Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 152

Θέμα: Προς κ. Παπακων/νου & κα Κατσέλη

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ρε μάγε, πόσο είσαι ;
    πλακα μας κανεις ρε Cap10 .... έχεις 18 ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ μηνύματα παραπάνω απο τον μάγο ενω έχεις γραφτει και αργοτερα απο αυτόν και μιλάς για spamming εσυ

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Αστο φιλε μου,μαλλον περισσοτερο ειμαστε...εχω δουλεψει σε πολλες δουλειες εξω σαν μισθωτος,κι εγω ετσι νομιζα,οτι τα μαγαζια κλεβουν,οικονομανε και παει λεγοντας...να σου πω τι κανουν τα μαγαζια?
    Ψαχνω και δευτερη δουλεια εξω για να βγαινουν τα εξοδα,ασε μας στον πονο μας...και καθολου να μην κοβουμε αποδειξη παλι δεν οικονομαμε!
    Εγω κανω 2 δουλειες εδω και 1 μιση χρονο, παιρνω απ'την μια για να σηκωσω το μαγαζι, μεχρι να ρθουν καλυτερες μερες.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt... πολύ ρε φίλε .. πολύ... ήδη έχουμε 3-4 thread για τα οικονομικά και είπα να το κάνουμε για μπύρες αυτό...

Εχετλαίος.. δεν θυμάμαι ρε φίλε... ήμουν με παρέα και μετά το 5 ποτήρι μισόλιτρου μαύρης και ξανθιάς... και μεταξύ τουαλέτας και τραπεζιού πρέπει να έδωσα κανά 60αρι εκείνη την ημέρα... απόδειξη μπορεί να πήρε αυτός που έδωσε το σύνολο χρημάτων...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απόσταση πάντως 15 λεπτών απο το σπίτι... την έκανα 45 λεπτά τραγουδώντας το "ενα ποτηράκι ακόμα" .. κατά το γνωστό απο τον Ελληνικό κινηματογράφο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω κανω 2 δουλειες εδω και 1 μιση χρονο, παιρνω απ'την μια για να σηκωσω το μαγαζι, μεχρι να ρθουν καλυτερες μερες.
    Γεια σου ρε συναδελφε! Σε νοιωθω... Και που εισαι ακομα...
    Και γαμω τις μερες θα ερθουν!!!
    Θα φτιαξω πισινα να ριξω μεσα το χρημα και να τα μπανια μετα!!!! Να τα μακροβουτια!!!

ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    oi μισοι μεγαλομανατζερ εργαζονατι σε οφσορ και ο μισθος τους απο τις εταιρειες οπου πραμγματι δουλευουν ειναι το μινιμουμ

οι μεγαλοδημοσιογραφοι σχεδον στο συνολο τους εχουν εταιρεις παραγωγης (οι μισες ανηκουν σε οφσορ) και βεβαιως φορολογουνται για αμοιβη 2-2,5 χιλιαδων ευρω το μηνα

το 80% ακινητων στην μυκονο ανηκει σε οφσορ

και βεβαια το πρωτο ποστ στην απλοτητα του δειχνει το μεγεθος της αγνοιας (και απομακρυνσης) των εκαστοτε κυβρνοντων: αναρψτιεσαι, μα δεν εχουν παει ποτε σε κομμωτηριο, ταβερνα, συνεργειο, μπαρ, οπουδηποτε?

δεν βλεπουν την εισφοροδιαφυγη (στα μισα κομμωτηρια τα μισα κοριτσια ειναι ανασφαλιστα), στα καφε?

δεν βλεπουν τις ταμελες εργων που μολις εχουν ολοκληρωθει και παραδοθει και ο δρομος ειναι χαλι?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Όλοι είμαστε το ίδιο διεφθερμένοι. Αν μπορούσαμε κι εμείς οι μισθωτοί θα κλέβαμε.

Προς ενημέρωση:

Φοροκλοπή=
    Όταν αγοράζεις ένα πχ ρολόι προς 120 ευρώ και δεν σου δίνουν απόδειξη, σου κλέβει 20 ευρώ που υποτίθεται ότι σου τα παίρνει για να τα αποδώσει στη ΔΟΥ.

