Σελίδα 2 από 25 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 363

Θέμα: Metallica - Slayer - Anthrax - Megadeth ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    τους σλειερ να τους δω ναι , τους άλλους για πιο λόγο ?

Κοιτα ... εγω για τους Slayer σου ειπα

Παιζουν και αλλοι ??? δεν τους ειδα

υγ. Πλακα κανω,αλλα οποιος γουσταρει καργα SLAYER θα καταλαβει τι εννοω...
    Ανιατη ασθενεια οι αρχιερεις βλεπεις ... οταν αλλοι εβγαζαν χαζομπαλαντουλες
    τυπου unforgiven 2 ,εβγαινε το "Divine Ιntervention".

ΘΕΟΙ

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Και επειδή κοιταξα στα γρήγορα μέχρι ένα Μεταλλικο φορουμ και το επίσημο site των Metallica επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά ο τρισμέγιστος και ναι

"ΛΕΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ"!!!ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!

Αντε θα μας φάει η αγωνία να δούμε ποιοί θα είναι στο δικό μας! Αντε ενα άλλο γαμάτο Μεταλλικό καλοκαίρι μας περιμένει λέμε!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Και επειδή κοιταξα στα γρήγορα μέχρι ένα Μεταλλικο φορουμ και το επίσημο site των Metallica επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά ο τρισμέγιστος και ναι

"ΛΕΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ"!!!ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!

Αντε θα μας φάει η αγωνία να δούμε ποιοί θα είναι στο δικό μας! Αντε ενα άλλο γαμάτο Μεταλλικό καλοκαίρι μας περιμένει λέμε!!!

Λόγος αγωνίας δεν νομίζω να υπάρχει σύντροφε . Εχούνε φάει τέτοια ψ*λι@ οι δισκογραφίκες και γενικότερα το κύκλωμα απο την κάθετη πτώση στις πωλήσεις δίσκων και σιντι τα τελευταία χρόνια που η τελευταία τους παρηγοριά είναι οι συναυλίες . Μέχρι και acdc είδαμε πριν λίγους μήνες , οι Μεταλλίκα θα το παίξουνε ζόρικοι ??? Για να μην θυμηθώ Μαντονες και Κάιλες Μινογκ . Άλλωστε νομίζω πλέον οι Μεταλλίκα ειναι η 4ή η 5ή φορά που θα παίξουνε στο Ελλαντα , ο πολύς λάος τους είδε και πλέον και δεν αποτελούν σπέσιαλ ατραξιόν

Modenas Kriss 125

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Οι Megadeth - σχεδόν - ποτέ δεν ήταν thrash.

Το ίδιο ισχύει και για τους MetallicA. 10 κομμάτια δε χαρακτηρίζουν μια μπάντα τέτοιου μεγέθους.

Ο Mustaine θα έκανε πίπες στον πατέρα του για να φτάσει εκεί που έφτασαν οι Metz.

Και, τέλος, δεν υπάρχει μεγαλύτερη LIVE metal μπάντα. Για να μην πω rock.

Κατά τ'άλλα, σαφώς και θα έρθουν Ελλάδα. Η κάθε μπάντα χωριστά, με εισιτήριο 65ε η καθεμιά.

A kai τo Reload ήρθε 3 χρόνια μετά το Divine Intervention.

ΥΓ: 3 φορές MetallicA στην Ελλάδα. 1993, 1999 και 2007. Δεν είναι, δα, και Maiden.

Χαθήκανε τόσες γκρουπάρες τύπου συστεμ , φαιβ φινγκερ ντεθ παντς , γκοντσμακ και ντιστερμπντ ?? φρέσκα κουλούρια λέμε ......
    Godsmack έπαιζαν support στους Metz το '05. Τους είδα. Δεν έπαθα και πλάκα :P Βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα του στυλ μου...
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

A kai τo Reload ήρθε 3 χρόνια μετά το Divine Intervention.

To divine Intervention ηρθε σε μια εποχη που ολοι μαλακωνανε το υφος τους
    Λεγε με alternative,grunge και λιγο πριν απ το LOAD (of shit) φυσικα.

