Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Ατύχημα.. (πρόβλημα στο πλαίσιο;)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Όλα θα κριθούν από το κόστος επισκευής. Αν η ασφαλιστική κρίνει ότι δεν αξίζει θα σε αποζημιώσει με την αξία της μοτοσυκλέτας τη συγκεκριμένη στιγμή.
    Από όσο γνωρίζω όμως, θα έπρεπε να έρθει πραγματογνώμονας από την ασφαλιστική που ευθύνεται.
    Εκτός αν έχει σχέση με τη φιλική δήλωση που εκεί δε ξέρω..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Όλα θα κριθούν από το κόστος επισκευής. Αν η ασφαλιστική κρίνει ότι δεν αξίζει θα σε αποζημιώσει με την αξία της μοτοσυκλέτας τη συγκεκριμένη στιγμή.
    Από όσο γνωρίζω όμως, θα έπρεπε να έρθει πραγματογνώμονας από την ασφαλιστική που ευθύνεται.
    Εκτός αν έχει σχέση με τη φιλική δήλωση που εκεί δε ξέρω..
    Ο ΙΔΙΟΣ είναι πραγματογνώμονας και στις 2 !!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ο ΙΔΙΟΣ είναι πραγματογνώμονας και στις 2 !!!
    Σωστά.... Το ξέχασα αυτό..
    Αν θυμάμαι καλά στο Ηράκλειο υπάρχουν 4 ή 5 άτομα που κάνουν αυτή τη δουλειά..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Κατάλαβα, παίζει πολύ συντεχνία λοιπόν.

Η γνώμη μου είναι η εξής:

Δεν σε νοιάζει αν είναι στραβό το υποπλαίσιο, αλλά θα πρέπει να πάει σε ετσι κι αλλιώς σε καλίμπρα και για να ισιωθεί το υποπλαίσιο και για να ελεγχθεί το πλαίσιο.
    Αυτό θέλεις να πετύχεις και φυσικά να αποζημιωθείς στο έπακρο μια και ούτε παλαιότητα δεν μπορούν να αναφέρουν.
    Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να πιέσεις απο τις συνθήκες που περιγράφεις.

Επιμένεις να μην δηλώνεις τραυματισμο ενώ εχεις?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Κατάλαβα, παίζει πολύ συντεχνία λοιπόν.

Η γνώμη μου είναι η εξής:

Δεν σε νοιάζει αν είναι στραβό το υποπλαίσιο, αλλά θα πρέπει να πάει σε ετσι κι αλλιώς σε καλίμπρα και για να ισιωθεί το υποπλαίσιο και για να ελεγχθεί το πλαίσιο.
    Αυτό θέλεις να πετύχεις και φυσικά να αποζημιωθείς στο έπακρο μια και ούτε παλαιότητα δεν μπορούν να αναφέρουν.
    Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να πιέσεις απο τις συνθήκες που περιγράφεις.

Επιμένεις να μην δηλώνεις τραυματισμο ενώ εχεις?
    Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι κατά πόσο είναι αποδεκτή η λύση του ισιώματος του πλαισίου ή θα πρέπει να κυνηγήσω την αντικατάστασή του. Φαντάζομαι ότι το απλό ίσιωμα επιρεάζει ίσως και τη μεταπώληση της μηχανής.

Όσον αφορά τον τραυματισμό είναι απλά κακώσεις και τίποτα άλλο, και ήδη νιώθω πολύ καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σημείο πίεσης βέβαια, όμως θα ήθελα να αποφύγω να πάει δικαστικά. Αν τελικά θελήσω να δηλώσω τραυματισμό, τι ακριβώς χρειάζομαι? Έχω χαρτιά από το νοσοκομείο, όπου δεν νομίζω ότι αναφέρουν κάτι συγκεκριμένο, πέρα από τις εξετάσεις και το τι ανέφερα εγώ. Ακτινογραφίες, υπέρηχοι, εξετάσεις αιματος, όλα είναι οκ.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NadaMythos
    Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι κατά πόσο είναι αποδεκτή η λύση του ισιώματος του πλαισίου ή θα πρέπει να κυνηγήσω την αντικατάστασή του. Φαντάζομαι ότι το απλό ίσιωμα επιρεάζει ίσως και τη μεταπώληση της μηχανής.
    Αλλο το ίσιωμα του πλαισίου κι αλλο του υποπλαισίου. Το υποπλαίσιο υπάρχει πλά για να στηρίζονται κάποια πράγματα επάνω του και να κάθεσαι κι εσυ.
    Το αν θα κάθεσαι μισό πόντο αριστερά δεξια δεν ενδιαφέρει και τόσο, αλλά αν το πλαίσιο χρειάζεται ίσιωμα, τα πράγματα αλλάζουν και δεν θα το ήθελες στην μοτό σου.

Κατ αρχήν είσαι σίγουρος οτι εχει πρόβλημα μόνο το υποπλαίσιο και οχι και το πλαίσιο?
    Οχι δεν είσαι και θα πρέπει να σιγουρευτείς. Αυτοι θα πρέπει να πληρώσουν την καλίμπρα για τον έλεγχο, αν αποδειχθεί οτι θέλει το υποπλαίσιο ίσιωμα εγω δεν το θεωρώ πρόβλημα, αλλά αν το πλαίσιο εχει πρόβλημα να σου πάρουν άλλη μοτοσυκλέτα.η να σου το αντικαταστήσουν. πράγμα που δεν συμφέρει αφού μαζί με τις άλλες ζημιές που αναφέρεις θα φτάσει οσο κάνε καινούριο σχεδόν.

Αυτα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Καλώς ήρθες και περαστικά σου (μάλλον.. καλά ξεμπερδέματα).

(Μεταφερόμαστε στα "στραβά κι ανάποδα")
    safety doesn't happen by accident

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    φιλε αν η ζημια τωρα ειναι γυρω στα 3.000

και αποδειχτει οτι το πλαισιο εχει προβλημα, αναλογα το προβλημα μπορεις να ζητησεις αλλαγη λογω αμφιβολου ασφαλεια μετα απο πιθανη επισκευη-ισιωμα

αυτο αμεσως θα εκτοξευση την τιμη της επισκευεις με αποτελεσμα να σου παρουν αλλο μηχανακι..

αν το πλαισιο λοιπον εχει παρει, ψαξτο ετσι..

μιλα με τον μηχανικο σου με τον ασφαλιστη σου και συνεννοηθητε τι θα κανετε και πως θα κινηθητε..

υπαρχει η περιπτωση το δικαστηριο να μην το γλιτωσεις αν θελεις κατι διαφορετικο απο αυτο που η ασφαλεια του αντιδικου θα προτεινει και θα ειναι ανυποχωρητη σε αυτο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αλλο το ίσιωμα του πλαισίου κι αλλο του υποπλαισίου. Το υποπλαίσιο υπάρχει πλά για να στηρίζονται κάποια πράγματα επάνω του και να κάθεσαι κι εσυ.
    Το αν θα κάθεσαι μισό πόντο αριστερά δεξια δεν ενδιαφέρει και τόσο, αλλά αν το πλαίσιο χρειάζεται ίσιωμα, τα πράγματα αλλάζουν και δεν θα το ήθελες στην μοτό σου.

Κατ αρχήν είσαι σίγουρος οτι εχει πρόβλημα μόνο το υποπλαίσιο και οχι και το πλαίσιο?
    Οχι δεν είσαι και θα πρέπει να σιγουρευτείς. Αυτοι θα πρέπει να πληρώσουν την καλίμπρα για τον έλεγχο, αν αποδειχθεί οτι θέλει το υποπλαίσιο ίσιωμα εγω δεν το θεωρώ πρόβλημα, αλλά αν το πλαίσιο εχει πρόβλημα να σου πάρουν άλλη μοτοσυκλέτα.η να σου το αντικαταστήσουν. πράγμα που δεν συμφέρει αφού μαζί με τις άλλες ζημιές που αναφέρεις θα φτάσει οσο κάνε καινούριο σχεδόν.

Αυτα.
    Δεν είμαι σίγουρος για το άν έχει πρόβλημα μόνο το υποπλαίσιο και όχι το πλαίσιο.
    Απλά του υποπλαισίου είναι εμφανές. Θέλω την άποψή σας όμως για το ίσιωμα.

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας.

Μανιβελάτο μέλος

Φίλε, ότι σου είπαν τα παιδιά πάνω ισχύει. Επίσης είμαστε αρκετοί, έλα αύριο το βράδυ (τσέκαρε συναντήσεις να τα συζητήσουμε κια από κοντά). Νομική κάλυψη δεν έχεις? Εγώ θα έβαζα δικηγόρο.. Τι ασφάλεια νιωθεις με ένα πλαίσιο ισιομένο? Και τι μεταπώληση θα έχει μόλις δει ο άλλος τα σημάδια από την καλίμπρα? Σκατά.. Λοιπόν.. ελπιζω να πάνε όλα καλά και να τα πούμε αύριο..

ΥΓ. Τα πρώτα er-6n μεταχειρισμενα πωλούνται 3500-3800.. Αν η ζημιά είναι 3000... δεν βλέπω γιατί επιμένουν..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

kαλως ηρθες κατ' αρχας και να'ναι το τελευταιο
    ποιος εχει το δικαιωμα να σε χαρακτηριζει υπερβολικο
    οταν αυτο εχει να κανει με την ασφαλεια σου
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
    Τρεχτους οσο μπορεις και παρε και τη βοηθεια των συμφορουμιτων
    απο Ηρακλειο .Αφου δεν επαθες τιποτα(αν και για μενα επρεπε να δηλωσεις
    τραυματισμο)μπορει να βγεις και ωφελημενος
    gas......N

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Xt660z Πρόβλημα στο πλαίσιο.
    από belafonte στο forum Yamaha XT series