Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: venzinadika

Το θέμα βενζίνες - πρατηριούχοι, λίγο πολύ έχει πολύ συζητηθεί
    Προφανώς η εν λόγω εταιρία θα κόντευε να ξεμείνει από απλή (95) και σου λέει
    σπρώξε την super (100).
    Έχοντας εμπειρία (θείος ευτυχώς όχι καριόλι βενζινάς) θα σας πρότεινα τα παρακάτω βασικά

α) Ρίχνετε απο μαγαζιά με μεγάλη κατανάλωση, για τους γνωστούς λόγους
    Β) Έλεγχος πριν ρίξετε στην Έξω ταμπέλα με αυτή της αντλίας.
    γ) Θυμηθήτε στο π.χ 10? πόσα lt βάλατε και πόσα την τελαυταία φορά...(προσοχη στις αυξ. τιμης)
    δ) Αν είναι ψιλογνωστός πάρτε μόνοι σας το "πιστόλι" και μόλις κομπλάρει η αντλία βάλτε.
    ε) Αν είστε με κουτί, κατεβείτε και μην δίνετε τα κλειδιά στον "πιτσιρικα", ο κανονισμός λέει ότι ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ανοιγοκλείνει ΜΟΝΟΣ το ρεζερβουάρ.
    στ) Ο πρατηριούχος φορολογείται απ' το τιμολόγιο και όχι απ' την ταμειακή (δεν μιλάμε για αρώματα και άλλα ήδη).

και (δεν ξέρω αν εφικτό εις τας Αθήνας) αλλά σταμπάρετε έναν και βάζετε συνέχεια απ' αυτόν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Μεχρι στιγμης ολα καλα και ξεκιναμε να φυγουμε. Μετα απο καμια 15 χιλιομετρα κοιταω το δεικτη και αρχισε να κατεβαινει και ειχε φτασει στα 3/4 κατι που σε φυσιολογικες συνθηκες συμβαινει μετα απο περιπου 200 χιλιομετρα πορειας και βαλε!!

Αυτο πως το εκανε , ηταν νερωμενη η με αερα?
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Μεχρι στιγμης ολα καλα και ξεκιναμε να φυγουμε. Μετα απο καμια 15 χιλιομετρα κοιταω το δεικτη και αρχισε να κατεβαινει και ειχε φτασει στα 3/4 κατι που σε φυσιολογικες συνθηκες συμβαινει μετα απο περιπου 200 χιλιομετρα πορειας και βαλε!!

Αυτο πως το εκανε , ηταν νερωμενη η με αερα?
    Ο μονος λόγος να στο κάνει αυτό είναι στην περίπτωση να είναι λίγο απειρος ο βενζινάς και θα σου
    εξηγήσω γιατί....
    Συνήθως συναντάται σε FIAT - SEAT - WOLKSWAGEN δεν θυμάμαι άλλα κουτιά, σε αυτά λοιπόν
    όταν γεμίζουν κρατάνε αέρα τα τεπόζιτα (έχουν και κουμπί για να βγεί αν θες να γεμίσεις), πάς εσυ
    να το γεμίσεις λοιπον και το πιστόλι "σκάει" αλλά ουσιαστικά αυτό παίρνει χοντρικά κανα 15 lt. ακόμα
    Τότε αν πατηθει το κουμπί και βγει ο αέρας θα γεμίσει σωστά. Τώρα αν εσυ γέμισες και ο υπαλληλος
    με το που έσκασε το πιστόλι απλά στρογγυλοποίησε και σε έδιωξε απλά δεν σε γέμισε καλλά.

Άλλη περίπτωση δεν υπάρχει.

Σε ότι αφορά τις μότο σχεδόν όλες κάνουν κοιλιά ψηλά τα τεπόζιτα, αλλά έχεις οπτική επαφή, πλήν νομίζω κάτι BMW.

Με λίγα λόγια για να γεμίσεις σωστά στις περισσότερες θές υπομονή έξω - έξω το πιστόλι και σιγά - σιγά τη ροή του καυσίμου

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Υπάρχει η περίπτωση να ΚΛΕΒΕΙ ο μετρητής

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris_honda
    Ο μονος λόγος να στο κάνει αυτό είναι στην περίπτωση να είναι λίγο απειρος ο βενζινάς και θα σου
    εξηγήσω γιατί....
    Συνήθως συναντάται σε FIAT - SEAT - WOLKSWAGEN δεν θυμάμαι άλλα κουτιά, σε αυτά λοιπόν
    όταν γεμίζουν κρατάνε αέρα τα τεπόζιτα (έχουν και κουμπί για να βγεί αν θες να γεμίσεις), πάς εσυ
    να το γεμίσεις λοιπον και το πιστόλι "σκάει" αλλά ουσιαστικά αυτό παίρνει χοντρικά κανα 15 lt. ακόμα
    Τότε αν πατηθει το κουμπί και βγει ο αέρας θα γεμίσει σωστά. Τώρα αν εσυ γέμισες και ο υπαλληλος
    με το που έσκασε το πιστόλι απλά στρογγυλοποίησε και σε έδιωξε απλά δεν σε γέμισε καλλά.

Μονο που ο μετρητης εγραψε 49 λιτρα και οχι 15. 15 ηταν αυτα που εκλεψε!
    Αυτο που αναφερεις τουλαχιστον στο δικο μου δεν υφισταται. Το εχω φουλαρει μεχρι επανω πανω απο 20 φορες και ποτε δεν το εκανε αυτο.

Η μονη εξηγηση που δινω ειναι να εβαζε αερα( εν γνωση η ανευ) η ειχε κανενα τηλεκοντρολ στο τσεπακι και γυριζε την αντλια χωρις να βαζει καυσιμο.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Ρε παιδιά τι να λέμε .
    Με την μηχανή πάντα στον ίδιο βενζινοπώλη άδω και 2 χρόνια.
    Πάντα βάζω μονός και όλα μια χαρά.
    Πριν ένα μηνά αγοράζω ένα κάρο .βενζίνη από αυτόν . πάντα από άδειο το γεμίζω.
    Ε πάω και πριν 3-4 μέρες , είχα κάνει 200 χλμ από γεμάτο η βελόνα λίγο πάνω από την μέση και άρχετε και μου το γεμίζει με 26 λίτρα!!!!!!
    Όπα ρε του λέω , εξήγησε μου πως το έκανες αυτό!!!!!
    Σε αμάξι με 45 λίτρα ρεζερβουάρ ( με την ρεζέρβα μέσα) με κατανάλωση 8,5 λίτρα στα 100
    Μου το γεμίζεις με 26. Δηλαδή κατανάλωση 13 λίτρα στα 100!!!!!!!!!
    Και άρχισε αν οδύρεται ότι δεν ξέρω το αμάξι και ότι έχει ρεζερβουάρ 60 λίτρα!!!!!
    1,4 πόλης με 60 λίτρα!!!!!!
    Αν το έκανε σε έμενα αυτό σκεφτείτε τι κάνει σε αυτούς που δεν είναι πελάτες!!!!
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