές χωμάτινες δυνατότητες π.χ. 690, 610 κλπ αλλά και πάλι μέχρι τα 120 γιατί μετά τα χωμάτινα λάστιχα διαλύονται...

Ασχετο....(μη βαρατε).....αλλα για το 950 σουπερ εντουρο τι λετε?
    επόμενη ερώτηση παρακαλώ :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Δεν υπάρχει εντούρο που να πηγαίνει εθνική για μεγάλες αποστάσεις χωρίς να καταπονείται. Αναγκαστικά θα πας σε 650 πολιτικό με πολλές χωμάτινες δυνατότητες π.χ. 690, 610 κλπ αλλά και πάλι μέχρι τα 120 γιατί μετά τα χωμάτινα λάστιχα διαλύονται...

Μα για πολιτικο ψαχνω ρε Κωστα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    επόμενη ερώτηση παρακαλώ :rotflmao:
    Μαχαιρι στη καρδια ηταν αυτο!

Μαχαιρι στη καρδια ηταν αυτο!
    eixa την εντυπωση πως για τους περισσότερους ηταν στην τσεπη!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF