Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: λαδωσε για να εισαι σιγουρος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΑΔΩΣΤΕ ...ΛΑΔΩΣΤΕ
    Να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση.
    Ναι θα που πεις τώρα εσύ ...-εγω καβαλάω ρόδα απο τότε
    που γεννήθηκα. Ναι ρε μάστορα αλλά το....βρεφικό καροτσάκι,
    και το ποδήλατο με τις βοηθητικές δε πιάνεται.
    ΛΑΔΩΣΤΕ ...ΛΑΔΩΣΤΕ και μετά ελάτε
    στα "στραβά κι ανάποδα" να διαβάσουμε την ιστορία σας
    που βγήκε ο παππούς απο το στενό επειδή το "αγόρασε" ακριβά
    το δίπλωμα.
    Και δεν είναι μόνο αυτό, οι άλλοι? οι ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΤΕΧΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΛΟΘΕΣΙΤΕΣ των υπουργείων, γαμ... τα υπουργεία μου?
    ΛΑΔΩΣΤΕ ...ΛΑΔΩΣΤΕ και μετά ελάτε να λέτε
    ότι ..."είχε λαδια ο δρόμος κι έπεσα"...
    Αλλά τα λάδια θα είναι απο τα "ΛΑΔΩΜΑΤΑ" για τα διπλώματα
    Αντε τα πήρα στο κρανίο τώρα, θα έγραφα κι άλλα αλλα έχει
    χάρη που πρέπει να φύγω.
    :
    +1
    Εχω βαρεθει να τα λεω...
    "Apolayste sti zwi,
    tin kathe gamimeni tis stigmi..."

"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''

Banned
    koufaloni+powerphot, sas paw._ (pisteuw diabasate to prohgoumeno reply mou sto thread auto...)

μπλα μπλα
    δωστα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..............γιατι αν σε κοψουν.............θα τα ξαναδωσεις για την παρασταση και δεν θα εισαι σιγουρος οτι θα το παρεις οποτε για να σιγουρευτεις πρεπει να δωσεις αλλα 200!!!
    [/B]
    Σκεφτομαι να τα δωσω στον εξεταστη αλλα για εξιλεωση στη συνειδηση μου το ιδιο βραδυ θα την στησω εξω απο το σπιτι του
    α) για να τα παρω πισω &
    β) για να τον τουλουμιασω στο ξυλο

βεβαια μπορει να αρκεστω και μονο στο (β) (εχω ελαφρια συνειδηση)

ολα αυτα τα μουνοπανα θελουν πολυ ξυλο, γδαρσιμο, αλατι στις πληγες και παλουκωμα στο συνταγμα, καλοκαιρακι κατα προτιμηση (προαιρετικα προσθετουμε και λεμονι για νοστιμια)

Re: λαδωσε για να εισαι σιγουρος..

Εδω ομως, καπως πιο συνειδητοποιημενος & με αρκετα χιλιομετρα στους δρομους, εαν μου κατσει κανενας ξυνισμενος βλακας απο αυτους που εκμεταλλευονται την περισταση και συμπεριφερονται λες και ειναι συνταγματαρχες;

καμμια συμβουλη/εμπειριες επι του θεματος;; ειδικα για αυτη τη καταραμμενη ευθεια.. [/B][/QUOTE]

φιλε,αρκετα χιλιομετρα στους δρομους κανουν και οι πεζοι,αυτο δεν τους κανει καλους οδηγους...

εσυ επιμενεις να παρεις διπλωμα ενω δεν μπορεις να πας ευθεια,δηλαδη στις στροφες τι να περιμενουμε..??

ασε τον εξεταστη ησυχο και κοιταξε τι θα κανεις εσυ για να μην ρωτας συνεχεια για τις καταραμμενες ευθειες..

μα τι λεω ρε γαμωτο..??
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
    Σκεφτομαι να τα δωσω στον εξεταστη αλλα για εξιλεωση στη συνειδηση μου το ιδιο βραδυ θα την στησω εξω απο το σπιτι του
    α) για να τα παρω πισω &
    β) για να τον τουλουμιασω στο ξυλο

βεβαια μπορει να αρκεστω και μονο στο (β) (εχω ελαφρια συνειδηση)

ολα αυτα τα μουνοπανα θελουν πολυ ξυλο, γδαρσιμο, αλατι στις πληγες και παλουκωμα στο συνταγμα, καλοκαιρακι κατα προτιμηση (προαιρετικα προσθετουμε και λεμονι για νοστιμια)

δεν εχετε καταλαβει κατι μου φαινεται..................

ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

δεν νοιαζονται για το αν ξερεις να οδηγεις......

δεν νοιαζονται για το αν θα προκαλεσεις ατυχημα.............

δεν νοιαζονται για το αν οι εξετασεις ειναι καλες ή οχι..........

δεν νοιαζονται για το αν θα του τα δωσεις εσυ ή οχι (ενας λιγοτερος ενας περισσοτερος δεν τον νοιαζει).....ισως να σε κοψει επιτηδες για να τα δωσεις την επομενη φορα ισως οχι σάυτον αλλα σένα συναδελφο του (κλικα μεγαλη ειναι)!!

δεν νοιαζονται για τις εξετασεις αυτες καθάυτες...........απλα ειναι αλλη μια δουλεια δημοσιου που τυχαινει να βγαζει μαυρα φραγκα ευκολα!(και αλλες δουλειες δημοσιου βγαζουν με μιζες κ.τ.λ, απλα δεν τις ξερουμε)

οποτε τι κανεις ΕΣΥ;;;;;;;ενας απλος ανθρωπος που θελει να κανει την δουλεια του ευκολα, γρηγορα και αξιοπιστα;;;;;;;

1ον: ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ!!!(οχι να σου λενε μονο οι αλλοι οτι ξερεις να οδηγας αλλα να το αισθανεσαι και μονος σου!!!να εχεις ανα πασα στιγμη τον ελεγχο την καταστασης!!!)

2ον: ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ!!!

3ον: ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΙΕΣΕ!!(επισης εχε υπ'οψιν σου οτι τα λεφτα αυτα τα ζητανε παντα οι δασκαλοι απο εσενα και δεν ταδινεις εσυ χερι με χερι στον εξεταστη................... οποτε κανουν κι'αυτοι αλλη μια φορα την μπαζα τους...........!!!και στην τελικη οι εξεταστες να παιρνουν απο ενα 50 ο καθενας τους καθ'οτι 2 και οαδασκαλος να καβατζωνει το κατοσταρικο!!)

αυτα και περαστικα μας............

cuius regio eius religio Το avatar του/της artech
    Απορία: αν τους λαδώσεις με πλαστά θα σε περάσουν ή θα το πάρουν χαμπάρι; :wacko:
    Ευθεία = το βαρετό κομμάτι ασφάλτου μεταξύ δύο στροφών.

Love - Peace - Technology

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από artech
    κι άρχισα να τραγουδάω "Βάζω στο σέικερ του Κουίκι γάλα και δυο κουταλιές Νεσκουίκ..."
    :rotflmao: :rotflmao:

Re: λαδωσε για να εισαι σιγουρος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
    "
    - Κοιτα, 2 παιδια ηρθαν το προηγουμενο μηνα να δωσουν..ο ενας με το ΚΤΜ του και ο αλλος με ενα ΧΤ..και οι δυο τα εχωσαν..σου λεει βρε αδερφε, οδηγω καιρο τωρα, αλλα πες οτι κατι μου συμβαινει εκεινη την ωρα, ζαλιζομαι, κλπ, γιατι να ξαναδωσω τοσα λεφτα απο την αρχη;

- και ποσα δινεις εαν κοπεις την πρωτη φορα;

- ποσα εδωσες τωρα;

- 400ε

- ε καπου τοσα να υπολογιζεις οτι θα δωσεις και τη δευτερη φορα..σου λεω δεν αξιζει, προτιμοτερο να τα χωσεις και να εισαι σιγουρος

- για τι ποσο μιλαμε για το λαδωμα;

- 200ε. Τους τα σκας και ουτε πορεια βγαινεις, δε σε χρονομετρουν, ξεμπερδευεις στο αψε σβησε.

"

για οσους δεν το πιασαν ακομη αυτη ειναι μια συνομιλια με τον "δασκαλο" οδηγησης (στην πιστα παρακαλω και εγω καβαλα στην CB500)

δε μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα με τη μηχανη, δεδομενου οτι εχω μηδενικη (0, zero) πειρα σε διτροχα (ουτε καν με παπι, κατευθειαν πανω στην CB) αλλα αυτο που με ζοριζει απιστευτα (τουλαχιστον στα 2 μαθηματα που εχω κανει εως τωρα)
    ειναι αυτη η καταραμενη ευθεια που πρεπει να περασεις σε πανω απο 15"..
    Οπως και να το κανουμε ομως ΔΕΝ μπορω να λαδωσω. Και λογω οικονομικων, αλλα πανω απ'ολα λογω θεσης..δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα σε εναν πουτανας γιο που βγαζει 2000 μαυρα ευρω τη βδομαδα απο 20 μαλακες που θα του τα σκασουν.

Αλλα και αυτο το γαμημενο συστημα, ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να λαδωσεις..ακους εκει, η δευτερη φορα της εξετασης (αναγκαστικα μαθηματα + παρασταση)=αλλα τοσα ευρω..

Δεν ξερω τι θα γινει..δεν φοβαμαι τοσο το να κοπω, αλλα το τι θα κανω εαν κοπω.
    Την πρωτη φορα που εδωσα για διπλωμα αυτοκινητου (δε τα εσκασα ουτε τη δευτερη) ο πουστης ο εξεταστης που καθοταν απο πισω με μπερδεψε στο παρκαρισμα εσκεμμενα με αποτελεσμα να ακουμπησω το πεζοδρομιο (ωραιος λογος για κοψιμο, τωρα που τα καβαλαω τα πεζοδρομια δεν μου περνει κανεις το διπλωμα ομως, γιατι..
    εκει δεν αντεδρασα καθοτι και πιο πιτσιρικας αλλα και απογοητευμενος επειδη νομιζα οτι ηταν δικη μου ευθυνη αποκλειστικα.. Εδω ομως, καπως πιο συνειδητοποιημενος & με αρκετα χιλιομετρα στους δρομους, εαν μου κατσει κανενας ξυνισμενος βλακας απο αυτους που εκμεταλλευονται την περισταση και συμπεριφερονται λες και ειναι συνταγματαρχες;

καμμια συμβουλη/εμπειριες επι του θεματος;; ειδικα για αυτη τη καταραμμενη ευθεια..

ώπ!! Να και δυο συνάδερφοι. Κι εγώ αρχλιζω το πρώτο μάθημα την τετάρτη.

Με καμία δύναμη ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ!!!!! Δεν κατάλαβα; τα παίρνουν που τα παίρνουν, να τους τα χώσουμε πάλι; οχι βέβαια. Στην εξέταση του διπλώματος αυτοκινήτου, απο το άγχος μου ξεκίνησα με ελαφρώς σηκωμένο το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα μετά από 10 μέτρα να αρχίσει να τρέμει το αυτοκίνητο. σταμάτησα, κατέβασα το χειρόφρενο εντελώς και συνέχισα. Δεν έπαιξε κανένα άλλο πρόβλημα στην πορεία και το πέρασα χωρίς λάδωμα. Εάν οι τύποι ήταν φραγκοφονίαδες παίζει να με κόβανε για να λαδώσω. Ήταν όμως normal παιδία. Είμαι της άποψης βασίσου στις δυνατότητες σου. Μη δώσετε φράγκο στους εξεταστές. Έτσι κάνουν κάτι γιαγίαδες και έχουν φάει πόσα παλικάρια(με μηχανές). Απορώ όμως. Δε σκέφτηκε ποτέ κανένας εξεταστής να πεί : εάν η γιαγία φάει το παιδί μου, τι κάνω; Αλλά δυστυχώς όλοι τυφλώνονται στη θέα του χρήματος. Τι να πω...

artech και mbjp καλή επιτυχία και μην αγχώνεστε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

2ον: ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ!!!

Σωστός, σωστός και πάλι σωστός!! Μόνο έτσι βγαίνει. Κάντο σαν να είσαι μόνος!

Re: Re: λαδωσε για να εισαι σιγουρος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto

εσυ επιμενεις να παρεις διπλωμα ενω δεν μπορεις να πας ευθεια,δηλαδη στις στροφες τι να περιμενουμε..??

