Αρχικά δημιουργήθηκε από Lakaros
Κάποιοι έχουν ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται.... Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να απαγορεύεις στον άλλο να πάει τη βόλτα του στο Βουνό?? Είσαστε καλά ρε? Άκου το βουνό ανήκει στη φιλοδασική!!
Πως θα σου φαινόταν ρε φίλε να σου απαγόρευαν ένα τμήμα του Βουνού με τη δικαιολογία ότι εδώ μπαίνουν μηχανές και για την ασφάλεια σου δεν πρέπει να εισέρχεσαι??
Όσο για τα λούκια με τη πρώτη βροχή αυτά επανέρχονται στο φυσικό τους βάθος - μέγεθος !!
Σε όσους δεν αρέσει μπορούν να πάρουν το ποδήλατο τους και να πάνε σε άλλο βουνό εμείς δεν κάνουμε παράπονα ότι μας χαλάτε την προπόνηση.
Φιλε ,
Σε μια πιστα εντουρο ναι ΔΕΝ θα μπω με το ποδηλατο.
Σε ενα μερος που κανουν προπονηση τα εντουρο ναι ΔΕ θα μπω με το ποδηλατο γιατι και θα με περασουν απο πανω αλλα και θα τους χαλασω τη φαση.
Αλλα το να μπαινεις στη καλοπουλα με το εντουρο που περπατανε οικογενειες ειναι για εμενα εγκληματικο!!!
Τωρα ειλικρινα χωρις να θελω να σε προσβαλλω , νομιζω οτι απο βουνο δεν πολυξερεις αν υποστηριζεις οτι τα λουκια κλεινουν απο μονα τους.![]()
Αν δεις σε σιτες για trailbuilding θα δεις οτι το ποιο δυσκολο πραγμα ειναι να κλεισεις το λουκι στο μονοπατι (συνηθως με καθετες πετρες κ.α)
DUKE απο που ανεβαινεις ??? Απο το σπιτακι στις 3 γεφυρες και πανω μεσα απο το δασος εγω παντως σκουπιδια στο μονοπατι δεν εχω δει.
Τωρα αν θεωρησει καποιος διαχειριστης οτι τρολλαρω μπορει να μου σβησει τα ποστ ελευθερα.