Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΟΥ

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Μόνο όταν φυσάει νοτιάς ρε Κίμωνα...
    To ξέχασα
    My bad...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    παιδια δεν ειναι σωστο να τρεχετε σε δημοσιους δρομους...μας τρομαζετε,το καταλαβαινετε...?

συμφωνω...μην τρομάξετε κανα παπού, καμμιά κοπελίστα, κανεναν αφηρημένο... ειναι που ειναι στον κόσμο τους, ξαφνικά τυφλώνονται και απο φώτα μεσα στα τουνελ , ακούνε και το βουητό της εξατμισης και θα νομισουν πως γίνεται καταρευση σήραγγος (daylight με stallone κι ετσι... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    συμφωνω...μην τρομάξετε κανα παπού, καμμιά κοπελίστα, κανεναν αφηρημένο... ειναι που ειναι στον κόσμο τους, ξαφνικά τυφλώνονται και απο φώτα μεσα στα τουνελ , ακούνε και το βουητό της εξατμισης και θα νομισουν πως γίνεται καταρευση σήραγγος (daylight με stallone κι ετσι... )
    Εσύ καλό θα ταν να αρχίσεις εντουρο και στα χωματα, όχι μόνο στους δρόμους και τις μπαριέρες....

κρίνοντας από τα αβαταρ σου τον τελευταίο καιρό....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

κρίνοντας από τα αβαταρ σου τον τελευταίο καιρό....
    το αβαταρ ειναι μεταβατικο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    κάγκουρες...

Παλαιό μέλος
    παιδια δεν ειναι σωστο να τρεχετε σε δημοσιους δρομους...μας τρομαζετε,το καταλαβαινετε...?

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    μα ποιος ειπε πως τρεχουμε?

οτι γλυστραει με την υγρασια ειπαμε... και αυτο στα σημεια συνδεσης των γεφυρων.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    μιλαω γι αυτους που απλως τρεχουν...εγω πεταω χαμηλα οποτε δεν τιθεται ζητημα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

φιλε "πιλοτος εξτριμ" δεν ξερω αν εγραψες το θρεντ για πλακα ή αν οντως περιμενεις σοβαρες απαντησεις.
    οπως και να 'χει εγω θα σου απαντησω ειλικρινα και πολυ σοβαρα.μετα τις 23:00 το μερος απλα γ@Μ@ΕΙ!!!!!!!!!!!
    Απιστευτες στροφες με απιστευτη ορατοτητα (εκτος απο μια) , απιστευτη ασφαλτος, ελαχιστη ως καθολου κινηση, εχει φωτα.
    ναι τωρα το χειμωνα εχει υγρασια και θελει πολλη προσοχη.
    εχω μαρτυρες τον ντεβιλς και τον ζεφυρ1, για τον ντεβιλς επιφυλασσομαι γιατι ειναι παιδι του Ρωσσου οποτε μπορει να μην του αρεσουν οι ανοιχτες στροφες, του Παναγιωτη ομως σιγουρα του αρεσουν

αν κανονισετε τιποτα για τεταρτη βραδυ, ειμαι μεσα
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

ναι, φανταστικές στροφές όντως ..... καταρχάς δεν κινδυνεύεις να τραυματιστείς ακόμα και αν κάνεις μαλακία..... πας κατευθείαν, δίχως πόνο ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος
    μιλαω γι αυτους που απλως τρεχουν...εγω πεταω χαμηλα οποτε δεν τιθεται ζητημα...
    Πιλοτος κι εσυ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από val
    για τον ντεβιλς επιφυλασσομαι γιατι ειναι παιδι του Ρωσσου
    Προσπαθώ να διαλέξω μία από τις άπειρες μ@λ@κίες που μου έρχονται στο μυαλό για να postάρω αλλά αδυνατώ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Προσπαθώ να διαλέξω μία από τις άπειρες μ@λ@κίες που μου έρχονται στο μυαλό για να postάρω αλλά αδυνατώ ...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    φιλε "πιλοτος εξτριμ" δεν ξερω αν εγραψες το θρεντ για πλακα ή αν οντως περιμενεις σοβαρες απαντησεις.
    οπως και να 'χει εγω θα σου απαντησω ειλικρινα και πολυ σοβαρα.μετα τις 23:00 το μερος απλα γ@Μ@ΕΙ!!!!!!!!!!!
    Απιστευτες στροφες με απιστευτη ορατοτητα (εκτος απο μια) , απιστευτη ασφαλτος, ελαχιστη ως καθολου κινηση, εχει φωτα.
    ναι τωρα το χειμωνα εχει υγρασια και θελει πολλη προσοχη.
    εχω μαρτυρες τον ντεβιλς και τον ζεφυρ1, για τον ντεβιλς επιφυλασσομαι γιατι ειναι παιδι του Ρωσσου οποτε μπορει να μην του αρεσουν οι ανοιχτες στροφες, του Παναγιωτη ομως σιγουρα του αρεσουν

αν κανονισετε τιποτα για τεταρτη βραδυ, ειμαι μεσα
    καταρχας καλησπερα κοπελια. το θρεντ το γραψα σοβαροτατα. επειδη τυνγχανει να πηγαινω συχνα νεα μακρη ,εχω εξοχικο εκει, εψαχνα να βρω ενα δρομο για να μη περναω ολο το κεντρο για να βγω μαραθωνος. και βρηκα την περιφεριακη. ρωτησα εδω τα παιδια αμα ειναι καλος ο δρομος ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ αν κ αυτο ειναι δικαιωμα μου καθαρα ,απλα δε γουσταρω να οδηγαω σε δρομο χωρις φωτα η με καλουβες κ κακης ποιοτητας ασφαλτο.
    τωρα το πως το πηρε ο καθενας εδω μεσα ,δε με απασχολει καν ,ας σπαμαρουνε κ ας κανουν οση πλακα θελουνε μερικοι.
    τον δοκιμασα κ οντως ειναι μια χαρα δρομος. τον ντεβιλς κ το ζεφυρ δε τους ξερω προσωπικα ,αμα ομως θελετε η θελεις ,κανονιζουμε για την τεταρτη βολτουλα.
    περιμενω πμ

υ.γ. απο υγρασια αλλο τιποτα ,ξεπαγιαζεις λεμε!
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    για τον ντεβιλς επιφυλασσομαι γιατι ειναι παιδι του Ρωσσου...

Καλά ρε παίδες, Έλληνας δεν είναι ο Ντέβιλ...?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF