Ναι λέμε ρεεε....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ολοι δλδ που εχουν τρεϊλερ και μεταφερουν τις μοτοσυκλετες τους στην πιστα (ειτε χωματινη,ειτε ασφαλτινη),ειναι παρανομοι?![]()
![]()
![]()
Ναι λέμε ρεεε....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ολοι δλδ που εχουν τρεϊλερ και μεταφερουν τις μοτοσυκλετες τους στην πιστα (ειτε χωματινη,ειτε ασφαλτινη),ειναι παρανομοι?![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ελα μου ντε....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού δεν σας "κόβει" ντιπ ρε λάκηδες..Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κάτσε ρε μάστορα......ντε και καλά τρέιλερ για άλογα πρέπει να πάρουμε??![]()
![]()
![]()
"Οχημα" θεωρείται ο οποιοσδήποτε ματρακάς είναι "κομπλέ" (όπως βγαίνει από το εργοστάσιο..).
Άμα βγάλεις τις ρόδες από το μηχανάκι και τις βάλεις δίπλα, ΔΕΝ σε πιάνει ο νόμος..!!![]()
(αρκεί πάντα να μην προεξέχει τίποτε, ούτε από πάνω ούτε από δίπλα...)
Aλλο και τούτο πάλι...
ε ρε τι μαθαίνεις στο moto.gr!
Μαστορα αν βγάλω το πίσω φανάρι ας πούμε, η την πινακίδα, εντάξει αφού δεν θα είναι κομπλε?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τι να σΕ πω ρε Κάστορα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μαστορα αν βγάλω το πίσω φανάρι ας πούμε, η την πινακίδα, εντάξει αφού δεν θα είναι κομπλε?
(αυτό που λέω πάντως, το έχω κάνει και στο δικαστήριο αθωώθηκα - οπότε και κουβαλούσα μαζί την απόφαση για τα επόμενα "τυχερά" ...)![]()
Πάντως, άνευ πλάκας Άρη, ΟΛΑ τα ανοιχτά τρέιλερς που κουβαλάνε μηχανάκια είναι παράνομα...
(θα πρέπει να υπάρχει "κλωβός" ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΟΦΗ - στον αναδιπλούμενο δεν παίρνει έγκριση...)
Βρε σε πιστεύω, απλά το δικό μου είναι ανοιχτό όπως σχεδόν όλα άλλωστε, και στην αδεια που εχει εκδοθεί απο το υπουργείο γράφει οτι ειναι για μεταφορά μοτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι να σΕ πω ρε Κάστορα ...
(αυτό που λέω πάντως, το έχω κάνει και στο δικαστήριο αθωώθηκα - οπότε και κουβαλούσα μαζί την απόφαση για τα επόμενα "τυχερά" ...)![]()
Πάντως, άνευ πλάκας Άρη, ΟΛΑ τα ανοιχτά τρέιλερς που κουβαλάνε μηχανάκια είναι παράνομα...
(θα πρέπει να υπάρχει "κλωβός" ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΕ ΟΡΟΦΗ - στον αναδιπλούμενο δεν παίρνει έγκριση...)
Πιασ τ'αυγο και κούρεφτο.
Δηλαδής εφαγες κλήση γιατί ησουν με ανοιχτό τρειλερ, αλλά είχε προνοήσει να βγάλεις τροχούς γι αυτόν ακριβώς το λόγο??
If yes.
you kouf me.
else.
what really happened?
endif.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
, και στην αδεια που εχει εκδοθεί απο το υπουργείο γράφει οτι ειναι για μεταφορά μοτό.
ΕΕεεεε?![]()
![]()
![]()
Βρε Αντώνη μήπως σε είχαν πιάσει επί Γεωργίου Παπανδρέου του πρεσβύτερου και έχει αλλάξει ο νόμος από τότε?![]()
Να σΕ απαντήσω σε Basic ή σε Cobol ..??Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δηλαδής εφαγες κλήση γιατί ησουν με ανοιχτό τρειλερ, αλλά είχε προνοήσει να βγάλεις τροχούς γι αυτόν ακριβώς το λόγο??
If yes.
you kouf me.
else.
what really happened?
endif.![]()
(είχα βγάλει τους τροχούς γιατί δεν έκλεινε η πόρτα του τρέιλερ - το οποίο ήταν ουσιαστικά μπαγαζιέρα .. )![]()
Εσύ ειδικά Βύρωνα, δεν πρέπει να φοβάσαι τις κλήσεις διότι μόνιμα ο ματρακάς σου βρίσκεται στα "εξ ων συνετέθη" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βρε Αντώνη μήπως σε είχαν πιάσει επί Γεωργίου Παπανδρέου του πρεσβύτερου και έχει αλλάξει ο νόμος από τότε?![]()
![]()
Mολις κοίταξα και στο site του υπουργείου και δεν βρηκα πουθενα να αναφέρει μοτο στα τρειλερ.
Μόνο βαρκες, τροχόσπιτα, μπαγκαζιέρες κλπ.
Οταν γυρίσω Ελλάδα θα ξανακοιτάξω την αδεια προσάρτησης ρυμουλκούμενου να δω τι ακριβως λέει.
Eχω κι ενα φιλο που η αδεια του αναφέρει 'μηκος ρυμουλκούμενου 2 εως 5 μέτρα'![]()
Οτι ναναι, οπως ναναι, οποτε ναναι, οσο ναναι.
Ι love Greece!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το δικό μου ανήκει στη κατηγορία "Χύδην φορτίου" οπότε δεν τρέχει μία. Μόνο ένα μουσαμά πρέπει να έχει για να μην παίρνει ο αέρας τις ντίζες και τα καλώδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εσύ ειδικά Βύρωνα, δεν πρέπει να φοβάσαι τις κλήσεις διότι μόνιμα ο ματρακάς σου βρίσκεται στα "εξ ων συνετέθη" ...![]()
![]()
Δεν θα ξεχασω το ποιο παραξενο συρομενο που εχω δει .....
DT 200 με βγαλμενο τον μπροστινο τροχο και την αλυσιδα...
Σκετοκοτσαρισμενο σε αυτοκινητο....
Ο τυπος ειχε φτιαξει πατεντα με εξτρα αξονα μπροστινου τροχου στον οποιο ειχε προσαρμοσει φωλια κοτσαδορου και τραβαγε το μηχανακι απευθειας....!!!
( Φυσιολογικα... Ακομα στην μπουζου τον εχουν. ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δηλαδη τζιφος με την πατεντα που σκεφτομουν να κανω με κοψε-ραψε για να χωραει μηχανακι με ανοιχτη την πορτα στο τρεϊλερ, ε...?
![]()
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Δλδ τα υπουργεια που μας δινουν εγκριση για τρειλερ μοτοσυκλετας ... ενω ειναι παρανομα ...
εκει παει το ''γαμω τα υπουργεια μου ''
και αν τελικα εχεις τη μοτοσυκλετα σε ανταλλακτικα ειναι ικανοι τα τσακαλια του νομου να σε γραψουν επειδη αυτο που θα εχεις επανω ΔΕΝ ειναι μοτοσυκλετα αλλα ανταλλακτικα ...:rotflmao:
PROzacRIDER