Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Και εδώ τον επόμενο "αλλόθρησκο" που έχει πάρει και πόζα τρομάρα του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε) Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )
Εδώ ο XT_Billy καλοπιάνει τον Binzi...τώρα δεν ξέρω τι άλλο έκανε γιατί μετά έφυγαν και πήγαν κάπου απόμερα
Τα εργαλειΙιΙιΙια λέμε
Αλλά τα δυνατά όπλα κάθονται πιο κει
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x Εδώ ο XT_Billy καλοπιάνει τον Binzi...τώρα δεν ξέρω τι άλλο έκανε γιατί μετά έφυγαν και πήγαν κάπου απόμερα
Ε δω όλα τα παλικάρια μαζεμένα.... Όπως θα δείτε αφού έφαγε χυλόπιτα από τον Binzi, ο ΧΤ_Billy πάει να την πέσει στον Θάνο... Ουστ από εδώ παλιολούγκρα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...................Και έλεγε παλιά μια διαφήμιση " Για να μην τον παίρνεται από πίσω πάρτε μια πίπα..............."
Από αριστερά το επίτιμο μέλος XT_Billy και από δεξιά ο αγαπητός μας Ταμίας Peskandritsos
Η βασιλόπιτα στην οποία είχαν φύγει τα γράμματα γιατί κάποιος Ταμίας έκανε κανγκουριές στο δρόμο
Μας έκανε και την τιμή να την κόψει
Οι άτυχοι...τυχεροί
:rotflmao: :rotflmao:
Κάποιοι είχαν φέρει και την οικογένεια μαζί....
Και ναι...είναι αλήθεια...η φωτογραφία είναι αληθινή.... Ο Ταμίας πληρώνει....αυτά να τα βλέπουν κάποιοι άπιστοι που δεν πιστεύουν πως και εμείς οι φιλόπτωχοι ταμίες πληρώνουμε
Άντε και η τελευταία μου