Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Ολεσ Οι Μαλακιεσ Που Γραφονται Για Κτμ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mtsop
    Το να βαρέσει μπιέλα είναι συχνό φαινόμενο όταν δεν του κάνεις τακτικό σέρβις. Εγώ '01 έχω είμαι στα 23.000 χλμ και είμαι μια χαρά.

Ααααα και ξέχασα να πω πως σχεδόν μια φορά την εβδομάδα μπαίνει και πίστα και όπως καταλαβαίνεις........................

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Γνωμη μου και εμενα ειναι να το παρεις το μηχανακι.

Σερβις καθε 3000 στο πρωτο φιλτρο και λαδια και στο δευτερο φιλτρο λαδια βαλβιδες και γενικο σφιξιμο (βλεπε κραδασμοι).
    Και παει λεγοντας.....

Αυτο που πρεπει να ξερεις (κατι που δεν ηξερα τοσο καλα, κατι μου ειχαν πει κατι ηξερα αλλα οχι σε αυτο τον βαθμο) ειναι οτι το μηχανακι θελει να εισαι απο πανω συνεχεια. Θελει τρελα λεφτα για συντηρηση, τρωει λαστιχα και αλυσιδογραναζα για πλακα και γενικα θελει προσοχη. Αν το κανεις αυτο δεν θα σπασει ποτε.

Δεν ειναι απο αυτα που βαζεις βενζινη και πας.

Απο την αλλη ειναι απο αυτα που θα σου χαρισουν απιστευτες στιγμες και τρελλα γκαζια. Γυρω στα 50 τροχο θα βγαζει αυτο.

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτην την ζωη. Στα παντα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Απ΄ότι κατάλαβα,service στα ΚΤΜ πρέπει να κάνεις μετά από κάθε βόλτα!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Γνωμη μου και εμενα ειναι να το παρεις το μηχανακι.

Σερβις καθε 3000 στο πρωτο φιλτρο και λαδια και στο δευτερο φιλτρο λαδια βαλβιδες και γενικο σφιξιμο (βλεπε κραδασμοι).
    Και παει λεγοντας.....

Αυτο που πρεπει να ξερεις (κατι που δεν ηξερα τοσο καλα, κατι μου ειχαν πει κατι ηξερα αλλα οχι σε αυτο τον βαθμο) ειναι οτι το μηχανακι θελει να εισαι απο πανω συνεχεια. Θελει τρελα λεφτα για συντηρηση, τρωει λαστιχα και αλυσιδογραναζα για πλακα και γενικα θελει προσοχη. Αν το κανεις αυτο δεν θα σπασει ποτε.

Δεν ειναι απο αυτα που βαζεις βενζινη και πας.

Απο την αλλη ειναι απο αυτα που θα σου χαρισουν απιστευτες στιγμες και τρελλα γκαζια. Γυρω στα 50 τροχο θα βγαζει αυτο.

Δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτην την ζωη. Στα παντα.
    Ενταξει τα σερβις θα γινονται στην ωρα τους, δε τιθεται θεμα.
    Επισης ενταξει τα λαστιχα και τα αλυσιδογραναζα.
    Κατα τα αλλα ειναι οκ;
    Βασικα αναλωσιμα ας θελει, ζημια μη βγαλει ειναι το θεμα.
    Ξερω γιατι το παιρνω το μηχανακι. Ουτε ταξιδια θελω να κανει, ουτε να το πηγαινω τελικες ολη την ωρα. Απλα δε θελω να μου βγαζει ζημιες στο ξεκαρφωτο (έστω και τις πιο απλες).
    Τα αναταλλακτικα της KTM σε τι τιμες παιζουν;

Να πω την αληθεια για δουκα κοιταζα, αλλα το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι τοσο προσεγμενο που ουτε καν σκεφτομαι τον δουκα.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καλησπερα.

Οχι αν το προσεχεις δεν θα βγαλει τιποτα. Βεβαια μου λες οτι θες να παρεις μεταχειρισμενο, εκει παιζει και τι του εκανε ο προηγουμενος.

Τωρα καμια βιδα αν φυγει (εγω ας πουμε εχω στο χερι την βιδα απο το αριστερο προστατευτικο του grip και ψαχνω να βρω ενα αλενακι εδω και ωρα )

Γενικα το μηχανακι δεν ειναι για τελικες οπως ειπες. Αν βγεις εθνικη με 100- 120 το πολυ και ποτε οι στροφες σταθερες για πολλη ωρα.

Οτι και να παρεις παντως καλα χιλιομετρα ευχομαι.

Αν περιμενεις λιγο σου πουλαω το δικο μου παντως.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Καλησπερα.

Οχι αν το προσεχεις δεν θα βγαλει τιποτα. Βεβαια μου λες οτι θες να παρεις μεταχειρισμενο, εκει παιζει και τι του εκανε ο προηγουμενος.

Τωρα καμια βιδα αν φυγει (εγω ας πουμε εχω στο χερι την βιδα απο το αριστερο προστατευτικο του grip και ψαχνω να βρω ενα αλενακι εδω και ωρα )

Γενικα το μηχανακι δεν ειναι για τελικες οπως ειπες. Αν βγεις εθνικη με 100- 120 το πολυ και ποτε οι στροφες σταθερες για πολλη ωρα.

Οτι και να παρεις παντως καλα χιλιομετρα ευχομαι.

Αν περιμενεις λιγο σου πουλαω το δικο μου παντως.

Το δικο σου γιατι θα το πουλησεις;
    Εκτος απο ψαλιδι, αλλο πλαισιο και κεφαλη υπαρχει καμια αλλαγη στα μοντελα απο '03 και μετα;
    Βασικα με ενδιαφερει για τον κινητηρα, τα περιφερειακα τα ξερω.
    Κοιτα ο καταστηματαρχης μου μιλησε και για εγγυηση για 6 μηνες.

Που κολλαω;;;;;;;;;
    Οτι ο προηγουμενος εχει αλλαξει τα παντα στο μηχανακι. Βρηκα κωδικους απο το μπροστινο ομως και αυριο θα ξερω απο τι ξεκινησε το μηχανακι.

Ευχαριστω.

Παλαιό μέλος
    Παιδια τα φωτα σας.
    Πηγα σημερα και πηρα βολτα το KTM.
    Το μηχανακι επειδη ηταν καιρο ακινητο δν ειχε μπαταρια.
    Βαλανε μια και πηρε μπροστα.
    Ομως αμα εβαζες πρωτη σταματημενος και στο ρελαντι το μηχανκι εσβηνε.
    Επισης αμα στην πορεις εβαζες νεκρα παλι εσβηνε.
    Το παιδι μου ειπε οτι ειναι απο την μπαταρια που ειναι ξεφωρτιστη.
    Με την μανιβελα επαιρνε με την πρωτη.

Εσεις τι λετε;
    Αυριο θα παω να το κλεισω.

Κατα τα αλλα τι να πω. Αψογο. Εχει βεβια πολλους κραδασμους, αλλα δουλευει πολυ γραμμικα.
    Μοναδικο αρνητικο, οτι σκορτσαρει πολυ ευκολα. Ειχα μαθει απο το CBR που απο τα 80 του εβαζες μια 6 και πηγαινες.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
    Απ΄ότι κατάλαβα,service στα ΚΤΜ πρέπει να κάνεις μετά από κάθε βόλτα!!!!

ΚΑΙ πριν ΚΑΙ μετά την βόλτα ρε Μακαρονάκι !!!

Γι'αυτό όσοι θέλουν χαλαρή, άνετη και απροβλημάτιστη βόλτα, πάνε με Τουριστικό γραφείο ή παίρνουν V-Strom !!!

Άει σιχτίρ με τα λουτροκαμπινέ σας .... !!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
    [B]Παιδια τα φωτα σας....B]

Αντίστοιχο "προβληματάκι" είχε και ο KaTaNas (και ΔΕΝ ήταν το Μάτι του Βολάν !!!) και μου μυρίζει πρόβλημα στα ηλεκτρικά (σύνηθες φαινόμενο στα LC4).
    Κατά πάσα πιθανότητα βραχυκυκλώνει το κύκλωμα του διακόπτη του stand (έχει την ίδια "επιστροφή" με το κοντέρ και την λυχνία της νεκράς).

