Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Ο Μακακας πατερας της ημερας

Παλαιό μέλος
    Δε το σκεφτηκε καλα, επρεπε να βαλει τα παιδια στις σακουλες στο τιμονι και τα πορτοκαλια στην κουτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Κινδυνεύοντας να πάμε αντιπαραθέσεις,αλλά δε μπορώ να μη το πω ρε παιδιά.Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος ανά την υφήλιο,δε θα του περνούσε καν από το μυαλό αυτουνού να κυκλοφορήσει έτσι. Θα τον σταματούσαν κατευθείαν και μετά τον καταιγισμό των μηνύσεων και προστίμων θα έμπαιναν στο χορό και οι κοινωνικές υπηρεσίες στις οποίες θα έπρεπε να αποδείξει γιατί δεν πρέπει να του αφαιρέσουν την επιμέλεια των παιδιών αυτών,και να τα δώσουν σε ανάδοχες οικογένειες.

Και δε λέω για το θέμα της κουλτούρας,γιατί και εκεί κάποιοι αν μπορούσαν,κάτι τέτοια και χειρότερα θα έκαναν,αλλά για το θέμα της σοβαρής και ουσιαστικής αστυνόμευσης.
    Ο συγκεκριμένος καθόλου απίθανο να πέρασε και μπροστά από κανενα μπλόκο που σταματούσε παπάκια για κράνος και να αδιαφόρησαν όλοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Κινδυνεύοντας να πάμε αντιπαραθέσεις,αλλά δε μπορώ να μη το πω ρε παιδιά.Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος ανά την υφήλιο,δε θα του περνούσε καν από το μυαλό αυτουνού να κυκλοφορήσει έτσι. Θα τον σταματούσαν κατευθείαν και μετά τον καταιγισμό των μηνύσεων και προστίμων....
    Εννοείται ότι δεν ανταπαντώ δίνοντάς του πλεύση για "Αντιπαραθέσεις" (ξέρεις πόσο σ'αγαπώ Παυλή μου ) υπάρχουν και κάτι άλλες χώρες όμως που θα φόρτωναν την οικογένεια ολάκερη αλλά και του γείτονα του πολύτεκνου μαζί... και μάλιστα χωρίς κουτί από πίσω.

Ας επικεντρωθούμε στο δικό μας το χάλι και ας το αφήσουμε να πλέει μέχρι εκεί που φτάνει ο δικός μας ο πολιτισμός, δεν έχει νόημα το παραπέρα, θ'αργήσουμε πολύ να το δούμε στην πράξη εξάλλου..

Ο πατέρας είναι τραγικός, απ'αυτούς που σταματώ στον δρόμο θέλοντας να πω πολλά, που όμως σβήνονται μόλις δω αυτά τ'αθώα μάτια να βλέπουν εμένα σαν τον "κακό" της παρέας.. κρίμα..

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Ο πατέρας είναι τραγικός, απ'αυτούς που σταματώ στον δρόμο θέλοντας να πω πολλά, που όμως σβήνονται μόλις δω αυτά τ'αθώα μάτια να βλέπουν εμένα σαν τον "κακό" της παρέας.. κρίμα..
    Ποσο δικιο εχεις ρε Μανωλη

Αλλα απ την αλλη ας γινουμε λιγο "κακοι" αν ειναι να σωθει κανα παιδι . . . Δεν πειραζει

οταν μεγαλωσει το παιδι θα καταλαβει
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

δεν ξερω πως θα ακουστει και δεν με νοιαζει κιολλας...πριν λιγο καιρο καπου με καποιον απο εδω μεσα...ειμαστε στο πεζοδρομιο...εχει γινει ατυχημα και γινετε ρυθμιση κυκλοφοριας...ξαφνικα μπροστα μου περναει αυτοκινητο με τυπακο οδηγο...γυναικα στο μπροστιμο καθισμα με το παιδι στα χερια της και στο πισω αλλα 2 να κανουν σαν τρελλα...με το που περναει λεω...''ετσι ετσι...το παιδι στο μπροστινο καθισμα...μαλακα...''...στο ''μαλακα'' τραβαει χειροφρενο με κινδυνο να πεσουν πισω του αλλοι για να μην πω να σκασουν ολοι στο παρμπριζ και κατεβηκε να με γαμησει...τον κραταγανε καποιοι γιατι ειμαι γνωστη κοτα (του εριχνα 2-3 κεφαλια) και αυτος με γαμωσταυριζε και μου εχωνε χριστοπαναγιες...βασικα ελπιζα να μην πεσει καμμια γιατι θα ειχαμε αλλα...και θα την πληρωνα εγω βεβαια γιατι ως γνωστων ολοι μαγκες ειναι και μολις σκασει η μπατσαρια ειναι η οικογενιαρχες και ο αλητης με τα σκουλαρικια εκτος απο οτι με εβρισε με χτυπησε κιολλας...πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη...απο τοτε ενα πραγμα σκεφτομαι και λεω στον εαυτο μου...

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ...Η ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

υ.γ. πριν μου πειτε οτι το μαλακα δεν ηταν σωστο θα ηθελα να ενημερωσω οτι οσες αλλες φορες πηγαινα να συνετισω με τον καλο τροπο ας πουμε ακουγα σχολιακια...''φιλαρακο την δουλεια σου''...''και τι σε νοιαζει εσενα''...η εβλεπα χαζοχαρουμενα γελακια...στα παπαρια μου λεμε...

+1001

Μου εχει τυχει και εμενα παρομοιο σκηνικο.
    Ειναι πραγματικα για λυπηση και οι ιδιοι αλλα και οι μπατσοι.
    Και το ασχημο ειναι πως υπαρχουν πραγματικα ανθρωποι που ΔΕΝ τους εδωσε ο θεος παιδακια
    και τα βλεπουν αυτα και τρελενονται...

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

"ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ"

Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από τον εαυτό του, σίγουρα δε μπορεί να προστατέψει και τους υπόλοιπους που μοιράζονται το δρόμο μαζί του. Αν το IQ σαρδέλας τον οδηγήσει σε ατυχημα, πολύ ευκολα θα πάρει και άλλους στη παρέα του, οπότε και εγώ στατιστική θα γίνω, οπότε, μας ενδιαφέρει, να αλλάξει η οδηγική αντίληψη του τραχανοπλαγιά...

Οσον αφορά το τρόπο έχεις δίκιο. Δεν εχω καταλήξει αν μία απλή νουθεσία ή ένα σοκαριστικό βρωμόξυλο είναι πιο αποτελεσματικό.....

σε ενα σοβαρο κράτος πολλά θα ηταν διαφορετικά

μπορει ο ανθρωπας να παρέδωσε πινακίδες του τουτου και με ότι εχει κινείται....

φυσικα μπορείτε να του χαρίσετε ενα αυτοκινητάκι ετους 2005+ να μετακινείται με ασφάλεια

αυτες τις μαλακίες τύπου "μόνο λύπηση" και τα "τον μαλάκα" δεν τα μπορώ

φυσικά και θα προτιμούσα να μετακινείται με πιο ασφάλεια....λύπηση δεν μου προκαλεί ο άνθρωπος...λύπηση μου προκαλεί η χώρα που ζούμε που μας φέρνει σε τριτοκοσμικά επίπεδα...θελοντας και μη ίσως
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το θεμα ειναι εαν τα παιδια θα προλαβουν να μεγαλωσουν,με τοσο "υπευθυνο" γονεα,για να καταλαβουν οτι ο κακος δεν ησουν εσυ που φωναζες,αλλα ο ιδιος ο μπαμπας τους..

Εγινα μαρτυρας ενος ατυχηματος,που εκτος απο την μαμα και το μπαμπα,την πληρωσε και ενα κοριτσακι,και ξερεις γιατι?Γιατι δεν ειχε παιδικο καθισματακι,ουτε καν ηταν δεμενο με ζωνη ασφαλειας.

Για μενα,για τετοιου ειδους παραβασεις πρεπει να παιρνουν κεφαλια!
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος
    Υπάρχουν και χειρότερα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	parfail.jpg 
Προβολές:	417 
Μέγεθος:	52,8 KB 
ID:	184922

Φανταστείτε αν φρενάρει απότομα τι θα γίνει... το καπάκι θα χτυπήσει τα κεφάλια των παιδιών...
    BMW RULES ...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ασχολιαστο γιατι θα παω για μπαν!
    Ακριβώς έτσι!!!!!!!!!Μερικοί από δαύτους είναι εντελώς για τον π....!!!!!!!!!
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread για την ερώτηση, αλλά προβλέπεται από τον ΚΟΚ κάποιο όριο ηλικίας για τους συναναβάτες;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
    Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread για την ερώτηση, αλλά προβλέπεται από τον ΚΟΚ κάποιο όριο ηλικίας για τους συναναβάτες;
    Πρέπει ο συνεπιβάτης να μπορεί να έχει τα πόδια του στα μαρσπιέ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Υπάρχουν και χειρότερα

Σιγουρα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	22222.jpg 
Προβολές:	257 
Μέγεθος:	58,6 KB 
ID:	187612

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το σουξέ της ημέρας.....
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2005, 14:25
  2. Μαγικός Αριθμός της Ημέρας: 2
    από Ksames στο forum Αντιπαραθέσεις