Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 65

Θέμα: ΚΤΜ Hellas... αλλαγές τοπίου!

Tο "αστειο" ειναι οτι περιμενει αυξηση των πωλησεων κατα 40%(!) μεσα στο 2010,
    χωρις ουσιαστικα καινουργια μοντελα και με κλειστες τις κανουλες απο μετρητα
    και δανεια, με σκοπο να ψησει τους συνεργειατζιδες να επενδυσουν
    στις , αισθητικες κατα βαση αλλα και λειτουργικες, αναβαθμισεις των συνεργειων τους.
    Παντως αυτο το Σαββατοκυριακο θα ξεκαθαρισει το θεμα και απο Δευτερα (λογικα)
    θα ακουστουν τα νεα...
    Ο καιρος γαρ εγγυς:rotflmao:

Ριχτε και μια ματια εδω για να καταλαβετε...

http://www.ktmhellasclub.gr/phpBB3/v...php?f=2&t=1787
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Oσοι νομίζουν οτι το ξεκαθάρισμα είναι για καλό, είναι γελασμένοι και θα το καταλάβουν οταν θα βάζουν βαθειά το χέρι την τσέπη, πολύ πιο βαθειά απο οτι σήμερα.

Για να ειναι ΟΚ το μαγαζί σύμφωνα με τα νέα κριτήρια (που έθεσε η ΚΤΜ ωστε να αγοράσει ενα συγκεκριμένο ποσοστό απο τον εδω αντιπρόσωπο) θα πρέπει το κάθε μαγαζί να χώσει γύρω στα 20.000 Ευρω σε ταμπέλες, ράφια κλπ όλα πανάκριβα αλλά με τη βούλα της ΚΤΜ.
    Τα επίσημα συνεργεία θα γίνουν 8 απο 18 και δεν είναι για το καλό σας.
    Εγω δεν εχω ΚΤΜ, αλλά εχω φίλο μηχανικό που ξαφνικά θα μείνει απ εξω.

Το αποτέλεσμα θα είναι να πηγαίνετε τα μηχανάκια σας στην τεραστια μαγαζάρα όπου θα το φτιάχνει ο βοηθός του βοηθού και να πληρώνετε και παραπάνω απο σήμερα φυσικά.
    Ποιος θα πληρώσει τις ταμπέλες ικαι τα ράφια ε?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Για αυτο ξεχαστε τις εγγυησεις και βρειτε κανενα μαστορα της προκοπης να κανετε την δουλεια σας σωστα .....

Η μην περνετε ΚΤΜ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    gia mena den isxiei ayto.
    pas to mixanaki soy kapoy k soy pernei osa soy pernei.
    epidi ekane anabathmisi sto synergio ti tha soy pei??akribine i ergasia moy?

paparia.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Πολύ πικραμένος ο φίλος σου (μηχανικός) ρε Σαπίλα!!Βάλε αν θέλεις μια φωτό από το συνεργείο του να δούμε κι εμείς σε τι κατάσταση είναι.Και θα βάλω κι εγώ μία από το δικό μου εξουσιοδοτημένο.

Ούτως η άλλως κορόϊδα έχουμε πιαστεί από την αγορά ενός ΚΤΜ και μόνο.
    Δώσαμε ένα κάρο λεφτά για ένα μηχανάκι που σπάει από καινούριο, που είναι κάθε Τρίτη στον μάστορα κ.τ.λ.
    Τα λίγα παραπάνω θα μας πειράξουν ?

Εν έτη 2010, πας να περάσεις ΚΤΕΟ το αμάξι σου και μπορείς να πιεις καφέ, να παίξεις PS3, μόνο γυναίκες δεν μοιράζουν, και εμείς θα πηγαίνουμε τα μοτόρια μας για σέρβις σε μουτζούρικα ?
    Αυτά είναι για να φτιάχνουν τίποτα παπιά, ΧΤ και Άφρικα.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Εν έτη 2010, πας να περάσεις ΚΤΕΟ το αμάξι σου και μπορείς να πιεις καφέ, να παίξεις PS3, μόνο γυναίκες δεν μοιράζουν, και εμείς θα πηγαίνουμε τα μοτόρια μας για σέρβις σε μουτζούρικα ?
    Αυτά είναι για να φτιάχνουν τίποτα παπιά, ΧΤ και Άφρικα.

Δεν το πιασες ρε Vale.
    Ο φίλος μου μια χαρά θα είναι, δεν θα χάσει και πολλούς πελάτες αφού είναι γνωστός στον χώρο κι οι πελάτες του θα παρεμεινουν ως επι το πλείστον.
    Απλα δεν θα είναι εξουσιοδοτημένος αφού δεν τον συμφέρει να δώσει 20.000 Ευρω ετσι για πλάκα ειδικά αυτην την δύσκολη εποχή.

Τελικά θέλετε συνεργεία η καφετέριες?

Duka ποιός λες εσυ να τα πληρώσει τα σπασμένα, εγω που δεν εχω ΚΤΜ? :rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν το πιασες ρε Vale.
    Ο φίλος μου μια χαρά θα είναι, δεν θα χάσει και πολλούς πελάτες αφού είναι γνωστός στον χώρο κι οι πελάτες του θα παρεμεινουν ως επι το πλείστον.
    Απλα δεν θα είναι εξουσιοδοτημένος αφού δεν τον συμφέρει να δώσει 20.000 Ευρω ετσι για πλάκα ειδικά αυτην την δύσκολη εποχή.

opa katse...eisai esy o mastoras anagastikes na doseis 20 k gia to magazaki soy...
    kai erxome ego o kathe triti mastora..poy exoyme ginei kollitaria diladi..
    kathe triti leme..
    kai soyleo service..
    moy les ok

kai erxome na to paro..kai moy les 50 e + giati niotheis ton aera tis allagis???APLA DE PAIZEI KI PISTEYO NA TO XEREIS K ESY...POY DEN EXEIS KTM.

Moderator
    Kαταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά πολύ φοβάμαι οτι σύντομα δεν θα υπάρχει εξουσιοδοτημένο ΚΤΜ με 'κολλητούς', θα είναι μαγαζάρες όπου θα καθεσαι στον καναπε να πίνεις εσπρέσο και μετα θα τον πληρώνεις κι αυτόν χρυσό.

Η ΚΤΜ Αυστρίας αποφάσισε να αγοράσει μερίδιο της ΚΤΜ Hellas, αλλά πρωτα πρεπει να γίνουν καποια πράγματα και τα καταστήματα να είναι όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Φυσικό κι επόμενο είναι να γίνουν και οι τιμές σαν της υπόλοιπης Ευρώπης.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Kαταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά πολύ φοβάμαι οτι σύντομα δεν θα υπάρχει εξουσιοδοτημένο ΚΤΜ με 'κολλητούς', θα είναι μαγαζάρες όπου θα καθεσαι στον καναπε να πίνεις εσπρέσο και μετα θα τον πληρώνεις κι αυτόν χρυσό.

Η ΚΤΜ Αυστρίας αποφάσισε να αγοράσει μερίδιο της ΚΤΜ Hellas, αλλά πρωτα πρεπει να γίνουν καποια πράγματα και τα καταστήματα να είναι όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Φυσικό κι επόμενο είναι να γίνουν και οι τιμές σαν της υπόλοιπης Ευρώπης.
    ayto tora einai kako???????

Δεν το πιασες ρε Vale.

Εγώ προσωπικά θέλω να πηγαίνω σε ένα συνεργείο, όπου θα μου προσφέρουν καφεδάκι, θα απαγορεύεται το κάπνισμα,δεν θα φοβάμαι να ακουμπίσω οπουδήποτε για να μην λερωθώ, οι χρόνοι τους θα είναι αυτοί που μου έχουν πει από την αρχή, θα μου δίνουν μηχανάκι να γυρίσω σπίτι μου όταν τους αφήσω το δικό μου, και γενικά θα έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
    Κάτι σαν αυτό που πάω και τώρα δηλαδή.

Moderator
    Ολα καλά λοιπόν!

μεγειασας.

Εκτός κι αν ο μάστορας σας δεν είναι στους 8 που θα ανακοινωθούν την Δευτέρα....οπότε θα πάτε κάπου αλλού να σας τον πιάσουν καλύτερα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Oσοι νομίζουν οτι το ξεκαθάρισμα είναι για καλό, είναι γελασμένοι και θα το καταλάβουν οταν θα βάζουν βαθειά το χέρι την τσέπη, πολύ πιο βαθειά απο οτι σήμερα.

Για να ειναι ΟΚ το μαγαζί σύμφωνα με τα νέα κριτήρια (που έθεσε η ΚΤΜ ωστε να αγοράσει ενα συγκεκριμένο ποσοστό απο τον εδω αντιπρόσωπο) θα πρέπει το κάθε μαγαζί να χώσει γύρω στα 20.000 Ευρω σε ταμπέλες, ράφια κλπ όλα πανάκριβα αλλά με τη βούλα της ΚΤΜ.
    Τα επίσημα συνεργεία θα γίνουν 8 απο 18 και δεν είναι για το καλό σας.
    Εγω δεν εχω ΚΤΜ, αλλά εχω φίλο μηχανικό που ξαφνικά θα μείνει απ εξω.

Το αποτέλεσμα θα είναι να πηγαίνετε τα μηχανάκια σας στην τεραστια μαγαζάρα όπου θα το φτιάχνει ο βοηθός του βοηθού και να πληρώνετε και παραπάνω απο σήμερα φυσικά.
    Ποιος θα πληρώσει τις ταμπέλες ικαι τα ράφια ε?
    μήπως είσαι λίγο υπερβολικός. εγώ είχα μια κουβέντα με τον μηχανικό μου που είναι εξουσιοδοτημένος και έχει και πινακίδες και ρούχα και είναι και καθαρός και το βασικό ΔΕΝ σε ξυρίζει (μικρό σερβις 120 μεγάλο 280). Μου είπε λοιπόν ο άνθρωπος οτι με το ξεκαθάρισμα θα πάψουν τα φαινόμενα σερβις στα 1000χλμ ίσον 300 ευρώ. Οπότε μην βιάζεσαι να φέρεις τρομοκρατία. Δεν φαντάζομαι οτι οι Αυστριακοί είναι τόσο μλκς και δεν θα διασφαλίσουν αυτα που λές. Καθώς αν κάθε σερβις ειναι και ένας μισθός θα πάψουν να πουλάνε ΚΤΜ οπότε .....

Moderator
    παω πάσο.

Οταν βγάλετε συμπεράσματα πείτε τα, δεν είχα σκοπό να τρομοκρατήσω κανέναν, εξ άλλυ για να εχετε ΚΤΜ ειστε ατρόμητοι!

:rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Γίναμε...δεν είμασταν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Για εμενα παντως επιγραμματικα και απλα ισχυει το εξης:

Τακτοποιημενο+καθαρο συνεργειο=γαματος μαστορας!

Οταν περναω απο κατι συνεργεια που τα εργαλεια ειναι σωρο στους παγκους και στο πατωμα κανεις πατιναζ απο τα λαδια μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2009, 13:12
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 05:08
  3. ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΤΜ Hellas Club
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2006, 21:34
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 14:39