ασε τον εξεταστη ησυχο και κοιταξε τι θα κανεις εσυ για να μην ρωτας συνεχεια για τις καταραμμενες ευθειες..

μα τι λεω ρε γαμωτο..??

υπόψην ότι εάν κάποιος δέν έχει οδηγήσει μηχανή
    10φορές * 45 λεπτά είναι λίγες για να μάθει(εξαρτάται πάντα από το άτομο. Αν τα παίρνει γρήγορα είναι άλλο θέμα). Το τι θα κάνει μετά είναι δικό του θέμα αν θα γίνει rossi ή αν θα πηγαίνει με 10 στη δεξιά λωρίδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από artech
    Απορία: αν τους λαδώσεις με πλαστά θα σε περάσουν ή θα το πάρουν χαμπάρι; :wacko:

λές να πίασει; αν το δοκιμάσεις, πες μου κι εμένα!! :smilea: :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    koufaloni+powerphot, sas paw._ (pisteuw diabasate to prohgoumeno reply mou sto thread auto...)
    Έλα, έλα μαζευτήκαμε 4!! θα κάνουμε το κίνημα κατά του λαδώματος!!

Απορία Νο2 : εάν τελειώσεις την ευθεία σε 5 δευτερόλεπτα και λίγο πρίν ακινητοποιήσεις τη μηχανή και κάνεις ισορροπία χωρίς να ακουμπήσεις πόδι κάτω, μετράει;;;;

King of the Sky-Road Το avatar του/της Traveller

to oil or not to oil...(na ladwsei kaneis i na min ladwsei...)

Filoi hello kai pali,

den eixa odigisei kanena 2kiklo -ektos podilatou-. Ithela omws mixani... piga kateutheian gia >125cc diplwma. Katalava to ekseis.
    a) Ean thes na aisthanesai oso to dinato kalitera kai efoson den boreis na daneisteis mixani apo filo MONO se kamia alana gia na tis pareis ton aera, kane perissotera mathimata.
    b) Se auta pou se eksetazoun OUDEMIA sxesi exoun me auta pou simvainoun ston dromo. Milame to ti tha deis einai apisteuto.
    c) i peira den agorazetai alla apoktietai
    d) otan pareis to diplwma min agoraseis kateutheian ti Hayabusa alla kati pou boreis na koumantareis

Sinepws kai me mathimatiki akriveia odigoumaste sto eksis: ladwse alliws tha plirwseis 2 fores tis eksetaseis...
    "into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Την ημέρα που πήγα να δώσω βλέπω τους εξεταστές που θα με βαθμολογούσαν.
    Καπάκι έρχεται ο δάσκαλος βρίζοντας και μου λέει:
    "Αυτή είναι πολύ σκύλα.Τους κόβει όλους για πλάκα.Θες να σε βάλω άλλη μέρα να εξεταστείς ή να τους δώσουμε ένα καφεδάκι να τελειώνουμε;"
    "Πότε είναι η άλλη μέρα;"τον ρωτάω
    "Σε 2-3 βδομάδες"μου λέει.
    "Καλά νωρίτερα δε γίνεται;"
    "Όχι"μου λέει.Δε θυμάμαι τις δικαιολογίες που μου παρουσίασε.
    "Εντάξει,και το καφεδάκι πόσο πάει"
    "Μιά κατοστάρα και ξεμπέρδεψες"
    Τώρα εγώ τι να κάνω.
    Μου κοπήκαν τα πόδια με αυτά που μου είπε.
    Απ'ότι κατάλαβα ύστερα με τον τρόπο που έγινε η εξέταση την κατοστάρα την τσέπωσε ο ίδιος.
    Δεν τα παίρνουν πάντα οι εξεταστές.
    Προς ενημέρωση για τα μαθήματα απεριορίστων έδωσα 200 ευρώ.
    Ειχα της μικρής κατηγορίας 2μιση χρόνια και ίδιου χρονικού διαστήματος εμπειρία με συμπλέκτη.
    Πάντως την κατοστάρα την έδωσα.
    Συνεχίζω να πιστεύω πως τα τσέπωσε ο ίδιος.

Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2010, 18:43
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2009, 05:47
  3. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας