Και μεις μέσα ρε παιδάκια....
Αλλά μήπως να περιμένουμε να ξεχειμωνιάσει λιγακι???![]()
Γιατί πάρτυ με μπάνιο από βροχή είναι κάπως!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Και μεις μέσα ρε παιδάκια....
Αλλά μήπως να περιμένουμε να ξεχειμωνιάσει λιγακι???![]()
Γιατί πάρτυ με μπάνιο από βροχή είναι κάπως!!!![]()
Και εγώ μέσα,
εχω κάνει με κάτι φίλους κάτι beach party προς το λαγονήσι σε κάτι παραλιούλες...:smilea:
ante re na arxisoume kalokerh hrthe kai na thimaste oso kalokeriazei toso ksekoliazei![]()
kamia ekdromh tha pame?
Τεταρτη μπαινει ο Ιουνης....
αντε λεμε...!
Ελα να βαζουμε τα μαγιουδακια μας....μην ντρεπεστε!!! θυμηθητε το στριγκακι που θα φορα ο ΣΦ...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ελα να βαζουμε τα μαγιουδακια μας....μην ντρεπεστε!!! θυμηθητε το στριγκακι που θα φορα ο ΣΦ...
xmmmmmmmm afto to eixa ksexasei ......
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
και γω μεσα!εχω και καιρο να σας δω !
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
partaki sth fwkaia ? den ine ligo mikros o dromos gia party ekei?
o teleyteos na ferei ta 3ydia!!!
--IF U -R UNDER CONTROL.....U R NOT GOING FAST ENOUGH!!!
αν ειναι στο ιδιο μερος με περυσι ,ειναι μεγαλη η παραλια και χωραει πολυυυυυυυυυυυυυυυς κοσμος!
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
xmmmmmmmm afto to eixa ksexasei ......
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Μα μην ξεχναμε τα πιο βασικα..!! Σκεψου τον ΣΦ με εκεινο το στριγκακι....
Παιδια το παρτακι πρεπει να γινει βραδυ χωρις πανσεληνο....και μακρυα απο παιδακια....
Μην τραυματιστει κανεις απο την εικονα του ΣΦ...![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αχαχαχαχα! Αχ πτωχέ μου αρ-ες-πι... ακόμα και ΣΚΕΤΟ το στριγκάκι μου είναι πιο γρήγορο από το μηχανάκι σου! Αχ βαχ και τρίζουν τα κόκκαλα του μπαρμπα-Σοηχίρο...
![]()
![]()
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Δεν θα απαντησω σε ανθρωπο που βγαζει τα στριγκακια του μπουγαδα στο μοτο.......Και ναι το μηχανακι σου ειναι πιο γρηγορο απο το δικο μου, οταν το οδηγω εγω..!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσυ εισαι πιο γρηγορος αν ας πουμε παμε σε πιστα καρτ και εισαι με το 400....![]()
![]()
![]()
![]()