Δεν είναι τίποτε ανησυχητικό σε σχέση με το να σε αποτρέψει από την αγορά του.

Πάντως ΔΕΝ οφείλεται σε πεσμένη μπαταρία !!!

Όσον αφορά στο σκορτσάρισμα, το μηχανάκι ΔΕΝ είναι τετρακύλιδρο, οπότε....
    (Πρακτικά, δεν είναι σκορτσάρισμα, αλλά "μάζεμα" των μπόσικων της αλυσίδας).

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity

Ομως αμα εβαζες πρωτη σταματημενος και στο ρελαντι το μηχανκι εσβηνε.
    Επισης αμα στην πορεις εβαζες νεκρα παλι εσβηνε.
    Το λαμπάκι της νεκράς δουλευε κανονικα ?

οταν ζεσταθηκε η μοτοσικλέτα έκανε παλι τα ίδια ???

Αλλαγη λαδιων στα 2000 και 3000 χλμ ???

Μαλλον κατι κανω λάθος.........

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Αντίστοιχο "προβληματάκι" είχε και ο KaTaNas (και ΔΕΝ ήταν το Μάτι του Βολάν !!!) και μου μυρίζει πρόβλημα στα ηλεκτρικά (σύνηθες φαινόμενο στα LC4).
    Κατά πάσα πιθανότητα βραχυκυκλώνει το κύκλωμα του διακόπτη του stand (έχει την ίδια "επιστροφή" με το κοντέρ και την λυχνία της νεκράς).

Δεν είναι τίποτε ανησυχητικό σε σχέση με το να σε αποτρέψει από την αγορά του.

Πάντως ΔΕΝ οφείλεται σε πεσμένη μπαταρία !!!

Όσον αφορά στο σκορτσάρισμα, το μηχανάκι ΔΕΝ είναι τετρακύλιδρο, οπότε....
    (Πρακτικά, δεν είναι σκορτσάρισμα, αλλά "μάζεμα" των μπόσικων της αλυσίδας).

Κοιτα να δεις μου μιλησε για εγγυηση 6μηνες, οποτε αν ειναι κατι τετοιο αυτος θα το φτιαξει.
    Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα το μηχανακι φοραει κεντρικο stand.

Το παιδι μου ειπε οτι επειδη ειναι πεσμανη η μπαταρια δεν κραταει ρελαντι. Η μπαταρια παντως ηταν οντως πεσμενη, αν αυτο λεει κατι.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Το λαμπάκι της νεκράς δουλευε κανονικα ?

οταν ζεσταθηκε η μοτοσικλέτα έκανε παλι τα ίδια ???

Αλλαγη λαδιων στα 2000 και 3000 χλμ ???

Μαλλον κατι κανω λάθος.........
    Το λαμπακι της νεκρας δουλευε κανονικα.
    Βασικα ηθελε λιγο ρυθμισμα το ρελαντι, γιατι και σταματημενο που ηταν ηθελε λιιιγο γκαζακι.
    Και οταν ζεσταθηκε τα ιδια εκανε.
    Την πηγα μια βολτα μου εσβησε σε 3-4 φαναρια, ψοφησε η μπαταρια και τελος της βολτας.
    Επισης λογω akrapovic δεν μπορουσα να καταλαβω, αν ειχε ψηλο ρελαντι ή οχι.
    Επισης αν δεν εκλεινες τελειως το γκαζι το μηχανακι δουλευε μια χαρα.
    Εσυ καθε ποτε αλλαζεις λαδια;

Κατι τελευταιο (με δοση χιουμορ): πως μπορειται και οδηγειτε μηχανακια χωρις στροφομετρο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

ΚΑΙ πριν ΚΑΙ μετά την βόλτα ρε Μακαρονάκι !!!

Γι'αυτό όσοι θέλουν χαλαρή, άνετη και απροβλημάτιστη βόλτα, πάνε με Τουριστικό γραφείο ή παίρνουν V-Strom !!!

Άει σιχτίρ με τα λουτροκαμπινέ σας .... !!!!
    Πάντως παρά ταύτα πρέπει να είναι αξιόπιστα μηχανάκια!!!Αφού δεν θέλουν service και κατά τη διάρκεια της βόλτας......!!!!
    Όσο για τους λουτροκαμπινέδες,τι να κάνουμε,μας αρέσουν γιατί α)είμαστε χέστες,β)όσους δεν γουστάρουν τους έχουμε χεσμένους,γ)είναι το ιδανικότερο μέρος για βαθυστόχαστο διάβασμα εφημερίδας.!!!!Και δ) πρέπει να πλυνόμαστε συχνά γιατί ιδρώνουμε από το ζόρι μας να οδηγήσουμε.Τι να κάνεις στην ηλικία μας τα έχουμε αυτά.Εκδρομές δεν πάμε με τουριστικά γραφεία,όλα κι όλα,με τα ΚΑΠΗ πάμε...
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Το λαμπακι της νεκρας δουλευε κανονικα.
    Βασικα ηθελε λιγο ρυθμισμα το ρελαντι, γιατι και σταματημενο που ηταν ηθελε λιιιγο γκαζακι.
    Και οταν ζεσταθηκε τα ιδια εκανε.
    Την πηγα μια βολτα μου εσβησε σε 3-4 φαναρια, ψοφησε η μπαταρια και τελος της βολτας.
    Επισης λογω akrapovic δεν μπορουσα να καταλαβω, αν ειχε ψηλο ρελαντι ή οχι.
    Επισης αν δεν εκλεινες τελειως το γκαζι το μηχανακι δουλευε μια χαρα.
    Εσυ καθε ποτε αλλαζεις λαδια;

Κατι τελευταιο (με δοση χιουμορ): πως μπορειται και οδηγειτε μηχανακια χωρις στροφομετρο;
    Προφανώς θα ήθελε ρύθμισα το ρελαντί μετά από καιρό ακινησίας. Ακόμα και με την Ακραπα θα έπρεπε να νοιώθεις σε ένα ΚΤΜ αν έχει ψηλό ρελαντί ή όχι. Θέλω να πω οτι σε σύγκριση με άλλες μοτοσικλέτες (πολυκύλινδρες) το κανονικό ρελαντί σε "ταρακουνάει" κάργα, από τους κραδασμούς.
    Λάδια ? συνθετικά κάθε 5000 χλμ μαζί με τα φίλτρα λαδιού. (οδήγηση πόλης).

Στροφόμετρο ???? Παλιά μου είπαν οτι ειναι αυτο το όργανο δίπλα στο ταχύμετρο αλλά εγώ μόνο ένα ανεμοδούρι εχω βρει μέχρι στιγμής

Ο κ. oldman ως και εμπειρότερος λέει να μην σε αποτρέψει το ηλεκτρολογικό προβληματάκι... εγώ απλά θα συμφωνήσω.

Moderator

Κάτσε λίγο ρε S16, γιατί κάτι δεν κατάλαβα καλά (είναι και η ηλικία προχωρημένη...).

Το μηχανάκι σου σβήνει, είτε βάζοντας πρώτη είτε βγάζοντας νεκρά, ΜΟΝΟ στο ρελαντί ???

Αν ναι, είναι θέμα συμπλέκτη (έπεσες στην παρτίδα με τους "παχείς" φιμπερένιους δίσκους) και πρακτικά ΔΕΝ είναι πρόβλημα !! (Θέλει ΚΑΛΟ ζέσταμα στο ξεκίνημα και ψιλοκούφιες γκαζιές στην νεκρά - θα το συνηθίσεις εύκολα...).
    Με τον καιρό, θα φαγωθούν και θα έρθει στα ίσια του (είναι και πλεονέκτημα, γιατί εκεί που άλλοι θα αλλάζαν πλέον δίσκους εσύ θα είσαι με στρωμένο συμπλέκτη !!!).

Αν σου σβήνει και με το γκάζι ανοιχτό, τότε πάμε στο ηλεκρολογικό πρόβλημα που είπαμε !!!

Υ.Γ.

Λέξεις προχωρημένων τεχνολογικά εφαρμογών, όπως "στροφόμετρο", απλά ΔΕΝ έχουν καμία θέση στο παρόν thread !!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πωλουνται Για Κτμ
    από Spazz στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 11:36
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2005, 17:26
  3. Οι κοπριτες που ταίζουμε...
    από cbanthropos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 13