Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 110

Θέμα: ανοιχτό πανεπιστήμιο

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
    Λοιπόν..
    Μην αγχώνεσαι-μην στεναχωριέσαι!

Σου ήρθε ένα πολύ καλό δώρο Χριστουγέννων-κοίτα να το εκμεταλλευτείς!

Τα μαθηματικά στα τμήματα Πληροφορικής δεν είναι τόσο βουνό-χρειάζονται κυρίως αυτά που έχουν σχέση με ψηφιακά συστήματα - και αν έχεις κενά απ’ το σχολείο, δεν είσαι βλάκας, μπορείς να τα καλύψεις!

Σημαντικό : Μην αφήνεις το χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος. Να τηρείς το χρονοδιάγραμμα μελέτης που θα σου στείλουν όσο πιο πιστά μπορείς.

Τέλος από
    εδώ μπορείς να κατεβάσεις τα βιβλία της σχολής σου σε pdf.

Καλές σπουδές!

Υ.Γ. :Αν υπάρχει πρόβλημα με τους κανονισμούς του moto.gr σχετικά με το link που έδωσα, θα το αφαιρέσω.
    τώρα και να το αφαιρέσεις εγώ το κατεβάζω
    Σε ευχαριστώ πολύ!

(προς moderators)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν ξέρω που είναι τα όρια μου, αλλά ξέρω που δεν είναι. - Josef Ajram

Καλημέρα,

Σαν απόφοιτος πληροφορικής του ΕΑΠ έχω να σου πώ τα εξής. Διάβασμα θέλει και αρκετό μάλιστα. Θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές υποχωρήσεις στην κοινωνική σου ζωή αν θες να ανταπεξέλθεις επαρκώς. Με λίγα λόγια θα στριμωχτείς ειδικά αν έχεις και οικογενειακές υποχρεώσεις.
    Όσον αφορά τις προαπαιτούμενες γνώσεις μαθηματικών που ανέφερες, όντως τα μαθηματικά ήταν (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει η ύλη) ένα από τα μαθήματα που πολλοί δεινοπάθησαν, μη σου πω και οτι πολλοί διέκοψαν επειδή δεν μπορούσαν να το περάσουν. Από τα συνολικά 12 μαθήματα που απαιτούνται για το πτυχίο, τα 2 είναι καθαρά μαθηματικά. Εκεί μάλλον θα χρειαστείς φροντιστήριο ή κάποια ιδιαίτερα γιατί η ύλη είναι αρκετή και συμπυκνωμένη. Όσον αφορά τα υπόλοιπα μαθήματα, είναι βατά και αν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις πληροφορικής δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερο πρόβλημα.
    Η επικοινωνία σου με τους καθηγητές θα γίνεται πρωτίστως μέσω email και τηλεφώνου. Η ανταπόκριση τους (από προσωπική εμπειρία) είναι άμεση και οι περισσότεροι είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν μέχρι να κατανοήσεις τις απορίες σου. Οι συνεδρίες είναι 4-5 τον ακαδημαικό χρόνο, που σημαίνει μια κάθε ενάμησι-δύο μήνες. Εκεί στην ουσία πας για να λύσεις απορίες που έχεις συγκεντρώσει διαβάζοντας, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό που γίνεται είναι παρουσίαση των επόμενων κεφαλαίων από τον καθηγητή
    Όπως είπε και ο DAN_DAN, το ότι πέρασες είναι ένα δώρο. Ξέρω αρκετούς που κάνουν αίτηση επί χρόνια αλλά δεν... Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει, προχώρα και δε θα το μετανιώσεις. Η στιγμή της αποφοίτησης θα σε ανταμείψει.

pipis μην αγχώνεσαι ρε,φοιτητική ζωή...
    Μάζι θα είμαστε γιατί πέρασα κι εγώ ΠΛΗ(με την δεύτερη).
    Και ναι για τα μαθηματικά θα παίξει φροντιστήριο αλλά τ αξίζει 1000%...
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια, για τα μαθηματικα σιγουρα χρειαζεται φροντιστηριο?

καταλαβαινω βεβαια οτι απο μια ηλικια και μετα εινια αρκετα δυσκολο να κατσεις να διαβασεις μονος κατι λιγο πιο συνθετο, αλλα υπαρχουν πολλα καλα βοηθητικα βιβλια στο εμποριο ολων των επιπεδων για να μπορεσει καποιος να ασχολυθει μονος του και να μαθει παρα πολλα πραγματα...

γιατι ετσι κι αλλιως και με το φροντηστηριο, αμα δε βαλεις κωλο κατω θα ειναι αχρηστο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    παιδια, για τα μαθηματικα σιγουρα χρειαζεται φροντιστηριο?

[...]...
    Για να το λένε άνθρωποι που έχουν περάσει απο ΕΑΠ κατι θα ξέρουν
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis

Goli καλή μας φοιτητική ζωή τότε!! :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ λέω να ξενοικιάσω και να πιάσω μια γκαρσονιέρα, να σταματήσω τη δουλειά μου και να πάω για μπάρμαν και να αρχίσω να ζητάω κανά ψιλό από τη μάνα (κρυφά από τον πατέρα πάντα) για να αρχίσω να μπαίνω στο κλίμα και να αφήσω τα μαθήματα και όλα τα άλλα τα αγχωτικά να έρχονται σιγά σιγά!!

Δεν ξέρω που είναι τα όρια μου, αλλά ξέρω που δεν είναι. - Josef Ajram

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    Goli καλή μας φοιτητική ζωή τότε!! :rotflmao: :rotflmao:

Εγώ λέω να ξενοικιάσω και να πιάσω μια γκαρσονιέρα, να σταματήσω τη δουλειά μου και να πάω για μπάρμαν και να αρχίσω να ζητάω κανά ψιλό από τη μάνα (κρυφά από τον πατέρα πάντα) για να αρχίσω να μπαίνω στο κλίμα και να αφήσω τα μαθήματα και όλα τα άλλα τα αγχωτικά να έρχονται σιγά σιγά!!

Άσε και τις μηχανές και ΣΤΡΩΣΟΥ !!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Είμαι στο 3ο έτος της Πληροφορικής

Για πληροφορίες δες εδω

http://www.eap-forums.gr/modules.php...er=asc&start=0

http://www.eap-forums.gr/modules.php...ewtopic&t=5569

Ότι απορίες έχεις ρώτα.

Ξεκίνα με ΠΛΗ10 και ΠΛΗ12.

Υλικό υπάρχει για προετοιμασία και μελέτη. Όρεξη να έχεις να παλέψεις.

Φροντιστήριο θα χρειαστείς μόνο αν εσυ δεν ασχοληθείς σοβαρά και προτιμήσεις να στα δώσουν μασημένη τροφή έτοιμη, όπως και να έχεις έτοιμες εργασίες.

Θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο απο ένα συμβατικό ΑΕΙ μιας και δεν έχει παρακολουθήσεις απορίες κλπ πρέπει να τις λύνεις κυρίως μόνος σου με το υλικό που θα έχεις και μέσω google, μετά με συμφοιτητές απο φόρουμ και στο τέλος απο καθηγητές κλπ. Δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτούς απλά γιατί συνήθως τρέχεις με εργασίες τελευταίο weekend πριν την παράδοση και τότε είσαι συνήθως μόνος.

Επίσης είμαστε σε ηλικία 30+ οι πιο πολλοί και οι ικανότητες αφομοίωσης είναι πολύ μικρότερες απο ότι σε ηλικία 18-24 που είναι ένας φοιτητής.

Και το σημαντικότερο... Εργαζόμαστε, έχουμε οικογένεια, υποχρεώσεις, ανάγκες, προβλήματα οπότε η φοιτητική ιδιότητα είναι κάτι δευτερεύων στη ζωή μας...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αυτό που βλέπεις είναι μόνο μερικές ενότητες που υποστηρίζει το συγκεκριμένο φροντιστήριο

Για περισσότερες πληροφορίες www.eap.gr

ΠΑς http://www2.eap.gr/frameset.jsp?locale=el
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
    ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
    ΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    Πληροφορική
    Διάρθρωση
    Διάρθρωση του προγράμματος για τους φοιτητές που εισήχθησαν μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010

Και εκεί θα βρεις κάπως αναλυτικά την ύλη ανα θεματική ενότητα

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Η πληροφορική του ΕΑΠ όντως είναι λίγο ζόρικη...
    Ίσως πιο ζόρικη και από κάποια ΑΕΙ Πληροφορικής. Εκτός από το ότι το πτυχίο σου είναι ισότιμο με τα υπόλοιπα πανεπιστήμια (άρα πρέπει να υπάρχει και ένα Α επίπεδο σπουδών) δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να περάσει και το μήνυμα ότι "επειδή πληρώνω για την θεματική ενότητα θα με περάσετε"

Ειδικά για τις εργασίες επειδή ξέρω κόσμο που τις παίρνει έτοιμες από Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια, ΜΗΝ το κάνεις! Χώρια του ότι δεν θα καταλάβεις τίποτα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε ανακαλύψουν. Αυτό σημαίνει από απλό μηδενισμό έως και άλλες κυρώσεις....

Αυτά τα λίγα από κάποιον που έχει δει λίγο τα πράγματα ως ανεπίσημος διδάσκοντας σε κάποια ΠΛΓΗ του ΕΑΠ.....

Σε κάθε περίπτωση, καλή αρχή και καλή τύχη!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    παιδια, η υλη των μαθηματικων ειναι αυτη που γραφει στα δυο μαθηματα κατω κατω?

αν οχι ποια ειναι?

αν ειναι αυτη η υλη, φαναζομαι οτι για να τα βαζουν ολα σε ενα μαθημα, δε θα μπαινουν σε βαθος αλλα θα θελουν βασικες γνωσεις...

οποτε η αρχικη μου υποθεση οτι δε χρειαζεται φροντιστηριο επιβεβαιωνεται(αρκει βεβαια να εχει ορεξη να διαβασει καποιος μονος του...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
    Ρε συ Golia ?
    Φοιτητης στα γεράματα ?

Αντε με το καλο.
    Καλη επιτυχια ,κουραγιο και δυναμη.

Α.....κοιτα και για υποτροφια απο την Aprilia....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εν τάχει.

Ε.Α.Π = μούφα. Τρόπος για να πέρνουν λεφτά.

Με τόσα χρήματα που θα δώσεις πας σε μια Σκανδιναβική χώρα η οποία δεν έχει καθόλου δίδακτρα & κάνεις πραγματικά σπουδές επιπέδου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Εν τάχει.

Ε.Α.Π = μούφα. Τρόπος για να πέρνουν λεφτά.

Με τόσα χρήματα που θα δώσεις πας σε μια Σκανδιναβική χώρα η οποία δεν έχει καθόλου δίδακτρα & κάνεις πραγματικά σπουδές επιπέδου.
    Xoxoxo

μούφα λόγο χρημάτων? λόγο επιπέδου? λόγο του να πούμε καμιά π@π@ρι@ να περνά η ώρα??

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Κανγκουρό πάνε Πανεπιστήμιο...
    από taxydromos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2007, 13:06
  2. Ε.Α.Π. - ελληνικό ανοικτό πανεπιστήμιο
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 12:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα