Για τους τσίπηδες υπάρχει κι αυτό:
http://www.chainoiler.co.uk/
Για τους τσίπηδες υπάρχει κι αυτό:
http://www.chainoiler.co.uk/
Εχεις κανένα ρε Μήτσο???????Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
......για τους τζαμπατζηδες υπαρχει και αυτο....![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Για άλλη δουλειά είναι αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
......για τους τζαμπατζηδες υπαρχει και αυτο....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsolias
Αγαπητοί φίλοι θέλω να ρωτήσω. Κάθε 2 βδομάδες πετάγομαι στον μηχανικό μου και λιπαίνω την αλυσίδα γιατί ο ενας την κρατά και ο άλλος ψεκάζει.
Δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου για να μήν τρέχω κάθε φορά στο μηχανικό?
Κάνετε κάποιο κόλπο εσείς για να τη στηρίξετε ή απλά την τσουλάτε για να ψεκάζετε? Ακούω τρόπους!!! Πώς το κάνετε???
Ευχαριστώ.Αντρέας.
μιλάς για τα μηχανάκια της υπογραφής σου? αν ναι τότε άμα τα στηρίξεις στο σταντ τραβάς λίγο την ουρά και ταυτόχρονα γυρνάς τη ρόδα με το χέρι...την ακουμπας κάτω...ψεκάζεις...ξανασηκώνεις, ξαναγυρνάς...ξαναψεκάζεις...απλό...
εκτός κι αν έχεις goldwing...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Περίπλοκο.Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
μιλάς για τα μηχανάκια της υπογραφής σου? αν ναι τότε άμα τα στηρίξεις στο σταντ τραβάς λίγο την ουρά και ταυτόχρονα γυρνάς τη ρόδα με το χέρι...την ακουμπας κάτω...ψεκάζεις...ξανασηκώνεις, ξαναγυρνάς...ξαναψεκάζεις...απλό...
Καλύτερα να δουλεύει ο κινητήρας για να γυρνάει η ρόδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Περίπλοκο.
Καλύτερα να δουλεύει ο κινητήρας για να γυρνάει η ρόδα.
Αυτό το είπες σοβαρά τώρα ή εγώ έχασα το αστείο;
σοβαρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Αυτό το είπες σοβαρά τώρα ή εγώ έχασα το αστείο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
και εγω αυτο κανω![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το να καθαρίζεις/λαδώνεις την αλυσίδα σου με τον κινητήρα να περιστρέφει τον τροχό είναι από τους πιο εύκολους και πιο χαζούς τρόπους (καθαρή τεμπελιά) να χάσεις μερικά δάχτυλα μαγκώνοντάς τα μεταξύ γραναζιού και αλυσίδας. Με ελάχιστο ψάξιμο στο ίντερνετ μπορείς να βρεις μερικά παραδείγματα που θα σου γυρίσουν το στομάχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
σοβαρά.
Καλή παρατήρηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Acacius
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το να καθαρίζεις/λαδώνεις την αλυσίδα σου με τον κινητήρα να περιστρέφει τον τροχό είναι από τους πιο εύκολους και πιο χαζούς τρόπους (καθαρή τεμπελιά) να χάσεις μερικά δάχτυλα μαγκώνοντάς τα μεταξύ γραναζιού και αλυσίδας. Με ελάχιστο ψάξιμο στο ίντερνετ μπορείς να βρεις μερικά παραδείγματα που θα σου γυρίσουν το στομάχι.
ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ αναμενος ο κινητηρας !!!!!
Να δεις ποσοι εχασαν τα δαχτυλα τους στο νετ θα τρελαθεις ...
Το ενος του επιασε το μανικι απο το μπλουζακι, του αλλουνου το πανακι που καθαριζε και φυγανε κατι δαχτυλακια σαν βουτηρο ... Μην παιζετε με αυτα τα πραγματα ...
Ο αδερφος μου εχει διπλο σταντ κ την γυρναει με το χερι στον αερα κ ριχνει σπρει ...
Εγω δεν εχω διπλο, οποτε την τσουλαω λιγο , ψεκαζω , τσουλαω λιγο , ψεκαζω κτλ κτλ
Γαλοπούλα κανείς?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Ο πιο απλος και οικονομικοτερος τροπος για λυπανση αλυσιδαςΑρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Εγω δεν εχω διπλο, οποτε την τσουλαω λιγο , ψεκαζω , τσουλαω λιγο , ψεκαζω κτλ κτλ![]()
money cant buy me love !!!