+1 στην γλαστρα.![]()
Κάπνιζα 1καπνό (25γρ) σχεδόντην ημέρα ευτυχώς 2μηνάκια τώρα το χω κόψει χωρίς πολλά πολλά μετά απο 14χρόνια!!! Αλλιώς θα πούλαγα τη μηχανή!!
Πάντως η γλαστρούλα άμα είναι καλή...![]()
Αυτό είναι το ζήτημα και η κάψα τους και όχι αν κάνει κακό το κάπνισμα. Απλά πρέπει οι... έχοντες και κατέχοντες να βάλουν το μπικικίνι στη τσέπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ναι ... σήμερα το βράδυ... επειδή λέει το 70% του κράτους θα αυξήσει σημαντικά την τιμή , για να έχουν οι "μεσάζοντες" ενα κέρδος της τάξης συνολικά των 0,70 λεπτών, το πακέτο υπολογίζεται στα 5,4 με 5,5 για τις ακριβές μάρκες και στα 2,4 για τις φτηνές.
Gandalf
![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
+1. Άλλωστε η κυβέρνηση ξέρει που "βαράει"....Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
Αυτό είναι το ζήτημα και η κάψα τους και όχι αν κάνει κακό το κάπνισμα.
![]()
Σου λέει.....πόσοι θα το κόψουν..... 20-30-50-100 κ.λ.π. Ο.κ. Θά τα πάρω απο τους υπόλοιπους, και θα έχω και κέρδος...
Λές και ο καπνός, έγινε πιο ποιοτικός, και χρήζει οικονομικής αναβάθμισης....:rotflmao: :rotflmao:
Και όμως............ έγινα αδιάβροχος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οπως κανουν τα πρεζακια, που με το που τελειωσουν τα λεφτα αρχιζουν και απαλλοτριωνουν το σπιτι τους...![]()
siga μην απαλλοτριωσει το σπιτι του ο αλλος επειδη του ανεβασαν τα τσιγαρα 20 λεπτα![]()
![]()
![]()
![]()
εδω κατω αμα πεσει το 20λεπτο σκεφτεσαι να σκυψεις να το πιασεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελείως φιλικά προς τους καπνιστές
Όσοι από εσάς -εύχομαι όλοι- το κόψετε θα βρίζετε τους εαυτούς σας για τα χρόνια που καπνίζατε
Η διαφορά σωματική και οικονομική είναι τεράστια και άμεση
Είμαι πρώην καπνιστής και ειλικρινά τους καπνιστές τους λυπάμαι
Κι εγω πρωην καπνιστης ειμαι καπνιζα το πακετακι μου 4 χρονακια.Τελείως φιλικά προς τους καπνιστές Όσοι από εσάς -εύχομαι όλοι- το κόψετε θα βρίζετε τους εαυτούς σας για τα χρόνια που καπνίζατε Η διαφορά σωματική και οικονομική είναι τεράστια και άμεση Είμαι πρώην καπνιστής και ειλικρινά τους καπνιστές τους λυπάμαι
Το τσιγαρο δεν ειναι εθισμος, ειναι συνηθεια, τελος.
Τωρα κανω ενα οποτε γουσταρω...
+1000.......Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Τελείως φιλικά προς τους καπνιστές
Όσοι από εσάς -εύχομαι όλοι- το κόψετε θα βρίζετε τους εαυτούς σας για τα χρόνια που καπνίζατε
Η διαφορά σωματική και οικονομική είναι τεράστια και άμεση
Είμαι πρώην καπνιστής και ειλικρινά τους καπνιστές τους λυπάμαι
Φίλε μου προσωπικά, τό έχω μετανιώσει χρόνια τώρα. Βέβαια πάντα ελπίζω ότι θα το κόψω....
Αλλά η ελπίδα λένε, πεθαίνει τελευταία.
Και όμως............ έγινα αδιάβροχος....
Τι? Τι? Τι?και βρήκα άλλη ασχολία στην θέση του τσιγάρου.
Mετά από 17 χρόνια και 2 πακέτα ημερησίως, πριν 9 μήνες το έκοψα μαχαίρι... Δεν ξαναδίνω λεφτά σε κανένα @&^@&# και ήμουν μακάκας τόσα χρόνια που κάπνιζα... Νιώθω πολύ καλύτερα, γεύομαι, μυρίζω!!!
Α και για το οικονομικό: Ετοιμάζομαι για δεύτερο μηχανάκι !!!! Πες πως κάπνιζα ρε αδερφέ!!!Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου!!!!
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Μια που συζητάμε για το τσιγάρο θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
Όσοι το έχετε κόψει με ποιον τρόπο το καταφέρατε;
α. Μαχαίρι;
β. Με κάποια βοήθεια, π.χ. τσίχλες, ηλεκτρονικό τσιγάρο ή κάτι άλλο;
γ. Σταδιακή ελάττωση;
δ. Με κάποιον άλλο τρόπο;
Πείτε το μυστικό!!!![]()
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ytPxF...next=1&index=3