Γεια σου φίλε! Καλή διασκεδαση στο πέρασμα απο τις πλευρικες δυναμεις των τετρατροχων στις κλίσεις των διτροχων!![]()
καλως ηρθες φιλε![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
καλα παιδια....τι σου ειναι η μηχανη....
2 φιλαρακια απο εδω με ελεγαν μα μου η μηχανες.....καγκουρες αλητες μηχανοβιοι....κτλ κτλ
και οι δυο τωρα 2τροχο ψαχνουν(συγκεκριμενα bros).
ατακα ενος φιλου που οδηγουσε αμαξι απο τα 12:hypnotize
"οι μηχανες σε κανουν να αντιπαθεις τα αμαξια"
![]()
εγω θα σε καλως ορισω οταν καβαλησεις σουζουκι...:rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
γεια χαρα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
ελα να σε κανω μια βολτα με το sti 430 ροδα να γουσταρεις!![]()
νιαου
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
εχεις χωρο και για μενα??:smilea:
Φίλε 430 ρόδα είναι μεγάλο νούμεροοοοοο!!! (αλλά το έχω ζήσει...!!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
Είσαι στο www.subamaniacs.com ??? Αν όχι έλα!!!!
Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα...!!!
Ελπίζω μέχρι το τέλος των γιορτών να έχω πάρει κάτι 2τροχο...
ημουν κ σε αυτο κ στο σκουμπι τζιαρ αλλα εσπασα γιατι ειναι φλωροπουλια ολοι.![]()
νιαου
Καλώς ήρθες![]()
![]()
Κι εγώ από αυτοκίνητα ξεκίνησα παρότι προέρχομαι από οικογένεια μοτοσυκλετιστών. Παν μέτρον άριστον σε όλα και για όλα.
Πάντα όρθιος![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο