Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 44

Θέμα: .....οι μελλοντικοί μοτοσυκλετιστές....

Με αφορμη τον προβληματισμο σου και ανατρεχοντας στα μαθητικα μου χρονια πισω στα early-90s, συνηδειτοποιω οτι ολοι οι ατιθασοι (συνηθως!) νεοι που ειχαμε μηχανακια (72αρια με sebring ) απο τις παρεες μου, ΟΛΟΙ συνεχιζουμε να καλπαζουμε σε δυο τροχους

Δεν ξερω αν λεει κατι αυτο, παντως ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι το μικροβιο του μοτοσυκλετισμου απαξ και το κολησεις ειναι σχεδον αδυνατον να το αποβαλεις... ακομα κι αν βρεθεις στην εντατικη καποια στιγμη

Ride till the end of time!
    money cant buy me love !!!

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Περνώντας τα χρόνια πάνω στις μηχανές έχω δει τους πιο πολλούς πιτσιρικάδες να τους περνάει η κάψα εκεί γύρω στα 25 και να παίρνουν αυτοκίνητο, κι ας κάνανε τους τρελλούς με τη μοτο προηγουμένως. Συνεχίζουν οι λίγοι και πορωμένοι με το άθλημα.
    Ανάγκη επιβεβαίωσης την έχουμε όλοι κι όχι μόνο τα παιδιά στο σχολείο ωστόσο. Δυστυχώς είμαστε πολύ του φαίνεσθαι ...

Νομιζω οτι και τους πιτσιρικαδες που βλεπεις με τα μηχανακι, καταλαβαινεις ποιοι τα χρησιμοποιουν ως μεταφορικο μεσον, και ποιοι το "αισθανονται".
    Και αν καποτε για διαφορους λογους αλλαξοπιστησουν, παλι καποτε θα γυρισουν στα "μηχανακια".

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    [B]είναι στον άνθρωπο απλά.

και άλλοι στα 35 στα 50 αποφασίζουν να βολευτούν με δίκυκλο ή να πραγματοποιήσουν μια επιθυμία που πάντα είχαν.

στα 50 αγορασα μοτοσυκλετα κ απο τοτε λεω στον εαυτον μου γιατι να μην ειχα κολλησει τον ιο ΝΩΡΙΤΕΡΑ ,για να νιωσω τις χαρες που νιωθω σημερα σαν 53αρης!!!!!!!

Οι πιο πολοι παιρνουνε αυτοκινητο εκει γυρω στα 20(κατα 99.9% το παιρνει ο μπαμπας) και βολευονται με αυτο,ανεση κυριλα κ.τ.λ.
    Ολοι οσοι ξερω τωρα εχουνε αυτοκινητο και δεν τους βλεπω να μπλεκουν ξανα με κρυα και βροχες,λιγοι ειμαστε μου φενεται που εχουμε καψα με τα μηχανακια και ακομα λιγοτεροι που εχουμε μονο μηχανη.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    είναι στον άνθρωπο απλά.

και άλλοι στα 35 στα 50 αποφασίζουν να βολευτούν με δίκυκλο ή να πραγματοποιήσουν μια επιθυμία που πάντα είχαν.

στα 50 αγορασα μοτοσυκλετα κ απο τοτε λεω στον εαυτον μου γιατι να μην ειχα κολλησει τον ιο ΝΩΡΙΤΕΡΑ ,για να νιωσω τις χαρες που νιωθω σημερα σαν 53αρης!!!!!!!
    that's my point

Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1400
    Νομιζω οτι και τους πιτσιρικαδες που βλεπεις με τα μηχανακι, καταλαβαινεις ποιοι τα χρησιμοποιουν ως μεταφορικο μεσον, και ποιοι το "αισθανονται".
    Και αν καποτε για διαφορους λογους αλλαξοπιστησουν, παλι καποτε θα γυρισουν στα "μηχανακια".
    Ζώντας αρκετά χρόνια σε μικρή κοινωνία, ειλικρινά προσπαθώ να ψυχολογήσω τους πιτσιρικάδες, όμως πολλές φορές ακόμα και αυτοί που φαίνονται για εντελώς πορωμένοι κάποια στιγμή αράζουν με αυτοκίνητο. Κρίμα κιόλας γιατί ο θόρυβος, οι σφήνες τους και τα καμώματά τους γενικότερα στο δρόμο χαρακτήρισαν στιγμιαία άσχημα τη μοτοσυκλέτα. Αντίθετα υπάρχουν άλλοι πιο διακριτικοί ή όχι, που είναι οι άξιοι συνεχιστές μας.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
    [B]
    είναι στον άνθρωπο απλά.

:a19: :a19:

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kotsis23
    ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
    ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
    ...
    :a19:

Από μικρός γούσταρα τις μηχανές, στα 16 παρακαλούσα τον πατέρα μου για ένα Dax.. τελικά δε τον έπεισα "...στα 18 θα σου πάρω αυτοκίνητο..." μου έλεγε.

Τελικά από τα 18 έως τον Σεπτέμβρη του 2007 που αγόρασα την πρώτη μου μηχανή άλλαξα 8 αυτοκίνητα και τώρα είμαι με την δεύτερη κατά σειρά μηχανή και χωρίς αυτοκίνητο.

Δε λέω, κάποια στιγμή θα ξαναπάρω αυτοκίνητο αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχω και τη μηχανή.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    η συντριπτικη πλειοψηφια τα χει τα μικρα διτροχα μεχρι οταν νιωσει οτι πλεον δεν του δινουν την "μαγκια" που του διναν στο σχολειο, και πλεον λογω ηλικιας την δινει το αμαξι, αρα παιρνανε σε 4τροχο.

ενα αλλο μεγαλο κομματι συνεχιζει να το χει λογο οικονομικου/πρακτικου θεματος αλλα παντα σε παπιοσκουτεροειδες..

και αλλο ενα κομματι γινετε αυτο που λεμε μηχανη της καφετεριας, δηλαδη μεγαλωνουν τα κυβικα απλα για να μεγαλωσει η μαγκια μας..

λιγοι θεωρω απο αυτην την ηλικια, εχουν την αρρωστια του PURE μηχανοβιου, εννοια βεβαια που δεν ειναι αυστηρα ορισμενη και ο καθενας το χει στο μυαλο του οπως θελει..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    η συντριπτικη πλειοψηφια τα χει τα μικρα διτροχα μεχρι οταν νιωσει οτι πλεον δεν του δινουν την "μαγκια" που του διναν στο σχολειο, και πλεον λογω ηλικιας την δινει το αμαξι, αρα παιρνανε σε 4τροχο.

ενα αλλο μεγαλο κομματι συνεχιζει να το χει λογο οικονομικου/πρακτικου θεματος αλλα παντα σε παπιοσκουτεροειδες..

και αλλο ενα κομματι γινετε αυτο που λεμε μηχανη της καφετεριας, δηλαδη μεγαλωνουν τα κυβικα απλα για να μεγαλωσει η μαγκια μας..

λιγοι θεωρω απο αυτην την ηλικια, εχουν την αρρωστια του PURE μηχανοβιου, εννοια βεβαια που δεν ειναι αυστηρα ορισμενη και ο καθενας το χει στο μυαλο του οπως θελει..
    Θα είναι δύσκολο να το θέσει κάποιος καλύτερα. Συμφωνούμε απόλυτα.

KALHSPERA PAIDIA KAINOURGIOS EIMAI DIAVAZA APLA ALLA EIDA OTI UPARXOUN SOVARA ATOMA EDW MESA K EIPA N EGGRAFW. ENTAKSEI LIGO POLU OLOI OLOI S EFIVIKH ILIKIA ITHELAN T MHXANAKI GIA MOSTRA K EGW T GLX POIO POLU GIAUTO T EIXA FTIAKSEI. EIMAI 20 XRONWN K T MONO P THELW EINAI N PARW MIA MIXANI EIDIKA APO TOTE P EKANA KATI VOLTES M T MIXANI ENOS FILOU T AUTOKINITO D M KANEI AISTHISI KATHOLOU AKOMA K TWRA P M T DINEI O PATERAS D T THELW PAIRNW T PAPI EINAI OPWS LETE EDW MESA KAPOIOI TROPOS ZWIS K OXI MOURI. ELPIZW N MPORESW KAPOTE N PARW K GW MIXANI AN K M T OIKONOMIKA K ONTAS FOITITIS T KOVW POLU DUSKOLO. SUGGNWMI AN KOURASA
    “Wise men speak because they
    have something to say; Fools
    because they have to say
    something.” PLATON

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mirwdias
    KALHSPERA PAIDIA KAINOURGIOS EIMAI DIAVAZA APLA ALLA EIDA OTI UPARXOUN SOVARA ATOMA EDW MESA K EIPA N EGGRAFW. ENTAKSEI LIGO POLU OLOI OLOI S EFIVIKH ILIKIA ITHELAN T MHXANAKI GIA MOSTRA K EGW T GLX POIO POLU GIAUTO T EIXA FTIAKSEI. EIMAI 20 XRONWN K T MONO P THELW EINAI N PARW MIA MIXANI EIDIKA APO TOTE P EKANA KATI VOLTES M T MIXANI ENOS FILOU T AUTOKINITO D M KANEI AISTHISI KATHOLOU AKOMA K TWRA P M T DINEI O PATERAS D T THELW PAIRNW T PAPI EINAI OPWS LETE EDW MESA KAPOIOI TROPOS ZWIS K OXI MOURI. ELPIZW N MPORESW KAPOTE N PARW K GW MIXANI AN K M T OIKONOMIKA K ONTAS FOITITIS T KOVW POLU DUSKOLO. SUGGNWMI AN KOURASA

