πολυ καλο...ευγε.....![]()
Εχει διαφορα το 250 με το 300 ! Η καλυτερη μοντα απλα για klx250/D-tracker κατα τη γνωμη μου !
No replacement for displacement !
Ειχα κανει αρκετα χλμ σε D-Tracker 300αρι φιλου και ειχα δει σοβαρη διαφορα σε σχεση με το τοτε μου klx250 .
Αν του βαλεις και μηχανικο καρμπυρατερ θα εισαι ακομα πιο χαμογελαστος!!!
Οι επιλογες για καρμπ. ειναι Mikuni TM33 , Mikuni TM36 (αυτα για τα 4Τ..!) , Fcr35 και FcrMX37 .
Τα πρωτα δυο ειναι σπανια κοματια εδω , κατι σου εστειλα να δεις ομως !
Το Fcr το 35αρι ειναι συλεκτικο! Πολυ σπανιο...
Το 37αρι βρισκετα ιαπο εξω απλα κυνηγα τα πρωτα μοντελα με τον αφαιρουμενο ανταπτωρα για το φιλτροκουτι και οχι αυτα που τον εχουν "φιξ" .
Το "καλο" το 37αρι το φοραγαν τα πρωτα Yz-Wr250 '01-'02 , τα ΚΤΜ 250 μεχρι και '05 και τα Husky 250 .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
thank you!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
ευχαριστω παντως για ολες τις πληροφοριες!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Εχει διαφορα το 250 με το 300 ! Η καλυτερη μοντα απλα για klx250/D-tracker κατα τη γνωμη μου !
No replacement for displacement !
Ειχα κανει αρκετα χλμ σε D-Tracker 300αρι φιλου και ειχα δει σοβαρη διαφορα σε σχεση με το τοτε μου klx250 .
Αν του βαλεις και μηχανικο καρμπυρατερ θα εισαι ακομα πιο χαμογελαστος!!!
Οι επιλογες για καρμπ. ειναι Mikuni TM33 , Mikuni TM36 (αυτα για τα 4Τ..!) , Fcr35 και FcrMX37 .
Το Fcr το 35αρι ειναι συλεκτικο! Πολυ σπανιο...
Το 37αρι βρισκετα ιαπο εξω απλα κυνηγα τα πρωτα μοντελα με τον αφαιρουμενο ανταπτωρα για το φιλτροκουτι και οχι αυτα που τον εχουν "φιξ" .
Το "καλο" το 37αρι το φοραγαν τα πρωτα Yz-Wr250 '01-'02 , τα ΚΤΜ 250 μεχρι και '05 και τα Husky 250 .![]()
ride fast stay young!!!
Ρε συ Βασίλη, θυμάσαι άν το 36άρι κουμπώνει πάνω ακριβώς ή θέλει αντάπτορες σαν το 33?Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
nemes άν ψηθείς ρίξε μια φωνή έχω ένα 36άρι καινούριο.
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
τον κουρασαμε τον καυμενο τον βασιλη........προθυμος παντα ομως ο ανθρωπος για καθε πληροφορια και συμβουλη ομως!!!αψογος!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ρε συ Βασίλη, θυμάσαι άν το 36άρι κουμπώνει πάνω ακριβώς ή θέλει αντάπτορες σαν το 33?
nemes άν ψηθείς ρίξε μια φωνή έχω ένα 36άρι καινούριο.θα σε ενημερωσω παντως μρ το που κινηθω για καρμπυρατερ,απλα λιγω κουμπωθηκα γιατι μεθαυριο κατεβαινω αθηνα να τσεκαρω ενα μηχανακι που φαινεται ευκαιρια....αν τελικα δεν κατσει φαση,τοτε σιγουρα θαναγκαστω να δυναμωσω κιαλλο το klx............
ευχαριστω πολλυ παντως παιδια.....!!!!
![]()
ride fast stay young!!!
Πρέπει να κανονίσουμε εκείνη την συνάντηση που λέγαμε.
Το έχεις κάνει τέλειο το KLX και με ενδιαφέρει η ιδέα να κάνω και εγώ κάτι ανάλογο, μιας και λεφτά για νέο on/off δεν παίζουν (μας τα έφαγε όλα το ktm και το enduro).
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από petrogazz
Πρέπει να κανονίσουμε εκείνη την συνάντηση που λέγαμε.
Το έχεις κάνει τέλειο το KLX και με ενδιαφέρει η ιδέα να κάνω και εγώ κάτι ανάλογο, μιας και λεφτά για νέο on/off δεν παίζουν (μας τα έφαγε όλα το ktm και το enduro).
![]()
πολυ ευχαριστως φιλε μου!!!!κιαπο αυριο ο καιρος ανοιγει κιεχω και αδεια μεχρι την παρασκευη!!!!και συζηταμε κιαπο κοντα και για δουλιτσα στο δικο σου!!!πες μου ποτε θελεις?
