Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Άρση παρακράτησης

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    αυτό που του είπαν στο τέλος ήταν να πάει εκεί με 2 μάρτυρες του και σε υπέυθυνη δήλωση να δηλώσουν ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν λειτουργεί
    ...
    ...
    Την άρση την έκαναν επιτόπου μετά την βεβαίωση των μαρτύρων
    το παραπάνω ισχύει και για παρακράτηση από ιδιώτη? (αναφέρομαι στο "επι τόπου" της πρότασης)

με λίγα λόγια... θέλω να πουλήσω μηχανάκι στο οποίο έχει γίνει παρακράτηση κυριότητας (από φίλο, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνεννόηση). πέρασα στα γρήγορα από τα κεπ και με είπαν (τρόπος του λέγειν, καθώς η κοκόνα πνιγόταν και με το ζόρι της απέσπασα οποιαδήποτε πληροφορία) οτι κανονικά πρέπει να πάω με τον παλιό ιδιοκτήτη από κεπ ώστε να γίνει άρση και ύστερα από ένα μήνα να περάσω να πάρω την άδεια ώστε να συνεχίσω με την πώληση. επίσης, με είπε οτι από νομαρχία, διεύθυνση μεταφορών ή κάποια τέτοια βαρύγδουπη υπηρεσία θα χρειαστούν, για την παραπάνω διαδικασία, λιγότερο από 4-5 μέρες.

ναι, θα μου πείτε και γιατί μας ζαλίζεις τ' @@...

1ον. ισχύει οτι από νομαρχία χρειάζονται 3-4-5 μέρες? μπορεί να γίνει επιτόπου ή τσου?
    2ον. επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, έχει κανείς κάποιον διεκπεραιωτή χωμένα στα ναρκ... ε, υπουργεία, νομαρχίες κλπ κλπ που να ξέρει τι και πως (και αν με συμφέρει οικονομικά, εννοείται να το αναλάβει)?

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    για την ιστορία, (αν και νομίζω έχει ξαναπαντηθεί το ερώτημα και σε άλλο topic), αν βρεθεί και άλλος άμπαλος σαν εμένα και κοιτάξει μόνο αυτό το topic:
    το μόνο που χρειάζεται είναι μια υπεύθυνη δήλωση από τον παλιό ιδιοκτήτη που να γράφει οτι επιθυμεί άρση παρακράτησης στο τάδε μηχανάκι κλπ κλπ. εγώ βέβαια τον πήρα αγκαζέ και πήγαμε μαζί για την περίπτωση που χρειαζόταν και κάτι άλλο που ξεχνούσα.
    παίρνουμε τα παραπάνω (είτε την υπεύθυνη δήλωση είτε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη αγκαζέ ) και πηγαίνουμε στη διεύθυνση μεταφορών που είχε βγει η αρχική άδεια. σε 2 μέρες είμαστε έτοιμοι. βέβαια, αν δεν έχει πολλή δουλειά έχω την αμυδρή εντύπωση οτι μπορεί να ξηγηθεί και επιτόπου ο υπάλληλΑς, αλλά προσωπικά δεν είχα όρεξη για φλερτ.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Άρση Βουλευτικής Ασυλίας...
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 16:21
  2. Γνωμοδότηση Εισαγγελέα ΑΠ - Άρση απορρήτου επικοινωνιών
    από georgio στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 11:17
  3. Άρση παρακράτησης κυριότητας
    από 916 στο forum Off topic