Σελίδα 2 από 52 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 766

Θέμα: 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    στο ειπα και παραπανω, πιθανοτατα αφου δεν αλλαξε κατι, να μην ηταν ο σωστος τροπος,

ηταν ενας τροπος, μια αντιδραση που σιγουρα σε παει ενα βημα παραπερα, μπορει και να σε γυριζει πισω..

τουλαχιστον δεν σε αφηνει στο σημειο που εισαι.

ουτε εσυ μπορεις να κρινεις, ουτε εγω ΤΩΡΑ, αν βγηκε κατι απο αυτην την ιστορια...

αφηστε τα παιδια, τα 15χρονα, 16χρονα, 17χρονα, να μεγαλωσουν σιγα σιγα, να βιωσουν και αλλες καταστασεις και θα δουμε τι αλλαξε και τι οχι..
    Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, δες τι έκαναν οι νέοι του Πολυτεχνείου......
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, δες τι έκαναν οι νέοι του Πολυτεχνείου......
    το παραδειγμα σου σε ακυρωνει..

οι νεοι του πολυτεχνειου σωστα επραξαν μεχρι να μπουν τα τανκς..

μετα τα σκατωσαν..

ας δωσουμε μια ευκαρια στους δικους μας νεους να μην τα σκατωσουν μετα..και ας τους αφησουμε να φτασουν σε αυτο το μετα..

Το θεμα βεβαια ειναι οτι τοτε ειχαν να αντιπαρατεθουν "μονο" την Χουντα, και ειχαν καποια υποστηριξη και απο δω και απο κει

πλεον δεν εχουν πουθενα συμμαχους οι απανταχου νεοι..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    το παραδειγμα σου σε ακυρωνει..

....
    Το παράδειγμά μου δεν με ακυρώνει, εσύ πρέπει μάλλον να μάθεις να διαβάζεις. Δεν είπα ότι κακώς κάνανε, απάντησα στο τι κάνανε αφου μεγαλώσανε.

Κι οι νέοι, ΠΑΝΤΑ, αντιδρούν γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Μόλις μεγαλώσεις λιγάκι κι αποκτίσεις κάτι (δεν μιλάω αναγκαστικά για υλικά αγαθά) κι αρχίσεις να ΠΡΕΠΕΙ να ζεις μέσα στο σύστημα, τότε αλλάζουν όλοι.....

Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός αλλά αλλαγές δεν προβλέπω να γίνονται...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κι οι νέοι, ΠΑΝΤΑ, αντιδρούν γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Μόλις μεγαλώσεις λιγάκι κι αποκτίσεις κάτι (δεν μιλάω αναγκαστικά για υλικά αγαθά) κι αρχίσεις να ΠΡΕΠΕΙ να ζεις μέσα στο σύστημα, τότε αλλάζουν όλοι.....

δεν διαφωνω,

γιαυτο ομως δεν περιμενω απο σενα και απο καθε εσενα να πεις στα παιδια τι πρεπει να κανουν και τι
    οχι..
    Και τα παιδια δεν πρεπει να περιμενουν απο κανεναν να τους πει..

γιατι ζεις μεσα στο συστημα..

και γιαυτο το να κραζετε το οτιδηποτε γινετε δεν εχει οφελος..

και σου ειπα, κατσε να φτασουν τα παιδια στο μετα, και βλεπουμε τι θα κανουν..
    ισως αν οι μεγαλυτεροι βοηθουσαν τα παιδια του πολυτεχνειου τοτε κατι να ειχε γινει, αντι να καπηλευτουν το οτιδηποτε εγινε..

ENTIT: ειναι σημαντικο να πουμε οτι, τις βιτρινες και τα αμαξια κατα κυριο λογω τις σπανε πλιατσικολογοι, αναρχικοι και προβοκατορες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
    Φυσικα κ ειναι απολυτα φυσικο. Εγω ειμαι μαζι τους εναντια στην βια που μας πουλαει αυτη η κοινωνια!! Αλλωστε σαν νεος δεν μου αρεσει να βλεπω μπατσους να σκοτωνουν παιδακια στην ψυχρα κ ποσο μαλλον να μην μιλαω κιολας.

Στην βία που πουλάνε οι ... "επαναστάτες" τί λές ;;;

Και εμένα δεν μου αρέσει να καίγεται η Αθήνα και όποια άλλη πόλη.

Εξάλλου, τόσο η ΚΟΥΝΕΒΑ, όσο και η ΜΑΝΑ του Αλέξη δήλωσαν ξεκάθαρα ότι είναι ΚΑΤΑ της βίας

Σε αυτό τί έχουν να αντιτείνουν όσο οργανώνουν επεισόδια;;;

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Θέλω να εκφράσω κι εγώ τη συμπάθειά μου στην καθαρίστρια, τη συνδικαλίστρια γι’ αυτό που έγινε στο αυτοκίνητό της. Βέβαια, όταν μιλάμε για κρίση στην οικονομία και μία καθαρίστρια έχει ένα αυτοκίνητο αρκετά ακριβό, δείχνει ότι ίσως δεν υπάρχει τόση κρίση στα φτωχότερα στρώματα! Νομίζω ότι βιτριόλι στο αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί να της χαριστεί ένα τριάρι! Μία γκαρσονιέρα ίσως!».

καρατζαφυρερ στη βουλη

νομιζετε οτι ειναι ασχετο ?

λαθος

ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που λενε "τι γυρευε το τσογλανι στα εξαρχεια?" και "ειχε αποβληθει απο το σχολειο" που ξεστομισε ο υβριστης δολοφονημενων εφηβων κουγιας.

αυτο ειναι που πολεμανε οσοι εξεγερθηκαν με την δολοφονια οχι μονο του γρηγοροπουλου αλλα και την καθημερινη δολοφονια της αξιοπρεπειας ολων μας.

και επειδη ακουω συχνα το στορι με τις ειρηνικες πορειες δεν αντιλαμβανομαι γιατι οταν γινονται συμμετεχουν τρεις και ο κουκος.ιδου η ροδος.

ας οργανωσουν οι πασιφιστες μια και ας πανε κατα χιλιαδες με αναμμενα κερια και οτι αλλο

οχι οτι ειμαι υπερ της βιας ειδικα της τυφλης. αλλα κριτικη απο ατομα που απλα σχολιαζουν/ζουμε απο τον καναπε ή απο το πληκτρολογια δεν μπορει να γινεται δεκτη. οσοι εχουν/ουμε ενστασεις,μπορουν να τις εκφρασουν στις δεκαδες συνελευσεις ατομων,κινησεων,ομαδων που γινονται καθε βδομαδα σεολη την ελλαδα. και αν διαφωνουν με τις πρακτικες,μαζι με αλλους ας δημιουργησουν/σουμε κατι διαφορετικο.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ασε το ρεμα στον δρομο του..ετσι και αλλιως να το σταματησεις δεν μπορεις ...

Αν έχει την ευγενή καλοσύνη το ...ρέμα,
    .
    .
    ...ας περάσει απ' την πλησιέστερη Σχολή Τυφλών, μπας και πληροφορηθεί από τους τροφίμους τα ονοματεπώνυμα των καθαρμάτων που κατέκλεψαν και προκάλεσαν βάναυσα με την απληστία και την υπεροψία τους, ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες!

Κι αν διαθέτουν τα ωά, αν δεν μπορούν να τους σπάσουν τα μούτρα, ας τους ρίξουν κανά ξυνισμένο γιαούρτι!

Ας αφήσουν, όμως, ήσυχες τις περιουσίες των αθώων συνανθρώπων μας,
    .
    .
    ...γιατί τα ελλειπόρχεα τσογλάνια με τους πραγματικούς Επαναστάτες, έχουν μιά μικρή διαφορά ...

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    sergiosm
    Το μονο συγουρο ειναι οτι δεν μπορω να σου εκφρασω κ να σου περασω οπως θα ηθελα τα πιστευω μου επανω σε αυτο το θεμα.

Οταν ομως πολυ απο τους γωνις ή μαλλον το 90% τους μαθαινει να δεχοντε οτι τους πλασαρουν κ να γινοντε ενα με το συστημα, ετσι επωμενο ειναι το να σκοτωνουν ενα παιδι που ειναι 16χρονων κ να σκορπουν πονο σε τοσους ανθρωπους, θα τους αφησει αδιαφορους κ παντα τα παιδια που θα βγουν για να φωναξουν γιατι εχουν οργη μεσα τους θα ειναι τα "αλητακια."
    Πως μπορουμε να ελεξουμε το παθος των παιδιων οταν βλεπουν τους γονεις τους να μην ζουν αλλα να επιβιωνουν; Πως μπορουμε να τους ελενξουμε οταν μετα το σχολειο εχουν 8ωρα στα φροντηστηρια που ειναι απαρετητα καθως δεν μορφωνει το δημοσιο;

Ειναι ωραιο να γραφουμε απο εναν υπολογιστη κ να κατηγορουμε μια μαζα που δεν ειναι βολεμένοι σε μια δουλιτσα, να περνει εναν μιστουδακο κ να ζει για να δουλευει....

Οταν καποιος βλεπει απτην αρχη κατι αρνητικα μετα ειναι πολυ δυσκολο να τον κανεις να πιστεψει πως δεν ειναι ετσι.

Ειμαι απτα 13 μου στην δουλεια κ δουλευω μεχρι κ τα 19 που ειμαι τωρα κ μαλιστα 2 δουλειες.
    Φροντησε για εμενα το κρατος; ΟΧΙ
    Απλα του δημιουργω προβλημα αν βγω κ φωναξω.

Δεν ειμαι σε καμια ομαδα, συμμορια, οπως νομιζεις απλα ειμαι ενας ανθρωπος με εναν τροπο σκεψεις δικο μου. Φυσικα κ υπαρχουν διαφωνιες κ ειναι αποδεκτες.

Ποτε δεν ειπα οτι εχω το δικαιωμα να καταστρεψω την περιουσια ενος μεροκαματιαρη ανθρωπου κ αυτοι που το κανουν ειναι μεμονωμενοι κ ασε τι πουλαει η τελεοραση. Αν θες να δεις κατι πραματικα βγες στον δρομο. Εκει ειναι ολα.

Καλο βραδυ.

Υ.Γ Κουβεντα κανουμε δεν κραταω κακια καθως δεν με ενοχλουν οι αντιπαραθεσεις κ ειναι επομενες!
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάλι τα ίδια....το κόβω ίσα με 450 σελίδες αυτό....

Για την ιστορία πάντως, υποπτεύομαι πως ούτε μύτη δεν θα ανοίξει εκείνη την ημέρα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός αλλά αλλαγές δεν προβλέπω να γίνονται...
    Aυτο ειναι η μονη αληθεια δυστηχως, κι'αν υπαρξουν αλλαγες, σιγουρα δεν θα ειναι προς οφελος μας..
    The only easy day was yesterday.

Θα ελεγα περισσοτερα αλλα πρεπει να βγω...
    Δε γίνεται έτσι η επανάσταση ρε φίλε...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε γίνεται έτσι η επανάσταση ρε φίλε...
    :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Δεν γινεται ολο αυτο για την μνημη του Αλεξη αλλα για μερικους απροσωπους(κουκουλοφορους) που βρηκαν ακομα εναν λογο για να ικανοποιησουν το βιτσιο τους............................γιατι δεν βγηκαν-βγηκαμε δλδ να σπασουμε για την μνημη των παιδιων που σκοτωθηκαν στα Τεμπη πριν 4 χρονια(δολοφονια ειναι και αυτο και μαλιστα μαζικη απο καποιους που γνωριζουν τι καταστασεις πουεπικρατουν στους δρομους απλα αδιαφορουν)...........γιατι δεν σπαμε για αλους αυτους που πεθαινουν περημενωντας ασθενοφωρο η μια θεση στα νοσοκομεια,για τους φορους που καθε χρονο αυξανονται και μερικοι δεν εχουν λεφτα ουτε για μια φετα ψωμι, για την μολυνση που μας ''προσφερουν'' καθημερινα οι βιομηχανιες στον βομο της παραγωγης και σιγα σιγα μας καταστρεφει και θα μπορουσαμε να μιλαμε για ωρες για πολλα παραδειγματα.

Οσο για την δολοφονια δεν εχει κανενας το δικαιωμα να μιλησει.
    Αφορα την οικογενεια και μονο το γεγονος.

Παλαιό μέλος
    Δεν γινεται ολο αυτο για την μνημη του Αλεξη αλλα για μερικους απροσωπους(κουκουλοφορους) που βρηκαν ακομα εναν λογο για να ικανοποιησουν το βιτσιο τους............................γιατι δεν βγηκαν-βγηκαμε δλδ να σπασουμε για την μνημη των παιδιων που σκοτωθηκαν στα Τεμπη πριν 4 χρονια(δολοφονια ειναι και αυτο και μαλιστα μαζικη απο καποιους που γνωριζουν τι καταστασεις πουεπικρατουν στους δρομους απλα αδιαφορουν)...........γιατι δεν σπαμε για αλους αυτους που πεθαινουν περημενωντας ασθενοφωρο η μια θεση στα νοσοκομεια,για τους φορους που καθε χρονο αυξανονται και μερικοι δεν εχουν λεφτα ουτε για μια φετα ψωμι, για την μολυνση που μας ''προσφερουν'' καθημερινα οι βιομηχανιες στον βομο της παραγωγης και σιγα σιγα μας καταστρεφει και θα μπορουσαμε να μιλαμε για ωρες για πολλα παραδειγματα. Οσο για την δολοφονια δεν εχει κανενας το δικαιωμα να μιλησει. Αφορα την οικογενεια και μονο το γεγονος.
    Με βρισκεις απολυτα συμφωνο και να συμπληρωσω οτι πισω απο αυτο κρυβονται συμφεροντα.
    Για το λογο αυτο το ξαναλεω μακαρι να μην υπαρξουν αλλα θυματα.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Φίλε fast_gr

από που έβγαλες το συμπέρασμα αυτό:
    Δεν ειμαι σε καμια ομαδα, συμμορια, οπως νομιζεις απλα ειμαι ενας ανθρωπος με εναν τροπο σκεψεις δικο μου. Φυσικα κ υπαρχουν διαφωνιες κ ειναι αποδεκτες.
    Είπα εγώ ότι είσαι σε συμμορία;
    Σε χαρακτήρισα με κάποιο τρόπο;

Σου είπα να μην πεις την άποψή σου;
    ΟΧΙ
    τότε εσύ γιατί μου βάζεις λόγια στο στόμα μου;

και κυρίως γιατί εμμέσως με χαρακτηρίζεις ως "βολεμένο σε μια δουλίτσα, να περνω ένα μιστουδάκο και να ζω για να δουλεύω.
    Γιατί από αυτό
    Ειναι ωραιο να γραφουμε απο εναν υπολογιστη κ να κατηγορουμε μια μαζα που δεν ειναι βολεμένοι σε μια δουλιτσα, να περνει εναν μιστουδακο κ να ζει για να δουλευει....
    αυτό κατάλαβα. Αν κατάλαβα λάθος, συγγνώμη και το παίρνω πίσω.

Ως προς την ουσία των πραγμάτων, απλά ρωτάω τα εξής:

Όσοι βγαίνουν στους δρόμους είναι ή υπερ ή κατά του συστήματος; Ενδιάμεση άποψη δεν υπάρχει;

Όσοι βγαίνουν στους δρόμους και αντιδρούν στο σύστημα πρέπει υποχρεωτικά να τα σπάσουν;
    Ειρηνική διαδήλωση δεν υπάρχει; Τον Μαχάτμα Γκάντι τον ξέρεις;
    Κατάφερε να διώξει μια αυτοκρατορία από τη χώρα του χωρίς να σηκώσει το χέρι του.
    Αυτός δεν ήταν επαναστάτης;

Όταν κάποιος κατακρίνει τις καταστροφές σημαίνει ότι είναι με το σύστημα;
    Δεν μπορεί απλά να είναι κατά των καταστροφών;

Σε παλιότερες εποχές οι άνθρωποι δεν πάλευαν για την επιβίωση; τότε δεν είχαν οργή;

Και μιας και η αφορμή είναι η δολοφονία (γιατί για δολοφονία πρόκειται) του Αλέξη, να σε ρωτήσω κάτι άλλο:
    Πόσοι τον χαρακτήρισαν "αλήτη";
    Πόσοι είπαν ότι τα ήθελε και τα παθε;
    ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
    άρα η κοινωνία είναι υπέρ του. Ποιος λοιπόν ο λόγος να τα σπάσουμε;;;

Καλο βραδυ.

Υ.Γ. Εννοείται ότι κάνουμε κουβεντα και εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα κακίας.
    Γιατί όμως αισθάνεσαι την ανάγκη να το πεις (ότι δεν κρατάς κακία);

Σελίδα 2 από 52 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 21:53
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Athens Enduro / ΣΚ 2 + 3 Δεκεμβρίου
    από Nik0s στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 21:52
  4. 27-29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