Φοροδιαφυγή=
    Στην παραπάνω περίπτωση, παρουσιάζει στο τέλος του χρόνου 100 ευρώ λιγότερα έσοδα, 100 ευρώ λιγότερα κέρδη και πληρώνει 40 ευρώ λιγότερο φόρο απ'ό,τι θα πλήρωνε αν έκοβε κανονικά αποδείξεις.

Φοροαποφυγή=
    Αγοράζει το αυτοκίνητο του στο όνομα της επιχείρησης και έτσι τα προσωπικά του έξοδα τα περνάει ως έξοδα της επιχείρησης. Αξιοποιεί δηλαδή τις τρύπες της νομοθεσίς για να γλιτώνει φόρους.

Ο έλληνας αυτοαπασχολούμενος ή επιχειρηματίας (το 51% του ενεργού πληθυσμού ) , επιδίδεται συστηματικά και στα τρία ανωτέρω σπορ (οι μικρομεσαίοι κάνουν και τα τρία, οι μεγάλοι , συνήθως , το τρίτο).

ΠΛΕΡΩΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ!!!!11

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Μισθωτός καθαρός και εχέμυθος ζητάει γνωριμία με επιχειρηματία με σκοπό την ανταλλαγή φορολογικών βαρών
    Προτιμώνται ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Δηλαδή τώρα , όλοι εσείς οι από πάνω , έχετε την εντύπωση , ότι θα πείτε στον γυαλάκια και στην σφυριχτή κάτι που αγνοούσαν….!!!!!!!

Kαι ότι τι πρέπει να ντυθούν παπάς και καλόγρια για να δουν , ότι στην αγορά κλέβουν….
    Πιστευτέ δηλαδή ότι είναι θέμα γνώσεις και ικανοτήτων , και όχι θέλησης….
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Δηλαδή τώρα , όλοι εσείς οι από πάνω , έχετε την εντύπωση , ότι θα πείτε στον γυαλάκια και στην σφυριχτή κάτι που αγνοούσαν….!!!!!!!

Kαι ότι τι πρέπει να ντυθούν παπάς και καλόγρια για να δουν , ότι στην αγορά κλέβουν….
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Θέμα γνώσης δεν είναι.
    Θέμα θέλησης ΔΕΝ είναι. (Νομίζεις ότι όλοι αυτοί δεν ξέρουν να λαδώνουν τους εφοριακούς που πληρώνουν μυθικά ποσά για να γίνουν ελεγκτές

Είναι σ'έναν βαθμό θέμα ικανοτήτων.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Μισθωτός καθαρός και εχέμυθος ζητάει γνωριμία με επιχειρηματία με σκοπό την ανταλλαγή φορολογικών βαρών
    Gay post alert?
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ρε πατε καλα?
    ενα μαγαζι μπορει να κανει 500? τζιρο μια μερα και την αλλη να μην κανει τιποτα. δλδ να εχει μπει και μεσα απο ρευμα,νερο τηλεφωνο,ικα,τεβε.

το οτι δεν κανουν καλη διαχειριση οι Ελληνες μαγαζατορες να το δεχτω.
    μου πιανουν 10 δεκαρες και πανε την ιδια κιολας μερα μπουζουκια να τα χαρουν.

ποτε δεν υπολογιζουν την στραβη που μπορει να γινει.
    επιχειρηματικο πλανο κανενας.
    πανε στα κουτουρου και ανοιγουν ενα μαγαζι και οτι ηθελε ας κατεβασει..

ΠΑΝΤΑ σε τετοιες καταστασεις παιρνεις το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ δυνατο σεναριο. αν σου βγαινει ακομα και ετσι,προχωρας.

ο μισθωτος μπορει να εχει εναν σταθερο μισθο αλλα μπορει απ΄την μια στιγμη στην αλλη να απολυθει για τον οποιοδηποτε λογο.

με απελυσαν ακριβως πριν απο μια εβδομαδα. οχι μονο εμενα. δεκαδες απο την εταιρεια εφυγαν λογω "κρισης" και λογω "περικοπων γενικων".
    ειμαστε απλα ενας αριθμος. δεν τους βολευει. τον σβηνουν. τοσο απλα.

δεν παραπονιεμαι. τα λεφτα ηταν καλα σε σχεση με την φυση της δουλειας και το ωραριο εργασιας. απλα ηταν καλο,οσο κρατησε...

