ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ,ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.
Πσαχνετε να βγαλετε αλογα απο 124cc σαν τα παιδακια με τα παπακια....
Να βαλετε και σωληνακια υψηλης....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΔΕ ΛΕΩ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΟΓΑ ΣΕ 125 ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΙ ΕΓΩ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΩ (VSTROM 650, INTRUDER 1400) ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...
Τοτε καλητερα να παρουν διχρονο 125.Αρχικά δημιουργήθηκε από Grammarios
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΔΕ ΛΕΩ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΛΟΓΑ ΣΕ 125 ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΙ ΕΓΩ 2 ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΩ (VSTROM 650, INTRUDER 1400) ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...
Που και πιο power ειναι και καλητερο στην βελτιωση.
ΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΔΙΧΡΟΝΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
PRIN PARO TO CBR EIXA GILERA RUNNER 180CC OLO MALOSSI (EIXA DOSI 800.000 DRX TOTE) FTIAGMENO STIN ITALIA KAI META PIRA MIA HUSQVARNA MOTARD 125CC KAI BALI EKSATMISIS karb. kai ta sxetika alla kolagane
Πόσο έβαλες το UNDERTAY και τον λασπωτήρα στον πίσω τροχό?
ΡΕ MADLEF, ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ UNDERTRAY K ΛΑΣΠΟΤΗΡΑ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ. ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ 70ΕΥΡΩ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ; ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ CBR. ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ;Αρχικά δημιουργήθηκε από madlef
AAA...KAI KATI ALLO!!!EXEI KAI 2 EKKEDOFOROUS!!
EGO EXO DEI OLA TA KOMMATIA TOU MOTER GIA 150CC ME TA MATIA MOU SE ENA MAGAZI STIN A8INA (KODA STA KATO PATISIA AMA DEN KANO LA8OS).
EGO POU BIKA MESA KAI ROTISA GIA NA MOU TO KANEI OLLO 150CC (KEFALI,KILINDROPISTONO,EKKEDROFOROUS K.T.L.) MOU EIPE POS 8ELI,XONDRIKA,800 EURO.
EPISIS APO AFTO TO MAGAZI EXO PARI TO PISO TO FANARI POU ENSOMATONI TA FLAS(EINAI POLI OREO!!!),UNDERTAY,LASPOTIRA GIA TIN PISO RODA KAI BASI GIA TIN PINAKIDA.AFTA.
O Eddios Sas Exei !!!
90 ΕΥΡΩ ΤΟ UNDERTRAY ΚΑΙ 85 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΛΑΣΠΩΤΗΡΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από GEORGEL
Πόσο έβαλες το UNDERTAY και τον λασπωτήρα στον πίσω τροχό?
ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ARGUS TEAM
34ου Συντάγματος Πεζικού 25
Τηλ. 210 4132585, 210 4222372
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ DNA ΜΕ 50 Ή 55 ΕΥΡΩ.
O Eddios Sas Exei !!!
τεσπα και ας μην μακουσατε απλα θα πω κατι για να μην την πατησετε αργοτερα (και οχι για να σας την πω)..
1)Για ρωτα τον μαστορα που σου ειπε οτι το μοτερ ειναι απο τιτανιο, ΠΟΙΟ ακριβως μερος του κινητηρα ειναι απο τιτανιο??? Γιατι ενας κινητηρας δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να ειανι ολος απο τιτανιο, και αν γινοτανε σιγουρα ΔΕΝ θα κοστιζε μονο 650Ε (+150Ε εργασια=800Ε τελικη τιμη) αλλα τουλαχιστον το 20πλασιο και θα ειχε αρκετες δυσλειτουργιες...
2) Το οτι ειναι ελαφρυτερος ο κινητηρας ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ βοηθαει? Και αν ειναι πιο ελαφρυς ΠΟΣΟ πιο ελαφρυς θα ειναι? 1-2 κιλα? Και ποσο θα σου χρησημεψει αυτο? Γιατι δηλαδη δεν βαζεις δηλαδη αλουμινενιες ζαντες να χασει περισσοτερα κιλα και μαλιστα μη αναρτωμενα?
3) Για ψαξε λιγο δυναμομετρησεις... το cbr125 ΔΕΝ βγαζει 13,4 ιππους..βγαζει 11 περιπου.
4)Αμα δωσεις 25 κυβικα στον κινητηρα συν 2 βαλβιδες, σιγουρα ΔΕΝ δινει αυξηση 8 ιππων και αυξηση ιπποδυναμης κατα 85% πιστεψτε με.
5)Το 4βαλβιδο κανει πιο ωραιο ηχο? Τεσπα δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο αλλα δεν ξερω αν αξιζει η διαφορα του ηχου για να δωσεις 1000Ε
Και τελικα σκεφτειτε το ετσι
Θα κανετε την μετατροπη για να
1)Παρετε 25 κυβικα επιπλεον
2)Να παρετε 3-4 Ιππους μαξιμουμ παραπανω
3)Να χασετε εγγυηση
4) Να χασετε αρκετη απο την αξιοπιστια της μηχανης
5) Να πληρωνετε αρκετα παραπανω σε βενζινη
6) να εχετε δυσχρηστη και κουραστικη μηχανη
7)Να χασετε 1000Ε
Και παρτε την τιμη της cbr που ειναι 2800 και προσθεστε τα 1000=3800 και τωρα βαλτε τα διπλα στα 3850 που κανει η cbf 250 και κανετε την συγκριση
ενδεικτικα για την συγκριση σας δινω την πληροφορια οτι η cf ειναι μεγαλυτερη και σε ογκο και σε κυβικα, αρκετα πιο ευχρηστη σε γενικες γραμμες απο το 125 το απλο και πιο γρηγορη και βγαζει 21 ενδεικτικους δηλαδη 18-19 πραγματικους, αλλα παρολα αυτα παραμενει ΠΑΡΑ πολυ αξιοπιστη.
Αν ξερετε εστω και λιγα μαθηματικα θα καταλαβετε μονοι σας τι θελω να πω.
Φιλικα,
REZ
![]()
![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
συμφωνω με τον REZman![]()
ενα cb1,cbf κλπ ανταλλαγη με το cbraki ειναι οτι πρεπει για τους ανησυχους..
"Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"
oute ki ego prokeitai na doso lefta gia na ftiakso to 125.mono ta lastixa allaksa grigora.a rezeguet ki ego to cbf ithela alla para tis filotimes prospatheies pou ekana (des to konter tou cbr pianei 200 eno to cbf...den exei simasia pou einai 250 klp) oi goneis mou mou pernane mexri 125.mallon to epomeno mou mixanaki tha nai kana superfour i tha peso kateftheian sta bathia otan gino 20 xronon me kapoio ss600.asxeto gia to avatar - to ffx gamato paixnidaki.skepsou otan bgike to xa kseskisei - giro stis 180 ores paixnidiou ap oti thymamai.
ε ναι το κλασικο ψαρωμα της συγκεκριμενης μηχανης...200χλμ/ω χαχαχαχαχαχ, εκει που δεν ξεπερναει τα 100 :ZZZ: :ZZZ:
Το παιχνιδακι οντως τρελα, πολυ το ειχα ξεσκησει. Να φνταστεις πριν 2 χρονια τετοια εποχη ειχαν φυγει οι γονεις μου και επαιζα απο τις 11 το πρωι και σταματουσα μονο κατα τις 11 το βραδυ που με παιρνανε τηλεφωνο να βγουμε εξω![]()
Τρομερο κολλημα... Εγω παντως το τερματισα στις 99ωρες (θαχα τερματισει και στις 50 αλλα δεν περνουσα τον τελικο)
![]()
![]()
ΥΓ)Μηπως φυγαμε λιγο εκτος τοπικ?![]()
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Φίλε Rezeguet θα συμφωνήσω με αυτά που λες από την πλευρά κόστους και για τον αν δίνει μόνο 3-4 ίππους δεν αξίζουν τα 1000ευρο.
Από την άλλη όμως δεν νομίζω ότι το μηχανάκι δεν θα γίνει κουραστικό και δύσχρηστο γιατί το ίδιο μοντέλο με τα ίδια ακριβός χαρακτηριστικά βγάνει και σε 150cc με τα ίδια φρένα ίδιο σαμάν (δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί πέταξα το διαφημιστικό που είχα από cbr 150) και το μοτέρ είναι το ίδιο όποτε δεν νομίζω από τα 125 στα 150 θα αλλάξει κάτι προς το χειρότερο εκτός από το ότι χάνεις την εγγύηση. Επίσης να πω και την γνώμη μου για το cbr 125 είναι ένα πολύ καλό μέσο μετακίνησης (καλύτερο από παπί η σκούτερ) δεν βάζει φωτιά στο δρόμο μιας και με τα βίας πάει 140κμ. Αλλά στης στροφές μπορείς να πας αρκετά γρήγορα. Τώρα για τον αν αξίζει ν μετατροπή από 125 σε 150 αν δίνει μόνο 3-4 άλογα η γνώμη μου είναι όχι αν όμως δίνει παραπάνω δεν είναι άσχημη βελτίωση για κάποιων που για δικούς του λόγους δεν θέλει να πάρει μεγαλύτερο.
Να ρωτήσω και κάτι άλλο ξέρει κανείς αν υπάρχει για το cbr αυτό το προστατευτικό δερμάτινο που ντύνει το ρεζερβουάρ και το προστατεύει από της γρατσουνιές?
Παιδια μην κανετε σαν αυτους με τα παπια του εκατομυριου!
Αν θελετε μια πιο γρηγορη μηχανη,αλαξτε την !
Στις 99% των περιπτωσεων,ακομα και +100 ιππους να παρει το μηχανακι,θα το βαρεθειτε στα επομενα 100 χιλιομετρα!
Ολοι αρχιζουμε να φτιαχνουμε τις μηχανες μας οταν αρχιζουμε και τις βαριομαστε,και ετσι πιστευουμε οτι θα δωσουμε παραταση!
ΛΑΘΟΣ,καλυτερα αλαχτε μηχανη!
Οσο για τον φιλο τον Βασιλη που ειπε οτι θελει ss600 στα 20,με γεια του με χαρα του,του ευχομαι να μπορεσει να το κανει γιατι εγω δυστυχως σε εκεινη την ηλικια δεν μπορεσα!
Ομως θα τον συμβουλευα να μην βιαζετε,εχει πολυ χρονο μπροστα του.
Μην ξεχνας οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα πηγαμε 30 και 40 χρονων για να αποκτησουμε την πρωτη μας ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μηχανη.
Δεν ειπα επισης να μην πειραματιστειτε,αλλωστε ποιος ειμαι εγω να το πω αυτο που εχω κανει βιδες τα μηχανακια,αλλα πιστευω 800 ευρω(κοντα 300.000 δρχ.) για 3-4 ιππους ειναι πολλα,καλυτερα αποταμιευστε και παρτε ενα μεταχειρισμενο 400!
19 ιππους δεν βγαινουν απο μονοκυλινδρο 125 ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ την στιγμη που ειναι 11 απο την ''μαμα'',μονο απο 25cc παραπανω!
Εδω τα 125cc διχρονα μετα βιας βγαζουνε τοσα(και δεν μιλαω για τα MX),και θελουνε ελατηρια καθε λιγο και λιγακι!
Αντε καλα χιλιομετρα παιδες,και μην δω κανεναν σας να οδηγαει χωρις κρανος,του εγδαρα το scalp
![]()