Είναι ευδιάκριτο ότι τώρα που έπιασαν οι βροχές, εσύ έπιασες το αμάξι και κάποιοι σε χρακτήρισαν γιαλαντζή μηχανόβιο...Οπότε και άρχισες να αμφιβάλεις για τον αδιαμφσβήτητο ανδρισμό σου (μηχανόβιος = ανδρας), τον οποίο ομως σε καμία περίπτωση δεν θες να στον αμφισβητούν... Έρχεσαι λοιπόν και μας ρωτάς μπας και βρεις και άλλους που κάνουν το ίδιο ώστε να νοιώσεις καλύτερα και οχι μειονεκτικά...Λοιπόν... χαλάρωσε, είστε πολλοί (για να μην πω οι περισσότεροι....) που χρησημοποιούν την μηχανή μόνο με λιακάδες. Αυτό δεν θα το θεωρούσα καθόλου υποτιμητικό για τον κάθε μηχανόβιο, αλλά το να θεωρεί "μαλάκα" αυτόν που δεν χρησημοποιεί αυτοκίνητο αντί για μηχανη όταν βρέχει θα το θεωρουσα τουλάχιστον κομπλεξισμό...Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Διαβαζω κατα καιρους και ακουω βεβαια και βλεπω εξω οτι ο πραγματικος μηχανοβιος δεν μασαει πουθενα,περνει την μηχανη του με χιονια,με βροχες,με καταιγιδες,και παει βολτα γιατι η μηχανη ειναι παθος και μονο αυτος που δεν κολαει στα καιρικα φαινομενα ειναι αληθινος μηχανοβιος!
Ολοι οι αλλοι γι αυτον ειναι φλωροι....
Τελικα αυτος που βγαινει με την μηχανη στην βροχη, εφοσον εχει και την ενναλακτικη του αυτοκινητου παντα, ειναι αληθινος μηχανοβιος ή αληθινος ΜΑ@@@ΑΣ! ???
Από εκει και πέρα αν κάποιοι είναι περισσότερο ή λιγότερο μηχανόβιοι ανάλογα με την χρήση που κάνουν στην μηχανή τους, τα χιλιόμετρα που διανύουν μέσα στον χρόνο, τις οδηγικές τους ικανότητες, τις μηχανολογικές τους γνώσεις, τα ταξίδια ή τις κόντρες (όχι στο ξυρισμα...) που κάνουν, την κατηγορία μηχανης που καβαλάνε, είναι μια κουβέντα που πρέπει να πάει κατευθείαν στις αντιπαραθέσεις για πολυ γέλιο, αλλά και πολλα ποπ-κορν...![]()
![]()
Άντε γεια μας![]()
![]()
υ.γ. Δεν έχω αυτοκίνητο (επιλογή μου...) και οδηγώ μηχανή 15 χρόνια περίπου με κάθε καιρό καθημερινά...δεν μπορώ να πω αν είμαι μηχανόβιος(...αλήτης, τσαντάκιας κτλ...) αλλά πιστέυω ότι δεν ειμαι μαλάκας...λίγο μαζόχας είμαι, το παραδέχομαι...
![]()
![]()
![]()