Στο εύχομαι ολόψυχα!
    "Qu ils mangent de la brioche"

εγω θα δωσω μια αλλη αποψη..εγω αγαπαω και τα 2 παρα πολυ..και αυτοκινητο και μηχανη...εφτασα ομως λογο των περιστασεων να παρω σκουτερ στα 30 και μηχανη στα 31...μεχρι τοτε οδηγαγα αλλων{φιλων,πατερα,ξαδερφων}
    το σκουτερ δεν το εδωσα..περα απο τεραστια εξυπηρετηση,που θεωρω οτι δεν στην δινει καμια μοτοσυκλετα,για μενα ειναι κ απολαυση...απολαμβανω και το σκουτερακι μου...η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που το πηρα τα χλμ με το αυτοκινητο περιοριστικα στις βολτες,τα ταξιδια κ τα drift...απο 25000χλμ το χρονο στις 3000 δηλ ειναι λιγο μεγαλη διαφορα
    το θηριο τωρα το βγαζω για βολτες και σιγα σιγα...παντως η αληθεια ειναι οτι στις μερες μας η μηχανη ειναι παρα πολυ επικυνδινη,και εχω πολους φιλους που τους αρεσει η αισθηση πολυ αλλα οπως μονοι τους λενε δεν θελουν να ρισκαρουν..ισως και να μην εχουν αδικο

ΜΕΛΛΩΝ ΤΖΕΝΤΑΪ... Το avatar του/της tifoso4ever
    Εγω θα πω το κλασσικο
    "ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ"...

Καπου στο μυαλο μου εχω ξεχωρισει τις εννοιες

"αναβατης", "μοτοσυκλετιστης" και "μηχανοβιος"...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ αν συμφωνουν ή διαφωνουν καποιοι, αρκει που συμφωνω εγω.
    Η μηχανη, μοτοσυκλετα, μηχανακι, δικυκλο κλπ κλπ, πεστε το οπως ταιριαζει στον καθενα, ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ υποθεση...

Καβαλαω απο τα 14 και ειμαι 44...Αυτοκινητο δεν ειχα, δεν εχω και μαλλον (ποτε μη λες ποτε, αλλα...) δεν θα εχω ποτε...
    ΔΕΝ θεωρω εχθρους τα τετρατροχα, ουτε τους οδηγους αυτων, αφου πολλοι εχουν ΚΑΙ δικυκλο (κατι, ο,τιδηποτε, μικρο ή μεγαλο...),
    αλλα σεβομαι πολυ περισσοτερο αυτους που καβαλανε μονο και δεν οδηγανε...Διαφωνειστε οσοι θελετε, δικαιωμα σας ειναι φυσικα...

Εχω 7 μηχανακια (ετσι τα λεω ολα, μικρα και μεγαλα, ειναι φιλαρακια μου...) ετοιμοπολεμα αυτη τη στιγμη στο γκαραζ, κι αλλα τοσα προς ανακατασκευη...Καποια ισως δεν καταφερω να τα αναστησω ποτε, αλλα εστω και "παλιοσιδερα" οπως τα αποκαλουν μερικοι, δεν μπορω να τα αποχωριστω...Μ' αρεσει να τα φτιαχνω με τα χερια μου, ο,τι μπορω και μεχρι εκει που φτανουν οι γνωσεις μου...
    Οταν ημουν πιτσιρικας και αφραγκος, εκανα πολλα περισσοτερα ταξιδια απο τωρα, αλλα το μικροβιο του "ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥ" επιδεινωνεται οσο μεγαλωνω...Αυτο δεν μπορεσα να το καταλαβω ποτε, αλλα δεν με νοιαζει κιολας...

ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ,
    αλλοι θα γινουν μηχανοβιοι, αλλοι μοτοσυκλετιστες, αλλοι απλοι χρηστες, αλλοι θα δωσουν βαρος στους 4 τροχους, χωρις να εγκαταλειψουν τους 2, αλλοι θα θεωρησουν οτι "ωριμασαν" (χαχαχα...) και θα εγκαταλειψουν για παντα τους δυο τροχους...
    ΟΛΑ καλα και θεμιτα ειναι, αρκει να ακολουθησουν την καρδια τους...

ΥΓ. Προσοχη, λογικη και συνεση στους δρομους, απο ολους προς ολους!!!
    ΥΓ2. Ειμαι εντελως εκτος θεματος, αλλα καραγουσταρα που τα ΄γραψα αυτα...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι μοτοσυκλετιστές να προσέχουν πολύ στην Εγνατία οδό
    από menos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2010, 23:21
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Πως επιλεγονται οι moderator????
    από filippos_hornet στο forum Αντιπαραθέσεις