5000????![]()
![]()
![]()
Οχι ρε φίλε τι λες τωρα πας καλά? Γραφει το μανουάλι του μηχανακίου πόσο θέλει για στρώσιμο.
5000????![]()
![]()
![]()
Οχι ρε φίλε τι λες τωρα πας καλά? Γραφει το μανουάλι του μηχανακίου πόσο θέλει για στρώσιμο.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
γιαυτο πηρες made in ItalyΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Αγγλικο μηχανακι ? Ποτε ! :P
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γιαυτο πηρες made in Italy![]()
Tί κακός που είσαι!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
file strosto ta prota 20.000 xil i dyo xronia..
kai meta skisto..na strothei kala.
Όποιο έρθει πρώτο ή δεύτερο;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
file strosto ta prota 20.000 xil i dyo xronia..
kai meta skisto..na strothei kala.
Καλα μωρε ετσι το ειπα για να τραβηξω την προσοχη...
Στον κυριο που ειπε "γιαυτο πηρες made in Italy"...
Τι με νοιαζει ρε παιδια που συναρμολογειται το μηχανακι... που κατασκευαζονται τα κοματια του με απασχολει και ποια επωνημια φερει την ευθυνη τους... So simple.
Ακου κει made in Italy αχαχαχαχαχα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πλακα σου κανω φιλε μου, εχουμε μια κοντρα "και καλα" kawa-honda ετσι για να περνα η ωρα...
μεγεια και παντα ορθιος![]()
![]()
![]()
Να τη χαίρεσαι τη σφήκα σου φίλε, αγρατζούνιστοι κι οι δυό σας !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Τελικα χτυπησα το Hornetακι σε χρυσαφι χρωμα...
Θα προτιμουσα το μπλε απ ολα, αλλα δεν υπηρχε στα νεα μοντελα οποτε επελεξα χρυσαφι εναντι του ασημενιου που υπηρχε ετοιμοπαραδοτο. (Με abs φυσικα)
Πολυ ωραιο το σχημα του...![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ευτυχως, γιατι τα Αγγλικα μηχανακια ειναι για προχωρημενουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Αγγλικο μηχανακι ? Ποτε ! :P
Με το στρωσιμο καμια καλη συμβουλη υπαρχει ? κανα 5.000km απλα θα πηγαινω χαλαρα ε![]()
Τωρα που το ξανασκέφτομαι καλύτερα πήγαινε το πρα πρα που πήρες χαλαρά για τα πρώτα 2.000 χιλιόμετρα γιατί έτσι κι'αλλιώς το Ζ δεν θα το φτάσεις ποτέ όσο καλά και να το στρώσεις οπότε να έχεις και μια δικαιολογία οτι είναι μπουκωμένο το μηχανάκι γιατί δεν στρώθηκε σωστά!!![]()
![]()
Α και καλοταξιδο μαν!!!Τσάκο κι άλλες!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Δικε μου μη συγκρινουμε Honda με καβασακι τωρα...
Σαν να συκρινουμε Opel με Mersendes...
Ετσι και εδω, Ωραιο το καβασακι και γλληγορο, φραμπαλατζηδικο, αλλα το Honda ειναι Honda, Το λεει και το ονομα :P
Ενα απο τα δυο θα επαιρνα...
Και σοβαρα τωρα ο λογος που προτιμησα τελικα τη σφιγγα ειναι οτι ηθελα κατι που να εχει λιγο απ ολα, και οχι πολεμικο μηχανακι το οποιο ειναι μουρατο αλλα οχι και τοσο βολικο...
(καποιοι κακοπροαιρετοι λενε οτι ειναι και ποιο αργο λιγακι)
Επειδη αυριο παραλαμβανω το manual (ξεχασα να το παρω στη χαρα και τον πανικο μου), μπορει καποιος να μου πει τι λεει μεσα για το στρωσιμο του Honda Hornet 600 ?
Ευχαριστω παιδια
copy
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
Για να είναι εγγυημένη η αξιοπιστία και η επί-
δοση της μοτοσικλέτας, πρέπει να προσέξετε
ιδιαίτερα τον τρόπο οδήγησης για τα πρώτα
500 km (300 μίλια).
Στην περίοδο αυτή, αποφύγετε τις εκκινήσεις
με πλήρες γκάζι, καθώς και τις γρήγορες επι-
ταχύνσεις.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ, η πηγη με ενδιαφερει, ειναι απο το Manual της Honda φανταζομαι και δε λεει κατι αλλο για το θεμα αυτο... Σε ευχαριστω και παλι![]()
κατέβασέ το απο εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ, η πηγη με ενδιαφερει, ειναι απο το Manual της Honda φανταζομαι και δε λεει κατι αλλο για το θεμα αυτο... Σε ευχαριστω και παλι![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls