Από ότι έχει γραφτεί σε πολλά περιοδικά και στο net ο στόχος της BMW είναι μετά τη συμμετοχή της στα SBK και την απόκτηση εμπειριών να κατέβει και motoGP.
Αν δε κάνω λάθος έχουν γραφτεί και εδώ σχετικά σχόλια.
Αν και εγώ είμαι απλά με το Lorenzo![]()
Από ότι έχει γραφτεί σε πολλά περιοδικά και στο net ο στόχος της BMW είναι μετά τη συμμετοχή της στα SBK και την απόκτηση εμπειριών να κατέβει και motoGP.
Με 43 παγκόσμιους τίτλους και 330 νίκες σε αγώνες παγκοσμίου πρόσεχε τι λες, μην σου΄ρθει καμμιά ουράνια φάπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εγώ για την Aprilia έλεγα :rotflmao: ...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
...ο στόχος της BMW είναι μετά τη συμμετοχή της στα SBK και την απόκτηση εμπειριών...
Θυμάμαι οτι κάποτε έλεγαν ''θα κατέβουμε στο WSBK μόνο αν έχουμε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα''
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Με 43 παγκόσμιους τίτλους και 330 νίκες σε αγώνες παγκοσμίου πρόσεχε τι λες, μην σου΄ρθει καμμιά ουράνια φάπα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μακάρι αλλά δεν υπάρχει περίπτωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Aντε να δούμε κανα παντιλίκι επιτέλους
Μακαρι να καταργηθούν και ολα τα ηλεκτρονικά, αντισούζα, αντισπίν, και δεν συμμαζεύεται.
![]()
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
Μπορεί και να το ξανασκεφτούν αλλά είναι πολύ αργοί στην εξέλιξη και δεν εχουν δείξει σημάδια σημαντικής προόδου φέτος τουλάχιστον.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ειχαν σχεδόν έτοιμο το 1000ρι τους κι εκαναν δοκιμές με τον Luca Cadalora και τον παντιάρη Mc Coy αλλά μεχρι να το ετοιμάσουν άλλαξαν οι κανονισμοί κι εγιναν 800ρια τα Motogp κι έμειναν με τον mpoulo.
Επίσης εχουν και μια αντιμετώπιση λίγο περίεργη, πχ στο enduro του David Knight του έλεγαν οτι δεν το οδηγάει σωστα το μηχανάκι και γι αυτο δεν πήγαινε καλά και οτι έπρεπε να αλλάξει τρόπο οδήγησης. λες κι αυτοί ηξεραν πως πρέπει να είναι ενα μηχανάκι nduro για να κερδίσει πρωτάθλημα......
Πήγε κι αυτος και πήρε ενα Kawasaki μόνος του με δικά του χρήματα και τους πάτησε σαν ιδιώτης.
Αυτα κάνουν και πατώνουν και στο WSBK, ¨οπου τρέχουν τόσο καιρό τώρα και τα αποτελέσματα είναι ΄κάτω των προσδοκιών.
Πως να πουλήσουνε enduro οταν στην ουσία διώξανε τον Knight, πως να πουλήσουν S1000RR οταν είναι πάτος στο πρωτάθλημα.
Το σήμα μόνο του δεν φτάνει, και ειδικά με τις βλάβες που παθαίνουν...
Με το Lorenzo είσαι ε??? Περαστικά, θα κάνει πολλές εγχειρήσεις ακόμα πριν φτάσει τον γιατρό.![]()
Εκανε αλλη μια την περασμένη εβδομάδα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
το επιβεβαιώνωΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
[...]Κι ο byr0n κάνει πιο πολλές σούζες απ αυτούς όπως παει στη δουλειά, αλήθεια!
[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Δε πα να τα κάνανε με κομπρέσορα, 6κυλινδρα, 3 τηλεοράσεις LCD, βαμένα πράσινα με χαίτη και αλογοουρά....
Έτσι κι αλλιώς
Το 2012 δεν θα υπάρχει τπτ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μεταμόσχευση χεριών;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εκανε αλλη μια την περασμένη εβδομάδα.
Λέει ότι μέγιστη διάμετρος θα είναι 81mm.Τη χρονιά που καταργηθήκανε πόση την είχανε;![]()