Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Jlr125rr

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Επειδή εδώ κ αρκετό καιρό οδηγό ένα σκούτερ 2χρονο 50cc BAOTIAN σαν δεύτερο επειδή ο κολλητός μου πήγε σε άλλη πόλη κ μου το άφησε έχω να πω τα εξής:

Είναι πανέμορφο μηχανάκι κ έχω κάνει 1500-2000 χιλιόμετρα μαζί του κ αν κ το πάω τάπα δεν διαμαρτύρεται ποτέ

Τα 70χμ τα έχει χαλαρά κ πάει μέχρι 75χμ με 9 χιλιάδες στροφές χωρίς να είναι καθόλου πειραγμένο

Χρειάστηκε όσο είναι στην κατοχή μου να το πάω στο συνεργείο που είναι στο μαγαζί που αγοράστηκε επειδή το ηλεκτρονικό κοντέρ που έχει επάνω είχε πρόβλημα κ δεν έδειχνε την βενζίνη.
    Μέσα σε 2λεπτά το παιδί απτό συνεργείο μου είχε αλλάξει όλο το κοντέρ κ ήταν μέσα στην εγγύηση.

Καθημερινά κάνω με αυτό 20χμ το λιγότερο κ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Να πω ότι το μηχανάκι έχει κάνει 4000χμ κ δεν είχε κανένα πρόβλημα εκτός από ένα σωληνάκι που τρύπησε. Κ δεν τρίζει κ καθόλου.

Ποτέ δεν λάτρευα τίποτα κινέζικο αλλά φαίνεται μόνο από αυτό ότι πλέον προσπαθούν να γίνουν αξιόπιστοι κ ίσως κάποιες εταιρίες τους αξίζουν. Το μηχανάκι αν δεν κάνω λάθος το είχε πάρει το παιδί 1200-1300? το καλοκαίρι περίπου καινούργιο.
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

an mporeis na vreis idioktites tou enlogo modelou na pareis mia gnwmi 8a tan oti kalutero...
    einai wraio na zeis gia ena oneiro

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
    Επειδή εδώ κ αρκετό καιρό οδηγό ένα σκούτερ 2χρονο 50cc BAOTIAN σαν δεύτερο επειδή ο κολλητός μου πήγε σε άλλη πόλη κ μου το άφησε έχω να πω τα εξής:

Είναι πανέμορφο μηχανάκι κ έχω κάνει 1500-2000 χιλιόμετρα μαζί του κ αν κ το πάω τάπα δεν διαμαρτύρεται ποτέ

Τα 70χμ τα έχει χαλαρά κ πάει μέχρι 75χμ με 9 χιλιάδες στροφές χωρίς να είναι καθόλου πειραγμένο

Χρειάστηκε όσο είναι στην κατοχή μου να το πάω στο συνεργείο που είναι στο μαγαζί που αγοράστηκε επειδή το ηλεκτρονικό κοντέρ που έχει επάνω είχε πρόβλημα κ δεν έδειχνε την βενζίνη.
    Μέσα σε 2λεπτά το παιδί απτό συνεργείο μου είχε αλλάξει όλο το κοντέρ κ ήταν μέσα στην εγγύηση.

Καθημερινά κάνω με αυτό 20χμ το λιγότερο κ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Να πω ότι το μηχανάκι έχει κάνει 4000χμ κ δεν είχε κανένα πρόβλημα εκτός από ένα σωληνάκι που τρύπησε. Κ δεν τρίζει κ καθόλου.

Ποτέ δεν λάτρευα τίποτα κινέζικο αλλά φαίνεται μόνο από αυτό ότι πλέον προσπαθούν να γίνουν αξιόπιστοι κ ίσως κάποιες εταιρίες τους αξίζουν. Το μηχανάκι αν δεν κάνω λάθος το είχε πάρει το παιδί 1200-1300? το καλοκαίρι περίπου καινούργιο.
    υπομονή.. 4.000 χλμ.. καινούριο είναι ακόμα..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

epp1640 Σε βρίσκω πολύ απόλυτο φίλε αλλά σεβαστεί η γνώμη σου..

m@stermind Φίλε μου δεν ενδιαφέρομαι για το εν λόγο μοντέλο απλά μου έκανε εντύπωση!
    Εγώ πάω για cbf250 πρώτο ο Θεός μέχρι το καλοκαιράκι μετά την στούκα που έφαγα με το cbr125 κ δεν αξίζει να το φτιάξω!

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fast_gr
    epp1640 Σε βρίσκω πολύ απόλυτο φίλε αλλά σεβαστεί η γνώμη σου..

m@stermind Φίλε μου δεν ενδιαφέρομαι για το εν λόγο μοντέλο απλά μου έκανε εντύπωση!
    Εγώ πάω για cbf250 πρώτο ο Θεός μέχρι το καλοκαιράκι μετά την στούκα που έφαγα με το cbr125 κ δεν αξίζει να το φτιάξω!
    σου λέω.. κινέζικο και κινέζικο.. η zongshen για παράδειγμα κυκλοφορεί στην αγορά της Γαλλίας ένα εντουράκι ποιοτικό, με αλουμινένιο πλαίσιο, ψαλίδι και ανάποδο μπροστινό με 2000 ευρώ.. αυτό μάλιστα..

αλλά αν εξαιρέσω 1-2 καλές εταιρίες.. στις υπόλοιπες τραβάς λαχείο..

ακόμα θυμαμαι την εγγύηση σε κάτι baotian.. 1 έτος ή τόσα χλμ..

value for money to cbfάκι μεταχειρισμένο
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

χαχαχα ωραίος!
    ακόμα θυμαμαι την εγγύηση σε κάτι baotian.. 1 έτος ή τόσα χλμ..
    Όσο για το cbfακι αν κ είμαι ψήρας κ γενικά θέλω να είμαι ο πρώτος της αν βρω καμιά καλή ευκαιρία τότε ναι, αλλιώς πάω για καινούργιο!

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