θα πάω Δημητσάνα με το έτερον. Ξεκινάμε αν θέλετε όλοι μαζί ή όποιος θέλει ακολουθεί μέχρι Δημητσάνα!
θα πάω Δημητσάνα με το έτερον. Ξεκινάμε αν θέλετε όλοι μαζί ή όποιος θέλει ακολουθεί μέχρι Δημητσάνα!
Ο Δρ. Δρακατώρ!
Δεν πίνω γιατί οδηγώ!
Αν εννοεις τον Μητσο τον Κυριακοπουλο(ο Ψηλος που ασχολειται τωρα με τον σταθμο του ξυλοκαστρου)και τον Τριανταφυλλο(τοτε που ειχε μακρυ μαλι) .....Ναι !!!!Πότε? Την εποχή που ήταν ο Μήτσος DJ & o Γαρύφαλος bar?
Always made to mean nothing
Ε δεν το πιστεύω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Αν εννοεις τον Μητσο τον Κυριακοπουλο(ο Ψηλος που ασχολειται τωρα με τον σταθμο του ξυλοκαστρου)και τον Τριανταφυλλο(τοτε που ειχε μακρυ μαλι) .....Ναι !!!!![]()
Φυσικά και αυτούς εννοώ! Ο Τριαντάφυλλος το έκοψε το μαλλί για να πάει φαντάρος![]()
Έρε τι πίναμε τότε... Πηγαίναμε με τα πόδια στο σπίτι... Και την ώρα που έβαζε τα ελληνικά, πεταγόμασταν δίπλα για πιτσούλα και μετά πάλι πίσω, μέχρι το πρωί.
Μου έχει λείψει η μουσική του ΜήτσουΑπό τους καλύτερους dj που έχω ακούσει... μετά από μένα φυσικά...
Υ.Γ.: Παρακαλούνται οι κ.κ. mods να το μεταφέρουν στο "Τι μικρός που είναι ο κόσμος"![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
θα κανονισουμε να βγουμε εκει, θα κοιμηθουμε και γυρναμε την επομενη μετα απο τον καφε!
paidia an kai den exo katalavei akrivos poy tha pate kai pote doste kamia pio leptomeri eksigisi elpizo na min to xaso kai ayto
Την καλημέρα μας !!!
Αν κάποιοι μαζευτούν για βολτούλα, είτε σήμερα, είτε Κυριακή ή και Καθαρά Δευτέρα και θέλουν παρέα, ας χτυπήσουν ένα τηλέφωνο στο «κουνιστό» μας : Τζίμης 6976 / 41 19 13
JimBar
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
Αυριο πρωι προς ορεινη Κορινθια!!!..............
σου εχω πει οτι σε μισωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
σε μισω ρεεεεε λεμεεεεεεεεε!!!!![]()
ακους?????![]()
σε μισωωωωωωωωωωωωωωωω ειπαααααα!!!!![]()
ζηλευω ρεεεεε γμτ.... θελω και εγω βολτα.....![]()
να περασεις τελεια ρε παλιανθρωπεεεε!!!!! :rotflmao:
(αγνοησε τε παραπανω και παμε παλι)
Αυριο πρωι προς ορεινη Κορινθια!!!..............
ελαααα Αποστολη!!!!!
να σου πω.......
... ρε 'συ ηθελα να σε ρωτησω κατι....
θυμασαι τοτε που ειχες παει στην ορεινη Κορινθια????
στις 16/01 λεω ρε 'συ.....
...πως ειχες περασει??? καλαααααα???!!!!![]()
αντε περαστικα μου λεμεεε!!!!
Χριστινα κοψε τα ληγμενα.Αφου σου φερα φρεσκα βρε παιδι μου!
Με μισεις αναδρομικα?? για τις 16 Γεναρη??
ωπα παιδια! κι εγω κορινθιος αλλα μενω αθηνα, ο κολλητος μου ειναι απο διμινιο!!! δε το πιστευω!!!!συναντηση και βολτα επειγοντως!!!!!
![]()
![]()
![]()
ποιος ειναι ο κολλητος σου απο Διμινιο ρε Αρχοντα???Πως τον λενε?
Την Βαβέλ την θυμάται κανείς ?
Και το ΑΚ μέσα στον πευκιά μέχρι το πρωί δίπλα στην θάλασσα?
![]()
το ΑΚ παλιοτερα λεγοταν TATOO πριν το παρει ο....."πατερας"
Για να δούμε λοιπόν... Τα θυμάμαι...?![]()
Βαβέλ είχα πάει τελευταία φορά λίγο πρίν ανοίξει το Flot![]()
Όσο για το ΑΚ στον Πευκιά, και φέτος πήγα 2-3 φορές για μπανάκι και γκαϊφέ...![]()
’ντε να δούμε και ποιοί ήτω συμαθητές από εδώ...!!!!![]()
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Χριστινα κοψε τα ληγμενα.Αφου σου φερα φρεσκα βρε παιδι μου!
Με μισεις αναδρομικα?? για τις 16 Γεναρη??
χμμμμ!!! ναι εεε???!!! καταραμενη ημερομηνια!!! δεν την ειδα γμτ!!! ποιος καραγκιοζης εφερε αυτο το θεμα στην επιφανεια?????![]()
![]()
![]()
μηπως να παω στο προηγουμενο μου ποστ, να γραψω κατι ασχετο ετσι για ξεκαρφωμα???!!!!![]()
(πηγαινε επανω να δεις.....)
Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
μηπως να παω στο προηγουμενο μου ποστ, να γραψω κατι ασχετο ετσι για ξεκαρφωμα???!!!!![]()
(πηγαινε επανω να δεις.....)
Xριστινάκι....?
Χριστινούλι..........?
Χριστινάρα....?
Σε αυτά που σου δίνει ο Αποστόλης...........
THN HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ???!??!??!!!?!?![]()
![]()