![]()
ride fast stay young!!!
καπως ετσι.......................!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nemes74
mexri να το φερω εκει που θελω θα γινω σαν το τελευταιο emoticon!!!!!!:rotflmao:![]()
thanks anyway!!!!
![]()
![]()
![]()
ride fast stay young!!!
κιοπως εχουμε πει η καλη δουλεια δεν τελειωνει ποτε......το νεο δωρακι πηρε τη θεση του πανω στο λουλουδι μου!!!ενα πολυ ωραιο 5,5λιτρο τεποζιτακι της just gas tanks για τις δυσκολες ωρες!!μας βγηκε ο τακος σημερα για να μπει στη θεση του αλλα οχι και για να συνδεθει με το κυρις γιατι η βροχη μας τακανε.........μουσκεμα..........αυριο μαλλον καιι επισης η πρωτη δοκιμη για να δουμε τι πουλια πιανουμε απο αυτονομια!!!
![]()
ride fast stay young!!!
εδω βεβαια πιθανως να προκυψει κιενα προβλημα αλλα οχι μεγαλο.....αν προσεξετε τη φωτο θα δειτε οτι η θεση του τεποζιτου ειναι αρκετα κατω απο την κεντρικη παροχη του καρμπυρατερ,αρα ενα μερος απο την μαζα του καυσιμου περιπου στα 2+ - λιτρα θα μενουν ανεκμεταλευα η θα περνουν απο την παροχη μονο σε εντονες επιταχυνσεις επιβραδυνσεις.......ιδωμεν......σε κανα δυο μερες θα ξερω..........και μια κιειπα για καυσιμο!!!η τελευταια αλλαγη πουχα κανει στην τροφοδοσια ηταν αλληγη του κεντρικου ζιγκλερ απο το μπουρισιο 140 που ειχα βαλει στο μαμα 132......και ω του θαυματος!!!!!λιιιιιγη λιγοτερη δυναμη χαμηλα,αλλα........αστραπιαιο ανεβασμα στροφων,τρελο στροφαρισμα στα ψηλα εως τερμα χωρις πια μπουκωματα,και υπο καλες συνθηκες κατι υπεροχες τελικες 165χλμ,με τα 150+ψωμοτυρι!!!!
![]()
για μενα που κανω και συχνα ανοιχτες αποστασεις οτι πρεπει δηλαδη!!!!αρα ηθικο διδαγμα.....για αποδοση...οχι παντα μεγαλυτερο ζιγκλερ.....αρκετες δοκιμες με διαφορα ωσπου να βρεθει το καταλληλο!!!!
![]()
ride fast stay young!!!
καλημερα φιλε μου υπαρχει στην αγορα και ταφακι για να τελειωσεις με το προβλημα της σταθμης μονο που θα πρεπει να το γυρνας εσυ σαν 2η ρεζερβα. στην οδυσσεως θα βρεις κατι τετοιο ειδαλως θα ψαξω να βρω ενα αχρησιμοποιητο που χω. 2 λιτρα ειναι 2 λιτρα οταν ψαχνεις την αυτονομια
φιλικα γιωργος
καλησπερα και σωστη η παρατηρηση σου ομως σου διαφευγει παλικατι......εχω τετοιο ταυ και δευτερο ρουμπινετακι για το βοηθητικο ομως απο τη στιγμη που βρισκεται αρκετα πιο χαμηλα απο το κυριως τεποζιτο,το μονο που θα γινει θαναι να εξισωθουν οι σταθμες στα δυο τεποζιτα,πραγμα που σημαινει ξανα χαμηλη σταθμη στο βασικο και περιπου μεσαια σταθμη στο δευτερευον.....αρχη των συγκινονουντων δοχειων βλεπεις...........ξαναδες τα υψη και τις σταθμες των τεποζιτων......παντως κατι μπορει να γινει με ενα ρουμπινετακι υποπιεσης που εχω ακκουσει οτι υπαρχει,το οποιο εξακολουθει να τραβαει την βενζινη ανεξαρτητα απο τα υψη τεποζιτου και παροχης καρμπυρατερ......ιδωμεν..........Αρχικά δημιουργήθηκε από litakos
καλημερα φιλε μου υπαρχει στην αγορα και ταφακι για να τελειωσεις με το προβλημα της σταθμης μονο που θα πρεπει να το γυρνας εσυ σαν 2η ρεζερβα. στην οδυσσεως θα βρεις κατι τετοιο ειδαλως θα ψαξω να βρω ενα αχρησιμοποιητο που χω. 2 λιτρα ειναι 2 λιτρα οταν ψαχνεις την αυτονομια
φιλικα γιωργος![]()
![]()
ride fast stay young!!!
α κιευχαριστω πολυ παραυτα.....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από litakos
φιλικα γιωργος![]()
![]()
ride fast stay young!!!