Οντως το unforgiven2 ηρθε μετα...

Το Load είναι απίστευτη δισκάρα και χαλαρά καλύτερο του DI. Για το Reload το συζητάμε.

Να σου υπενθυμίσω ότι συγκρινόμενο με το παρελθόν τους (των Slayer, το DI) είναι μετριότατο έως μαλακίτσα.
    Life begins at 45°.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Θεωρώ μοναδική χοντρή πατάτα των Μεταλλίκα το Σεντ Ανγκερ που είναι και το μόνο που ποτέ δεν άκουσα ολόκληρο . Τόσο το Λοαντ όσο και το Ρίλοαντ τα θεώρω αξιοπρεπή και πάνω απο τον μέσο όρο άλμπουμ , άσχετα με το αν το γυρισανε προς το κλάσσικότερο χαρντ ροκ . Άλλωστε τους Μεταλλίκα τους κράζανε οι οπαδοί επειδή κόψανε ταχύτητα απο την εποχή του Ραιντ δε λαιτνιγκ .

Οι γκοντσμακ έχουν μερικά καταπληκτικά αλμπουμς , δεν ξέρω στα λαιβ πως πάνε αλλά παντα τα σαππορτ τα τρώει η μαρμαγκα και βγαίνουνε οι χεντλαινερς και μαζέυουνε το χειροκρότημα .Ετσι είναι αυτά . Αν δεν τους δεις μόνους τους καμιά φορά γελιέσαι Ετσι είναι αυτά . Θυμάμαι και τους Μονστερ μαγκνετ στην Αθήνα σαππορτ στους Μεταλλίκα. Η κομμάταρα " κροπ σιρκλ " με το ζόρι ακουγότανε ....

Κάνα άλλο συναυλιακό νέο ?
    Modenas Kriss 125

Λόγος αγωνίας δεν νομίζω να υπάρχει σύντροφε . Εχούνε φάει τέτοια ψ*λι@ οι δισκογραφίκες και γενικότερα το κύκλωμα απο την κάθετη πτώση στις πωλήσεις δίσκων και σιντι τα τελευταία χρόνια που η τελευταία τους παρηγοριά είναι οι συναυλίες . Μέχρι και acdc είδαμε πριν λίγους μήνες , οι Μεταλλίκα θα το παίξουνε ζόρικοι ??? Για να μην θυμηθώ Μαντονες και Κάιλες Μινογκ . Άλλωστε νομίζω πλέον οι Μεταλλίκα ειναι η 4ή η 5ή φορά που θα παίξουνε στο Ελλαντα , ο πολύς λάος τους είδε και πλέον και δεν αποτελούν σπέσιαλ ατραξιόν

3 φορές έχουν έρθει και δεν κατάφερα να του δω ρε συ όμως και ελπίζω αυτη τη φορά να καταφέρω. Οi Metallica όσο και να έχουν αλλάξει στα live είναι κορυφή μιας και είναι πιστεύω μπάντα για live καθαρά.
    Πάντως αν έρθουν όλοι αυτοί θα είναι πολυ καλό φεστιβάλ πιστεύω.

Κοιτα,θεωρω πολυ διαφορετικα συγκροτηματα Μetallica Slayer
    προσωπικα θεωρω τους δευτερους ως την επιτομη του σκληρου ηχου γενικα (οχι μονο thrash)
    και ναι το DIVINE δεν συγκρινεται με τα 5 προηγουμενα τους...

Καθολου μελωδικο,μονο τρελα riffs και μην ξεχνας οτι το D.I. επανεφερε την χαμενη επιθετικοτητα σε ολο το στερεωμα ... και μαλλον για αυτον τον λογο μνημονευεται ακομα και σημερα

Κάποτε λάτρευα αυτές τις μπάντες. Εκτός των Anthrax που είναι αστείοι. Όταν βγήκε το Intervention απογοητεύτηκα. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, κύριε πρόεδρε.

Έχω ξεπεράσει χρόνια τώρα το στάδιο του αν-δε-βαράς-το-κεφάλι-σου-δεν-ακούγεται (για τους βιαστικούς, έχω πολύ extreme γούστα... μπορώ να ακούσω από Gathering μέχρι Dodheimsgard), οπότε όλες αυτές οι επιτομές και ο σκληρός ήχος δε μου λένε και πολλά. Το St. Anger ήταν επίσης απογοήτευση, το Reload κάπου εκεί κοντά. Αλλά 1ον έχω μεγαλώσει με αυτή τη μπάντα και έχει βγάλει 3 ΔΙΣΚΑΡΕΣ που δε θα ξανακυκλοφορήσουν από το σύμπαν ολόκληρο, ακούγοντας τραγούδια των οποίων, απλά σκύβεις το κεφάλι και το βουλώνεις. Και 2ον προτιμώ ένα μουσικό που ψάχνεται, πειραματίζεται, αλλάζει (έστω και προς το χειρότερο καμιά φορά), παρά 30 χρόνια τον ίδιο ήχο (γκουχ γκουχ).

@anritsu (που τα λέει μια χαρά): 23 του μήνα έχει αυτό: http://www.rocking.gr/livedates-info3885.php
    Life begins at 45°.

load reload einai diskares .....perisotero to load fisika .....den boro na katalavo giati oloi thelete mia banda na parameni statheri ? ola exelisonte girosas aftoi giati na minoune stasimi?
    otan eisai mousikos k xekinas mia kargiera opos h metallica apo 20 xronon k ftanis 40 den boris na exeis tin idia orexi na grafis ta idia komatia ....edo pezis 16 xronon mousiki k sta 20 den thes na akousis afta pou eixes grapsi otan eisouna 16 ....parte xambari ola exelisonte ;P
    tora i mousiki einai ypokimeniki k boroume na sizitame gia apires selides k na katanalosoume gia ali mia fora se mia klasiki sizitisi apiro bandwith ;P

diskolo to vlepo na erthoune k h 4 ;P
    SEX
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    1λυκειου πηγαινα οταν βγηκε το Load οταν το ακουσα θυαμαμαι στο καπακι βαζω το ride και το ακουω ολοκληρο στο τελος του call of με επιασε μια στεναχωρια για το αγαπημενο μου συγκροτημα (αν και μου αρεσουν 2-3 τραγουδακια απο Load -reload)Στη συναυλια στη ριζουπολη το 1999 ειχε γεμισει το γηπεδο δεν προλαβα να ακουσω παρα μονο το τελευταιο τραγουδι απο Magnet αλλα who cares?εγω ειχα παει για τους Metallica.Δεν με ενδοιαφερει αν κοψαν τα μαλλια τους αν ηρεμισαν τον ηχο τους , εγω στο ακουσμα τραγουδιων οπως το Battery καρα γουσταρω και οταν βαραει metallica σε καφετερια - μπαρ - σπιτι whatever παλι καρα γουσταρω οπως τοτε στα 13 που ακουσα πρωτη φορα.Ειναι ενα μεγαλο κεφαλαιο της μεταλ σκηνης που καταφερε να φερει στο ειδος και ανθρωπους που δεν ηταν μεσα σε αυτο.Οι τυποι αλλαξαν οκ...αλλα υπαρχουν ακομα γιατι μπορει αλλα μεγαθηρια οπως οι maiden να μην αλλαξαν τον ηχο τους καθολου ...ε και?βαρετοι τα ιδια και τα ιδια τα ακουσαμε τα μαθαμε τα γουσταρουμε αλλα ... παλι??????

Ολα τα γκρουπ εχουν εστω και 1 δισκο αποτυχια οκ....οταν ακουσα Live Sabbath με Ozzy δακρυσα και στο τελος που δεν εβγαινε καν η φωνη του πριγκηπα του σκοτους , παλι γουσταρα δε με χαλασε ποτε για κανεναν λογο.

Εχω δει τα απειρα Live και περιμενα πως και πως να γινει χαμος με Panter - slayer οταν ακυρωθηκε λογο των δυδιμων πυργων (αν και scorpions παιξαν τοτε κανονικα) απο τους Pantera ξενερωσα που επρεπε να επιστρεψω το εισητηριο πισω (10.000 δραχμες ).

οι slayer απλα δεν υπαρχουν ειναι απο αλλον πλανητη τα ατομα και εσεις που λετε (για τους επισεις πολυ καλους και αγαπημενους) S.O.A.D θυμαστε οτι τους κραζαν οταν ειχαν ερθει αγνωστοι τοτε support με slayer????? (επισεις στη τοτε περιοδεια περασαν απο Τουρκια οπου βγηκαν οι s.o.a.d. και ειπαν οτι δεν θα παιξουν προς τιμην της αρμενικης γενοκτονιας respect!)

οι megadeth εχουν βγαλει ΔΙΣΚΑΡΕΣ και μαζι με τους υπολοιπους εχουν κανει πολλους σβερκους ''να σπασουν'' στο ΑΝΑΣΑ στο no name , paranoid και λοιπα κλαμπακια.

οι Anthrax ειναι ποιο απλοικο και βρωμικο thrash οπως οι forbidden , nuclear assault , evildead ,tangard Κλπ η σου αρεσει η μια βασανισμενη συνγχωρδια ηχογραφιμενη τις περισσοτερες φορες σε μονοκαναλο η οχι.

Πριν θαψουμε γκρουπαρες σαν τους Metallica που δεν θα ερθουν να παιξουν το death magnetic φυσικα αλλα ολες τις τραγουδαρες τους ας θυμιθουμε και κατι αλλους οπως οι Kreator που γ@%@$%νε αλλα εκαναν και αυτοι τα παραπτωματα τους βλεπε endorama (οταν εχεις στη δισκοθηκη σου το coma of souls τι μπορεις να πεις μετα?)

Το φεστιβαλ ειναι περα για περα αληθινο (σας εδωσα λινκ) και οχι στη σφαιρα της φαντασιας....περιεργο για Megadeth και metallica φυσικα!αλλα οι εποχες αλλαξαν

εχω δει Live τους Megadeth και δεν με αφησαν και τοσο ευχαριστημενη οσο Oi metallica , slayer αν και τοτε ειχα δει Live savatage και judas (εστω με οουενς που ειναι φωναρα αλλα υπαρχει και ενας χαλφορντ απο πισω δυστηχως για αυτον).

Μακαρι η συνθεση του φεστιβαλ να συνεχισει και να ερθει και απο τα μερη μας

γιεεεεεεεεεεεεααααααααα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    μπορώ να ακούσω από Gathering μέχρι Dodheimsgard), [/B]
    dodheimsgard νομιζα οτι ακουγα μονο εγω και ενας φιλος μου ο αλεξ ελα υπαρχουν και αλλοι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    dodheimsgard νομιζα οτι ακουγα μονο εγω και ενας φιλος μου ο αλεξ ελα υπαρχουν και αλλοι
    Και μάλλον εσεις οι 3 θα παραμείνετε μετά απο τα τραγούδια τους που μολις άκουσα EVI. Ρε σεις είπαμε να ακούμε καφριλίκια αλλά αυτά παραείναι

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Mετά από πολλά χρόνια, αν έρθουν όλοι αυτοί, μπορεί να πάω σε συναυλία

-Να χτυπηθώ σε ρυθμούς War Ensemble
    -Να ξανανιώσω ακούγωντας Wherever I May Roam
    -Να συμφωνήσω σε όλα ,ακούγωντας το Trust....

(Από Anthrax ντεν ξερει... )

Σελίδα 2 από 25 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 20τροποι για να γίνετε ενοχλητικοί σε μια κηδεία!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 13:23
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2005, 12:34
  3. Βοηθεια σε μια ερωτηση
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2004, 08:42
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 15:06
  5. Σας καλοσορίζουμε σε μία νέα κατηγορία