Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: KLR 650 vs Tenere

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Δεν είπα ότι η αίσθηση θα είναι η ίδια. Στο KLR σαφώς θα είναι πιο ελαφριά και λίγο λιγότερο στο Tenere. ΑΛΛΑ όπου μπορεί να πάει το Caponord μπορούν να πάνε και τα άλλα δύο. Τίποτε περισσότερο.

Τα KLR είναι φοβερά για την ελληνική άσφαλτο ακριβώς επειδή εχουν εξαιρετικά μαλακές αναρτήσεις. Στο χώμα τερματίζουν για πλάκα. Εαν υπολογίσεις και αλλαγή ελατηρίων εμπρός-πίσω (+εργατικά+λάδια μπροστινού) τότε δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνό.

Γιατί δεν κοιτάς και κανένα TRANSALP 600 παλιότερο? Πολύ πολύ καλύτερη επιλογή και σαφώς καλύτερο στο χώμα από αυτά (τεσταρισμένο)

koita και σε ΚΤΜ 640 που δεν εχει καμμια σχεση με τα παραπανω... και πλέον βρισκεις παρα πολλα στα 2500 ευρω...

οσο για την αρχικη σου ερωτηση, προτιμώ τενερέ! Αν ειναι και εκεινο με το τεραστιο μπλε ντεποζιτο και το ψηλό φτερό λιώνω!

τα KLR δεν ...

ρε εσύ SeNNinhA είναι δυνατόν το transalp να πάει ποιό καλά στο χώμα??? αν ναι πέφτω από τα σύννεφα.
    Το αποκλείω βέβαια γιατί δεν μου αρέσει.
    nobody thanks νομίζω ότι βρήκα κανα δυο καλές ευκαιρίες.

KaTaNaS μια από τα ίδια για το παλιό tenere :a07: αλλά μάλλον για χώμα δεεεν.
    Για τα κουτουμου άκουσα ότι τα παλιά έχουν κάτι προβληματάκια.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    ρε εσύ SeNNinhA είναι δυνατόν το transalp να πάει ποιό καλά στο χώμα??? αν ναι πέφτω από τα σύννεφα.
    Είμαι ο τελευταίος που θα επέλεγε ένα Honda αλλά παρόλα αυτά η αλήθεια να λέγεται. Με Transalp έχω δει να έρχονται και να βγάζουν ακόμη και Trail Ride διήμερα (Δράμα).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εχεις capo και θέλεις tenere/klr για χώμα?

Τουριστικό χώμα κάνεις και με το capo ρε georgeous...και με παπί και με CBR και με Z1000.
    Τα μηχανάκια που αναφέρεις γεμάτα, είναι μία η άλλη με το caponord και έχουν 60 άλογα λιγότερα. Πάρε κανένα ελαφρύ εντουράκι να κάνεις τη πλάκα σου και ασε τα μηχανάκια της πλειστόκαινου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μήπως εννοούσες διάνοιξη?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το KLR όπως κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια , με το μικρό ντεπόζιτο, δεν έχει καμιά σχέση με το παλιό.

Τα καλάμια είναι πολύ πιο χοντρά (41)και στιβαρά , τα φρένα καλλίτερα, η σέλα χωματερή και όχι τουριστική...

Το μεγάλο υπέρ για το KLR, είναι ότι το βρίσκεις σχεδόν καινούριο με 2000-2.500.

Το μεγάλο κατά είναι η υγρόψυξη, που ανεβάζει και το βάρος και το κέντρο βάρους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Το αποκλείω βέβαια γιατί δεν μου αρέσει.
    nobody thanks νομίζω ότι βρήκα κανα δυο καλές ευκαιρίες.

KaTaNaS μια από τα ίδια για το παλιό tenere :a07: αλλά μάλλον για χώμα δεεεν.
    Για τα κουτουμου άκουσα ότι τα παλιά έχουν κάτι προβληματάκια.
    Καλα..εννοειται δε συγκρινεται (γενικα) αλλα ακομα πιο πολυ στο χωμα το KLR με το KTM 640...
    το γραφω γιατι ειχα και τα δυο Το ΚΛΡ 650 '04, για εναμιση χρονο ηταν πανευκολο στην οδηγηση τρομερα ευελικτο αλλα το ειχα για μετακινησεις στην πολη και για βολτιτσες...σε ταξιδι εχω την εντυπωση οτι 8α σε κουρασει και ειδικα αν πατας χωμα γιατι ειναι λιγο ξενερωτο (σαν πολυ8ρονα με ροδες ενα πραγμα) ,αλλα και στο δρομο,ο κ@λος σου μουδιαζει για πλακα (δεν ξερω γιατι, αλλα στην τελικη αλλαζεις σελα) δεν ειναι και πολυ δυνατο οποτε μπορει και να το βαρε8εις...κατα τα αλλα ειναι μια χαρα αξιοπιστο και οικονομικο.

το ΚΤΜ το εχω λιγο καιρο (κανα 2μηνο), οποτε για προβληματα ειναι λιγο νωρις να μιλησω , μεχρι στιγμης παντως δεν εχει απολυτως τιποτα . Εχει φοβερη γεωμετρια ειναι στα8ερο (κοινως παει μονο του εσυ απλα κα8εσαι) εχει φρεναρες , ειναι δυνατο, στριβει για πλακα...
    Στο χωμα τωρα εχω αρχισει να το δοκιμαζω , ειμαι εντελως αρχαρια απλα πιστευω πως αν ειχα το ΚΛΡ 8α ειχα ξενερωσει τη ζωη μου γιατι 8α με δυσκολευε και 8α με κουραζε περισσοτερο..

τωρα ...τι να σου πω... εξαρταται και ποση εμπειρια εχεις αλλα νομιζω οτι το ΚΤΜ αξιζει πολυ περισσοτερο ..

Ελπιζω να βοη8ησα ..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Ναι βοηθήσατε.
    Απογοητεύτηκα λίγο αλλά τουλάχιστον θα το ψάξω ποιο πολύ.Έχω και εγώ την εντύπωση ότι το καινούριο klr έχει ποιο πολλές δυνατότητες.
    Ψάχνομε και για 950 κτμ αλλά τότε πρέπει να δώσω το κάπο μου που έχω φτιάξει όπως το θέλω.
    Από την άλλη θέλω μια μοτό που να μην την λυπάμαι.
    Τι να πω ρε παιδιά.Μπερδεύτηκα λίγο.
    ..και με παπί και με CBR και με Z1000.
    Εδώ υπερβάλλεις λίγο.

και ασε τα μηχανάκια της πλειστόκαινου...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Από την άλλη θέλω μια μοτό που να μην την λυπάμαι.
    Αδερφέ γιατί δεν κοιτάς κανα παλιό XR 600 ?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Θα το ψάξω

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Με Transalp έχω δει να έρχονται και να βγάζουν ακόμη και Trail Ride διήμερα (Δράμα).
    Το πρωην αφεντικό μου ειχε κανει κατι τετοιο... Τρελλαρας...:rotflmao:

Ο μόνος λόγος που απέρριψα προσωπικά το TENERE είναι για τον μεγάλο όγκο πλαστικών που έχει μπροσα (μαζι με τα φαναρια) μιας και πιστευω οτι θα πονέσει πολύ αν σπάσουν σε καποια πτώση...

Και γι αυτο δεν πηρα και ενα ωραιο προσεγμενο tengai που παιζει τωρα τελευταια και εδω στο φορουμ...

Παντως επιμένω οτι το KLR δεν εχει ιδιαιτερο θεμα στην πισω αναρτηση του, όσο στις μπροστά που όντως ειναι πολύ μαλακα...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Έχω κάνει μπόλικα χιλιόμετρα τουριστικό εντούρο με ένα ΧΤ600. Με ένα ελατήριο μπροστά WP, μια ελαφρύτερη εξάτμιση, 2 αποστάτες στα καβαλέτα να ψηλώσει το τιμόνι ΄και ένα ζευγάρι Pirelli ΜΤ21 πας πολύ μακρυά. Παντού εκτός απο μονοπάτια.

Πραγματικά με αυτή τη μηχανή γύριζα χαλαρά την Ελλάδα απο χώμα.

Σίγουρα δεν έχει τις ικανότητες ενός 640 Adventure αλλά είναι σκυλί αξιοπιστίας και απίστευτα ανθεκτικό.

Το μπροστινό του ακόμη και με τα ελατήρια ποτέ δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερα στιβαρό αλλά άμα το βολευτείς και το ευχαριστιέσαι αργότερα βάζεις και κάνα USD μεταχείρο απο κάνα WR παλιό (το έχουν κάνει κάποιοι).

Εναλλακτικτικά για τουριστικό εντούρο πολύ καλή λύση είναι το DR650. Αν βρεις κάποιο σε καλή κατάσταση. Είναι σαφώς πιο χωμάτινο απο το βαρύ και πιο ασφάλτινο σε προσανατολισμό KLR

Για πιό XT μιλάς? το καινούριο μου φαίνεται αρκετά ασφάλτινο.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Το 600 λεει, το προηγούμενο...

Βασικα, παμε μια καλη ερωτηξις...

Σε τι ποσο θες να βρεις μηχανακι?

γιατι εχουν πεσει απο klr μεχρι και KTM στο τοπικ... :rotflmao:

Επίσης, εψαξα XR600 και εγω και τελικα αυτο που ειδα ειναι οτι παιζουν στις ιδιες τιμες με τα καλά LC4 620...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce

Επίσης, εψαξα XR600 και εγω και τελικα αυτο που ειδα ειναι οτι παιζουν στις ιδιες τιμες με τα καλά LC4 620...
    Για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.youtube.com/watch?v=70jokjTaGT4
    Και να σκεφτείς οτι μπορείς και να γυρίσεις την Ελλάδα χωρίς να βγάλει άχνα .

Υγ Παρατηρήστε το κορνάρισμα που ρίχνει ο Ιβαν στην στροφή
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. V-Storm 650 vs Cbf 600s
    από tzo80 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2014, 21:58
  2. KLR 650 sm
    από zeli στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 12:56
  3. Transalp 650 Vs Fazer 600 Vs Bmw 650 Gs
    από ΤΑSΟS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 16:04
  4. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  5. Kle 500 ή Klr 650
    από cityfly στο forum Off topic