στα υπ'οψιν εμαθα (απο συνδικαλιστες) οτι η εταιρεια για το 2008 ηταν μεσα στις 200 πιο κερδοφορες επιχειρησεις της Ελλαδας. η τελευταια επιχειρηση ειχε καθαρο κερδος 5μυρια. η συγκεκριμενη που επελυσε απο τον Δεκεμβριο του 08 μεχρι και τωρα γυρω στα 50 ατομα (και θα απολυσει αλλα τοσα) βρισκεται στην 70η θεση...

και οι ελευθεροι επαγγελματιες και οι μισθωτοι (του ιδ.τομεα) εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους.

ονειρικη πλεον δουλεια φανταζει ο μισθωτος του δημ. τομεα. και αν ειναι και καλοπληρωμενος τοτε μιλαμε για golden boy ή και girl...

non serviam Το avatar του/της kachius
    Και εγώ πάντως έχω υπάρξει και τα δύο (ελ.επ. + μισθωτός) και
    τώρα κάνω και τα δύο συγχρόνως.

Σαν μισθωτός περνάς καλά, με την έννοια ότι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει
    ο μισθός σε περιμένει (μέχρι να σε απολύσουν βέβαια) και δεν
    κυνηγάς-παρακαλάς κτλ...
    Το κακό είναι ότι τόσα παίρνεις ότι και να κάνεις...απλά (ως συνήθως)
    επιβιώνεις...

Σαν ελ.επ. δεν τη βγάζεις και αναγκάζεσαι να κάνεις και 2η δουλειά
    σαν μισθωτός για να έχεις το σταθερό μηνιαίο, "μέχρι να ανοίξει η δουλειά"
    η δική σου (για πάντα δηλαδή , κάπως έτσι δείχνει σε μένα μέχρι στιγμής)

Το θέμα είναι ότι είτε έτσι είτε αλλιώς θα έπρεπε όχι απλά να επιβιώνεις,
    αλλά να ζεις και αξιοπρεπώς. Αλλά από τη στιγμή που η χώρα είναι όπως
    είναι και οι μεν και οι δε, δεν την παλεύουν.

Τώρα, όσοι είναι υπάλληλοι αλλά πιστεύουν ότι οι ελ.επ. παιρνάνε ζάχαρη,
    ας ανοίξουν μια επιχείριση να "μην έχουν κανέναν πάνω απ'το κεφάλι τους"
    (ναι καλά) και "να κονομάνε", δεν τους κρατάει κανείς.

Απ'την άλλη, και οι ελ.επ. μπορούν κάλλιστα να το κλείσουν το μαγαζί
    και να πιάσουν μια δουλειά και "να είναι ήσυχοι".

Εγώ πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, κάνω και τα δύο και απλά
    ελπίζω...(τί? δε ξέρω ακριβώς...μιας και το να αλλάξει η χώρα έχω
    σταματήσει να το ελπίζω...)
    Ξέρω από βέσπα!

Όχι ρε Σταύρο... Χριστουγεννιάτικα...
    Καλή τύχη ρε φιλαράκι... κάθε εμπόδιο για καλό λένε...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Δηλαδης όλοι εδω οταν δεν σας εχουν φερει αποδειξη στην καφετερια (η εχουν φέρει με χθεσινή και βαλε ημερομηνια) την ζητατε? Γιατι ειτε το καταλαβαίνετε ειτε όχι ο μαγαζάτορας, αυτο το φπα, απο την τσέπη σας το κλεβει, ίσως οχι αμμεσα αλλα εμεσσα, και στο μέλλων εσεις και ολοι μας καλούμαστε αν το πληρώσουμε.

Και η κλοπη ισχύει για ολους. όταν εγω γλυτώνω (μεσα σε εισαγωγικά το γλυτώνω ε) 200 ευρώ στα 1000 απο αγορα εξοπλισμού δεν αυταπατάμαι οτι καποια στιγμη δεν θα ερθει ο κρατος να μου τα ζητησει με αλλο τροπο.

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς κατόχους DRZ ( το νου σας!!! )
    από Χωμάτινος στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2007, 11:13
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:55
  3. παρακληση προς τους admin
    από CHRISTINE στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2003, 19:05
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF