Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Fedex και κόστος εκτελωνισμού.

Re: Fedex και κόστος εκτελωνισμού.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Παιδιά ήρθε κάτι από Ηong Kong με Fedex. Moυ στέλνουν mail και ζητάνε επιπλέον 116,73?.
    Αξία αντικειμένου 50 USD.
    Koιτάτε τί μου λένε:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΑ 0,00
    ΔΑΣΜΟΙ / ΦΠΑ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ 20,00
    Δ.Ε.Τ.Ε. 2,00
    Δ.Ε.Χ.Ε. 0,00
    Ε.Ε.Π.Α. 0,00
    ΑΛΛΑ ΤΕΛ.ΠΑΡ/ΚΑ 0,00
    ΕΞΟΔΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 15,00
    ΑΜΟΙΒΗ 79,73
    ΜΕΤΑΦΟΡΑ 0,00

ΣΥΝΟΛΟ 116,73
    Μου λένε ότι τα 79,73 είναι η αμοιβή του εκτελωνιστή.Ισχύει κάτι τέτοιο;Πληρώνεται ο εκτελωνιστής;
    η αξια ηταν οντως 50 usd???

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Και σε μενα ετυχε κατι παρομοιο ηθελαν 134.73 ευρα για ενα πακετο αξιας 70 USD αλλα εγω τους ειπα να το γυρισουν πισω ,και μετα απο συννενοηση με την εταιρια που εκανα την αγορα, μου το εστειλαν παλι με USPS και δεν πληρωσα τιποτα .
    Με USPS αν το σταματησουν στο τελωνειο η χρεωση θα ειναι περιπου στο 20% της αξιας του πακετου χοντρικα αλλα οι κυριοι της Feedex , και οχι μονο, εχουν βρει τροπο να κονομησουν.
    Την "προσφορα " που εχω στην φωτο την εστειλα στον συνηγορο του πολιτη ,στο ΙΝΚΑ και σε διαφορες αλλες υπηρεσιες που δεν θυμαμαι αλλα καμια απαντηση απο κανενα και τις εστελνα ανα 10 μερες για αρκετο καιρο αλλα τιποτα γιατι αραγε?? :a31:
    Και εστειλα και παραπονα και στην ιδια την FEEDEX στην ελλαδα αλλα και στα κεντρικα στην Αμερικη αλλα παλι τιποτα Αδιαφορια
    Αυτα μονο που το σκεφτομαι εκνευριζομαι ακομα και μετα απο ενα χρονο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gamofeedex.jpg 
Προβολές:	260 
Μέγεθος:	63,7 KB 
ID:	185617
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
    Και σε μενα ετυχε κατι παρομοιο ηθελαν 134.73 ευρα για ενα πακετο αξιας 70 USD αλλα εγω τους ειπα να το γυρισουν πισω ,και μετα απο συννενοηση με την εταιρια που εκανα την αγορα, μου το εστειλαν παλι με USPS και δεν πληρωσα τιποτα .
    Με USPS αν το σταματησουν στο τελωνειο η χρεωση θα ειναι περιπου στο 20% της αξιας του πακετου χοντρικα αλλα οι κυριοι της Feedex , και οχι μονο, εχουν βρει τροπο να κονομησουν.
    Την "προσφορα " που εχω στην φωτο την εστειλα στον συνηγορο του πολιτη ,στο ΙΝΚΑ και σε διαφορες αλλες υπηρεσιες που δεν θυμαμαι αλλα καμια απαντηση απο κανενα και τις εστελνα ανα 10 μερες για αρκετο καιρο αλλα τιποτα γιατι αραγε?? :a31:
    Και εστειλα και παραπονα και στην ιδια την FEEDEX στην ελλαδα αλλα και στα κεντρικα στην Αμερικη αλλα παλι τιποτα Αδιαφορια
    Αυτα μονο που το σκεφτομαι εκνευριζομαι ακομα και μετα απο ενα χρονο
    Δε γίνεται όμως να στείλεις με USPS από Hong Kong...ή μήπως γίνεται;

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Δε γίνεται όμως να στείλεις με USPS από Hong Kong...ή μήπως γίνεται;
    απο hong kong επιλέγω πάντα απλό στανταρ air mail και μου ρχονται στην πόρτα μου με τον ταχυδρόμο των ελτά, χωρίς κανένα πρόβλημα ως τώρα (καμιά 20αριά παραγγελίες έχω κάνει σίγουρα).
    ...

RE TOLI??? TI PHRES APO HONG KONG PALI??? (KALA NA PA8EIS AFOU DE RWTAS TON PROEDRA) TO MHXANAKI SOU APO SUZUKI 8A GINEI SONGYUNG ME TOSA HONG ANTALLAKTIKA POU EXEIS BALEI

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    RE TOLI??? TI PHRES APO HONG KONG PALI??? (KALA NA PA8EIS AFOU DE RWTAS TON PROEDRA) TO MHXANAKI SOU APO SUZUKI 8A GINEI SONGYUNG ME TOSA HONG ANTALLAKTIKA POU EXEIS BALEI
    Δεν ήταν για το μηχανάκι Αλέξη,αλλά κάτι για δώρο
    ΥΓ:Σε λίγες μέρες ...τί κάνει νιαου-νιάου;;

GYFTO! KINEZIKA DWRA KANEIS??? SA KINEZIKH AGORA 8A EINAI TO SPITI SOU STANDAR!!!

για να μην την ξαναπατήσετε ,,,,με οτι εταιρια και να φέρεται το τελωνείο μπορει να το σταματήσει!!!

εμενα μου ηρθαν κατι πράγματα απο αμερικη χτες και δεν πλήρωσα τπτ...ολόκληρο κουτί !!!

ειναι πως θα σου κάτσει!!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    για να μην την ξαναπατήσετε ,,,,με οτι εταιρια και να φέρεται το τελωνείο μπορει να το σταματήσει!!!

εμενα μου ηρθαν κατι πράγματα απο αμερικη χτες και δεν πλήρωσα τπτ...ολόκληρο κουτί !!!

ειναι πως θα σου κάτσει!!!!
    Προφανώς σου ήρθε με USPS. Ας ήταν UPS ή FEDEX και δεν υπήρχε περίπτωση να την γλυτώσεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Προφανώς σου ήρθε με USPS. Ας ήταν UPS ή FEDEX και δεν υπήρχε περίπτωση να την γλυτώσεις.
    οχι φιλε...... απλο usp .....αμερικάνικα ταχυδρομεία!!!

εχεχεχεχεχεχεχεχ

οταν λεμε κουτι.....εννοω 30 tshirt κτλ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ισχύει.Το USPS συνεργάζεται με τα ELTA.
    Οποιαδήποτε εταιρεία courrier πληρώνει τον τελωνειακό υπάλληλο ακριβώς επειδή της προσφέρει υπηρεσία(εκτελωνισμό). Αν τώρα ο τελωνειακός κόβει απόδειξη για την υπηρεσία αυτή...
    Μίλησα με τον πωλητή και κοιτάξτε τί μου απάντησε:

that is really scandalous, I never heard that before
    115 $ for service fee are they crazy that is more than the watch value on the parcel

we have sent more watches to Greece without any problems even 4 in one parcel
    that cannot be legal also if a item goes back they charge you a % amount of the item for fedex
    that cannot be legal in any country

we have never sent a watch another way than fedex because we had never any problems (more than 90 watches now) so I don't know

please call the fedex headquarter and ask, I can remember case in Germany where the guy who delivered the parcel also wanted some stupid fees from me
    I called while he was on the door and than I got it and they sent me a bill and I only paid the tax but no service fees
    I don't know the rules in Greece but what you tell me sounds really scandalous

Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο να του το στείλουν πίσω και αυτός να το στείλει με standerd mail...

ROLOI APO TO HONK KONG!!!!! XAAXAXAXAXAXAX TYXERH H KOPELA SOU!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ti mlks
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

χεχεχεχεεχεχ!!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πρωτη πτώση ,και κόστος επιδιορθώσης ζημιων?!
    από Billymuse στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2013, 14:43
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2008, 18:23
  3. Παραλογο κοστος εκτελωνισμου!!!
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2007, 18:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε