πωωωωωωωωωωωωωπω τι πες τώρα ρε συ.....ιστορία μου αμαρτία μου δηλαδή....σενάριο τρελλό έτσι...!!!!
αααααααααααα περαστικά με την ευκαιρία.....![]()
πωωωωωωωωωωωωωπω τι πες τώρα ρε συ.....ιστορία μου αμαρτία μου δηλαδή....σενάριο τρελλό έτσι...!!!!
αααααααααααα περαστικά με την ευκαιρία.....![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Perastika man
grhgorh apokatastash / epistrofh !!
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ναι ρε gmakris ωραια ολα αυτα αλλα υπαρχουν και ατομα εδω που δεν γνωριζαν για ολα αυτα και απαντουσαν και στους 3 εαυτους σου χωρις να καθονται να ασχολουνται με ip και δισταυρωσεις και σεναρια για το ποιος ειναι αυτος ......και να θυμηθω ενα ποστ εδω στις γενικες απο την vivoula με τα βυζια απεξω που ελεγε κατι για γρηγορους και τετοια κολπα και μπαινανε και o gmakris και ο zazou και το παιζανε φιλοι και κολλητιλικια και παρεα και ελεγε και η βυζουλα μα τι γρηγορος αυτος ο gmakris και ψαρωνανε οι νεοι και να τα ζουμια τους τρεχανε..........ρε συ φιλε εχεις πολυ πλακα.....αλλα απο δω και στο εξης προσωπικα θα σε φωναζω vivoula για σκεψου το θα εχει πλακα![]()
.....
ας βρει λιγο καποιος το ποστ παρακαλω ...θα γελασουμε πολυ!!!!
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Γιωργο μαλλον δεν θες να το καταλαβεις..........:ZZZ:
Σε οτι αφορα τις τοτε απαντησεις της Βιβουλας οπως ειπα δεν ηταν δικες μου.....![]()
δεν ειναι και τοσο αστειο να χρησιμοποεις διπλα,τριδιπλα και δεν συμμαζετεται νικς..
αν υποθεσουμε οτι γινεται μια φορα για πλακα(dit-καυλινα) στο τελος παραμενει η υποχρεωση να αποκαλυφθει για να εχει υποσταση η πλακα.
οταν αυτο συνεχιζεται επι μακρον,τοτε αλλα βγαινουν στην επιφανεια..
περαστικα για τον ωμο σου και περαστικα για την ανοησια σου..
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=6568
λοιπον vivoula αυτο ειναι το ποστ ......τα συμπερασματα και τα γελια δικα σας![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
AX ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΗ ΕΣΥ....ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΝΙΚ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ..ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ...ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΣΟΥ....ΑΧΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
δεν ειναι και τοσο αστειο να χρησιμοποεις διπλα,τριδιπλα και δεν συμμαζετεται νικς..
αν υποθεσουμε οτι γινεται μια φορα για πλακα(dit-καυλινα) στο τελος παραμενει η υποχρεωση να αποκαλυφθει για να εχει υποσταση η πλακα.
οταν αυτο συνεχιζεται επι μακρον,τοτε αλλα βγαινουν στην επιφανεια..
περαστικα για τον ωμο σου και περαστικα για την ανοησια σου..
ΑΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧ:rotflmao:![]()
![]()
το ωραίο ήταν όταν ο zazou έλεγε τα καλύτερα για τον gmakris και τον εκθείαζε σαν οδηγό! Μέχρι που έλεγε να μαζέψουν λεφτά να του πάρουν καινούριες ξύστρες, τόσο πολύ που ξύνει το παιδί.
Σέρρες βέβαια 1.45 και αυτό με το ζόρι!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.bikenet.gr/forum/index.ph...98007#msg98007
Tα συμπεράσματα δικά σας!
Παιδιά , τέρμα αυτή η κουβέντα από μένα. Συγνώμη αν σας τα έπρηξα.
Χμμμ...εκτος του οτι "τεχνικα" μιλωντας, οντως επιτρεπονται,Αρχικά δημιουργήθηκε από pantelisFZR1000
...Επιτρέπεται η χρήση πολλαπλών nicκs στο forum ?
(αναφερομαι παντα στο παρον φορουμ) φανταζομαι οτι η
ερωτηση παει στο "ηθικο" κομματι μιας τετοιας ενεργειας.
Για μενα "πρεπει" να επιτρεπονται, σαν μερος της ελευθεριας
εκφρασης του καθενος και του τροπου που μπορει να επιλεξει
για να επικοινωνησει την αποψη του προς τους υπολοιπους.
Τωρα η χρηση 2πλων, 3πλων, κλπ. nicks, δειχνει "κατι" για τον
χαρακτηρα αυτου που τα χρησιμοποιει (αρεστο ή μη) !!!
Ετσι κι αλλιως, καποτε θα ισχυσει και εδω το "Ουδεν κρυπτον...",
και ο καθενας θ'αναλαβει τις ευθυνες του.![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα κι εδώ και στο bikenet.Προσωπικά αισθάνομαι γελοίος όταν απαντάω σε κάποιον που είναι ''άλλος''.Τα Zaazou και Ducatilover κτλ εμένα με προσβάλουν και όχι τίποτα άλλο αρχίζω και κοιτάω με καχυποψία τα κοινούργια παιδιά που μπαίνουν στα forums.Ελπίζω να μην έχει κανείς άλλος στο νου του παρόμοιες κακόγουστες φάρσες...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
Έχει καταντήσει αηδία αυτό το πράγμα κι εδώ και στο bikenet.Προσωπικά αισθάνομαι γελοίος όταν απαντάω σε κάποιον που είναι ''άλλος''.Τα Zaazou και Ducatilover κτλ εμένα με προσβάλουν και όχι τίποτα άλλο αρχίζω και κοιτάω με καχυποψία τα κοινούργια παιδιά που μπαίνουν στα forums.Ελπίζω να μην έχει κανείς άλλος στο νου του παρόμοιες κακόγουστες φάρσες...![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Ναι, την πρωτη φορα που ανεβηκα Σερρες ψαρωμενος πηγαινα κοτα οπως και θα επρεπε αλλωστε......
Σε οτι αφορα τα παλαιοτερα posts ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να κανεις registration και να ασχοληθεις τοσες ωρες για να τα βρεις σχεδον τα ειχα ξεχασει....
Καλες βολτες.....
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!
Ακόμα δε βαρέθηκες τις φτηνές δικαιολογίες? Ανέλαβε την ευθήνη των πράξεων σου και κόψε τις κατινιές ρε Γιώργο!
Αλήθεια, την δεύτερη φορά τι έγινε στις Σέρρες? Που ανέβενες και "φτιαγμένος" όπως έλεγες!?
Εγώ σταματώ πάνω σε αυτό το θέμα, γιατί δεν αξίζει και πολύ! Απλά έπρεπε να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους, γιατί ο εν λόγω κύριος αρκετές βλακείες έκανε και δεν έπρεπε να του περάσει έτσι!
Τα λέμε για άλλα πράγματα που να αξίζουν περισσότερο....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ MOTO.GR ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΜ