Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: klx250

1200sport&MULHACEN 659 Το avatar του/της iokozel
    Εγώ που είμαι 1.68 και το κουμαντάρω μιά χαρά. Στο βουνό και στα χιόνια δεν παίζεται.
    http://img687.imageshack.us/img687/1114/1181896.jpg
    ΙΩΑΝΝΗΣ

klx250

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ Κ ΟΝΤΟΣ ΛΑΦΡΕΙ Κ ΑΝΕΤΟ!!
    mixail

Ειχα το παλιοτερο (καρμπυρατερατο) Klx250ES , 1.78 περιπου και το βολευτικα μια χαρα τα 4 χρονια που με υπηρετησε πιστα . Ελαφρυ και αξιπιστο , κανει τα παντα και δε ζηταει τιποτα!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου

σαν σκεψη μονο,διοτι δεν τοχω αποφασισει βεβαια

για το παλιο το kawasaki klx 250 του 1997-1998,τι λετε?

ακουω γνωμες,πληροφοριες και τυχον προβληματα

καμια εμπειρια απο χωμα και τα λοιπα

απο υψος 1.78 οποτε δεν το συνεχιζω παραπερα

αλλα ειναι κατι που πρεπει να προσεξω παραπανω?ειχε κανενα θεμα αυτο γενικα?

ευχαριστω

γιαννης

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Τελικά τι ύψος σέλας έχει; (Aφού καθήσεις...) Είμαι 1.72 και το σκέφτομαι κι εγώ...
    Dura lex, sed lex.

1200sport&MULHACEN 659 Το avatar του/της iokozel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Τελικά τι ύψος σέλας έχει; (Aφού καθήσεις...) Είμαι 1.72 και το σκέφτομαι κι εγώ...

όρθιο 89εκ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    να ρωτησω κι εγω με τη σειρα μου

σαν σκεψη μονο,διοτι δεν τοχω αποφασισει βεβαια

για το παλιο το kawasaki klx 250 του 1997-1998,τι λετε?

ακουω γνωμες,πληροφοριες και τυχον προβληματα

καμια εμπειρια απο χωμα και τα λοιπα

απο υψος 1.78 οποτε δεν το συνεχιζω παραπερα

αλλα ειναι κατι που πρεπει να προσεξω παραπανω?ειχε κανενα θεμα αυτο γενικα?

ευχαριστω

γιαννης
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Απο σελα με αυτο το υψος δε θα υπαρχει κανενα προβλημα ! Καπου τοσο ειμαι κι εγω και παταγα μια χαρα και με τα δυό ποδαρια χάμου!

Προβλημα δε μου ειχε βγαλει τιποτα χωρις να ειχα βαλει εγω το χερακι μου!
    Ακομα και οι λαμπες απο τα φαλασακια του μετα απο 80000+++χλμ(το κοντερ μας αφησε το '04 απο τουμπα καλη..!) ειναι η μαμισιες! Το μηχανακι το πηρα το '03 και ακομα ζει αλλα σε 3ό ρολο πια λογο φθωρων απο ατυχηματα + κακη-ανυπαρκτη σχεδον συντηριση , παντως με μιση μιζια περνει το μπ*ρδελο ακομα!
    Ενα "χουι" που εχουν τα μιζατα ειναι τα κομπλερ μιζας μεταααα τα 30000χλμ , τα καρβουνακια την ειχαν ακουσει στα 2πλασια χλμ , επισης ανα 30000χλμ περιπου+αναλογα με τη χρηση+συντηριση θελουν καδενα εκκεντροφορου .

Αυταα..!
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

mynhma klx 250 2009

to exeis file ... aneta to kabalas to exw dei apo konta alla den akseiothika na to parw twra to pasxa lew ....
    mixail

klx 250 2009

egw pali exw allh aporia pas taksidaki kamia xalkida k etsi ?? to exei kaneis na ma s pei?
    mixail

Το Αθηνα-Αίγιο (170-180χλμ) το ειχα κανει πολλες φορες ,μεση ταχυτητα 110χλμ περιπου και παει ανετοτατα με το μαμα γραναζομα !
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

εγω ειμαι 1.70 πηγα το ειδα το καβαλησα και η αληθεια ειναι οτι ακουμπαω και με τα 2 ποδια αλλα τελειως στις μυτες, αλλα με το ενα ποδι φτανω μια χαρα οταν ειπα στον πωλητη αν γινεται να το χαμηλωσουμε μου ειπε οτι θα χαλασει την γεωμετρια της μοτοσυκλετας και μετα τα πραγματα θα ειναι επικυνδυνα... αλλα μου ειπε να μην ανυσηχω μιας και το μηχανακι ειναι παναλαφρο (αυτο ισχυει)
    και οτι με το καιρο θα κατσει λιγο παραπανω το πισω αμορτισερ και θα ειναι μια χαρα.Τελος μου ειπε οτι για να φτανω και τα 2 πελματα κατω κανονικα πρεπει να ειμαι πανω απο 1.80 .....
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ και ας μου λενε ολοι οτι τα 250 κυβικα του θα τα εχω βαρεθει σε 6 μηνες... φιλε smia θελω να σε ρωτησω μιας και βλεπω οτι εισαι γνωστης του θεματος το ποσο δυσκολο ειναι να κανεις ενα ταξιδακι και αν υπαρχουν καποιο ειδος <<βαλιτσες>> για αυτη την κατηγορια μοτοσυκλετων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    ποσο δυσκολο ειναι να κανεις ενα ταξιδακι και αν υπαρχουν καποιο ειδος <<βαλιτσες>> για αυτη την κατηγορια μοτοσυκλετων... [/B]
    Βαλιτσες οχι , εγω μια σχαρα του ειχα οπως εχω και τωρα στο drz και της βαζω ενα σακο που περνω οταν παω για διακοπες + εναν μικροτερο που εχω πανω μου .
    Η σχαρα βολευει πολυ . Αν δε σε φτανει υπαρχουν και τα σαμαρια , βγαζουν πολλες εταιριες .
    Βασιλης

DRZ4??sm k5 full extra!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pilgrimage
    Παιδιά γιά να μην ανοίγω καινούριο τόπικ.Να πω την αμαρτία μου μου κάνει γλύκες το KLX αλλά δεν λέει να το πάρω καινούριο.Έχω πετύχει κάποια του '96-'99,στα 1300-1700.Λόγο μειωμένου budget θα με βόλευε εκτώς και αν δεν αξίζει μετάχειρο οπότε να πάρω καινούριο και θα δω πως θα την βγάλω.
    Get your motor running..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Klx250 Kόκκινο - Θεσσαλονίκη
    από lamoun στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 18:24
  2. Boh0eia gia metatroph KLX250 se KLX300
    από Avapxia στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2005, 21:41

Κανόνες δημοσιεύσεων