Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Σάββατο 16/1

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hailander7
    Αντιθέτως...Θα είμουν ευγνώμον εάν έβρισκα μπουφανάκι με ίδια αδιαβροχοποιηση,ίδια cordura,και ίδιες προστασίες με 2 χρονια εγγύηση,στα 200 ?.Με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα.
    Spidi,ixon..........& πολλες αλλες καλες φιρμες..................
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Ναι...Για άντε ρώτα πόσο κάνει ένα spidi ίδιας κλάσης,και μετά έλα πές μου.Διάβασε το post από την αρχή και θα καταλάβεις.
    Να αγαπάς τους εκθρούς σου

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Φιλε μου ιταλικα ειναι & το spidi αλλα & το dainese.Προσωπικα εμενα με καλυπτει να δωσω για ενα spidi 250-280 ευρω και να ''γλυτωσω'' τα + 100 ευρω που χρειαζωνται για το dainese...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
    Φιλε μου ιταλικα ειναι & το spidi αλλα & το dainese.Προσωπικα εμενα με καλυπτει να δωσω για ενα spidi 250-280 ευρω και να ''γλυτωσω'' τα + 100 ευρω που χρειαζωνται για το dainese...
    Ναι μεν αλλά...

Βλέπω τις προάλλες ένα τύπο, πανεπιστημειακό, να έχει ενα καταπληκτικό σακάκι,
    όμορφη ραφή, και ωραίο χρώμα... βρέθηκα πιο κοντά του και κάπου πρόσεξα το σήμα
    της dainese. Το συγκεκριμένο σακάκι λοιπόν, ήταν αδιάβροχο, με προστασίες κτλ κτλ...

Και ρωτάω: γιατί να μην πληρώσω αυτή την καινοτομία, την ομορφιά
    και στοκάτω-κατω τη δυνανότητα να καβαλάω μηχανή, να αισθανομαι
    και όσο μπορώ να είμαι ασφαλής, αλλά ταυτόχρονα να πάω σε ένα ραντεβού
    και να είμαι κομψός?

Δεν λέω ότι το τωρινό που έχω είναι μαπα, αλλά άλλο να έχεις ενα μπουφαν και άλλο
    ένα σακάκι (ειδικά όταν πας για δουλειά).

Αν βέβαια, η dain τα χαλάει στο θέμα ασφάλειας, θα τα χαλάσω κι εγώ μαζί της.
    Συγνώμη που το γράφω σ'αυτό το ποστ..

Ρε παιδιά,πάλι τα ίδια?Είπαμε και παραπάνω να συγκρίνουμε ομοειδή προϊόντα,αλλιώς δεν βγαίνει άκρη...Θα πάρω λέει ο φίλος spidi γύρο στο 250άρι. Ε και? και DAINESE υπάρχουν σε αυτήν την τιμή.Δηλαδή παίρνουμε το κορυφαίο και ακριβότερο της μιας εταιρίας και το συγκρίνουμε με ένα υποδεέστερο ποιοτικά και φθηνότερο της άλλης,και καταλήγουμε στο συμπέρασμα:"γιατί να δώσω 100? παραπάνω τζάμπα"?Παραπάνω περιγράφω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δικού μου μπουφάν και ζήτησα από τον φίλο να μου βρει μπουφάν ΙΔΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ άλλης εταιρίας στα μισά λεφτά.(έτσι έλεγε).Στο θέμα μας τώρα...To μόνο μπουφάν με παρεμφερή ποιοτικά χαρακτηριστικά της SPIDI αλλά πολύ πίσω σε designe και εφαρμογή, είναι το ERGO 05 H2OUT.Για άντε πάρτο με τα λεφτά που λές,και άμα τα καταφέρεις πές μου να έρθω να πάρω 10.Εδώ βρε τα coclori που έιναι Ελληνικά, και δεν είναι ουτε DAINESE,ουτε REV'IT,ούτε ALPINESTARS,ούτε,ούτε ούτε...Και άν δεις τις τιμές τους στα κορυφαία τους μοντέλα,θα πέσεις ξερός!Οι 300άρες και οι 400άρες πάνε σύννεφο!Εγώ δεν είμαι αντιπρόσωπος της DAINESE,απλά έχω μοτοσυκλέτα από τα 16 μου και βαδίζω τώρα στα 35.Έχω ''φάει'' άπειρα κρύα ,βροχές,χιόνια και μερικές πολύ ''όμορφες'' τούμπες.Έχω φορέσει σχεδόν τα πάντα,και εxω καταλήξει σε 2 βασικά συμπεράσματα:
    1.Ότι και εδώ ισχύει το ''ότι πληρώνεις παίρνεις'',(έστω και άν δίνεις καμιά φορά κάτι τοις παραπάνω)
    2.Σε θέματα εξοπλισμού και ασφάλειας, όταν οδηγάς μοτο,δεν χωράνε συμβιβασμοί και ημίμετρα.
    Να αγαπάς τους εκθρούς σου

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Καλημέρες Σάββατο 16-7-11
    από vaska στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2011, 15:44
  2. Kαλημερες Σαββατο 16 Οκτωβριου 2010
    από sotos 8 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2010, 11:07
  3. Σαββατο 16 Ιουλιου