Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: να τρελαινεσαι.....

να φυγετε ρε ολοι οι ανω των 40 να φυγετε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ε ρε πλακεςδηλαδη οι κατω των 40 ειναι σωστοι και ηρεμοι οδηγοι τστστσττστστστστ.....
    πάντα όρθιοι.....πάντα ορθοί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GhostRideR_636
    The difference between men and boys is the price of their toys.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Μπα. εγω την εχω βρει την κινηση πλεον... Προσπερασμα, κωλοδαχτυλο και αντε γεια..Το κανεις και με στυλ αμα λαχει, γυρνωντας το χερι προς τα πισω

Το γαματο ειναι οταν το κανω σε τυπαδες που παραβιαζουν φαναρια.. ερχονται απο μακρια και κοιτανε με δεος το "the finger". Πολυ γελιο!!!

:rotflmao: :rotflmao:

....μαθαίνεις βλέπω με τον καιρό....
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Πριν απο περιπου 2 χρονια: σχολοντας απο την δουλεια (12χλμ περιπου απο την πολη) Ειμαι πισω απο matiz περιπου 80χλμ και παρατηρω την τυπισα που οδηγει μπροστα μου να κανει οτι μαλακια της ερχεται....αποτομες τιμονιες και φρεναρισματα, τρελες προσπερασεις κτλ) μετα απο 2 λεπτα που εκατσα πισω της την προσπερναω σε ευθεια ωραια και ανετα....Μολις φθανω μπροστα της κοιταω απο τον καθρευτη για να δω τι οργιο ειναι και βλεπω μουτζες και με τα δυο της χερια!!! Τα περνω στο κρανιο και παταω φρενο πιανω αριστερα και ερχομαι διπλα της και της φωναζω σαν παρανοίκος ψυχακιας:Με μουτζωσες?ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΣΕΣ?Θα σου γ@μησω οτι εχεις και πολλα αλλα......Η γκομενα ειχε χασει την μιλια της και ειχε αλλαξει 10 χρωματα!Διπλα ηταν μαλον η μανα της που μου ελεγε οχι αγορι μου, οχι αγορι μου....ετοιμη για εγκεφαλικο!Δεν ξερω αν αντεδρασα υπερβολικα αλλα ακομα οποτε την θυμαμαι γελαω.....Σιγουρα παντως απο εκεινη την μερα θα ειναι πιο προσεχτικη στις χειρονομιες της!

Αρχικά δημιουργήθηκε από foler
    Πριν απο περιπου 2 χρονια: σχολοντας απο την δουλεια (12χλμ περιπου απο την πολη) Ειμαι πισω απο matiz περιπου 80χλμ και παρατηρω την τυπισα που οδηγει μπροστα μου να κανει οτι μαλακια της ερχεται....αποτομες τιμονιες και φρεναρισματα, τρελες προσπερασεις κτλ) μετα απο 2 λεπτα που εκατσα πισω της την προσπερναω σε ευθεια ωραια και ανετα....Μολις φθανω μπροστα της κοιταω απο τον καθρευτη για να δω τι οργιο ειναι και βλεπω μουτζες και με τα δυο της χερια!!! Τα περνω στο κρανιο και παταω φρενο πιανω αριστερα και ερχομαι διπλα της και της φωναζω σαν παρανοίκος ψυχακιας:Με μουτζωσες?ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΣΕΣ?Θα σου γ@μησω οτι εχεις και πολλα αλλα......Η γκομενα ειχε χασει την μιλια της και ειχε αλλαξει 10 χρωματα!Διπλα ηταν μαλον η μανα της που μου ελεγε οχι αγορι μου, οχι αγορι μου....ετοιμη για εγκεφαλικο!Δεν ξερω αν αντεδρασα υπερβολικα αλλα ακομα οποτε την θυμαμαι γελαω.....Σιγουρα παντως απο εκεινη την μερα θα ειναι πιο προσεχτικη στις χειρονομιες της!

Αν ήσουν απλός θεατής και άκουγες τον εαυτό σου να βρίζει με τόσο χυδαίο τρόπο τι γνώμη θα σχημάτιζες και πες μου αν θα έχανες ή όχι το όποιο δίκιο σου ;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Αν ήσουν απλός θεατής και άκουγες τον εαυτό σου να βρίζει με τόσο χυδαίο τρόπο τι γνώμη θα σχημάτιζες και πες μου αν θα έχανες ή όχι το όποιο δίκιο σου ;

Ενώ ένα αυτοκρατορικό φάσκελο με το χέρι πλήρως εκτεταμένο και με τα δάχτυλα σε πλήρη διάταση προς το μέρος του 'θύματος' ,συνάδει 100% με το οδηγικό fair play ( και είναι και γνήσια παραδοσιακή ελληνική πράξη....βλέπε μουτζάλωμα )χωρίς να λερώνεις το στόμα σου....ειδικά όταν απευθύνεσαι σε μια ηλίθια πλην όμως κυρία..

Προτεινόμενος χρόνος εκτέλεσης φασκέλου (άπλωμα-μάζεμα χειρός) περί τα 4-5 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο κατά το δοκούν,μα σε καμία περίπτωση λιγότερο.

Η μούτζα ποτέ δεν σκότωσε....η μαλακία πάλι πολλές φορές
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Ενω αν φερονταν σαν γαλλος πρεσβης στην υποψηφια δολοφονο, θα εβρισκε το δικιο του... στη νικολουλη

Τουλαχιστον της τα 'πε και ξεθυμανε ο ανθρωπος!
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

+900
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    ... για να δω τι οργιο ειναι και βλεπω μουτζες και με τα δυο της χερια!!! Τα περνω στο κρανιο και παταω φρενο πιανω αριστερα και ερχομαι διπλα της και της φωναζω σαν παρανοίκος ψυχακιας:Με μουτζωσες?ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΣΕΣ?Θα σου γ@μησω οτι εχεις και πολλα αλλα......Η γκομενα ειχε χασει την μιλια της και ειχε αλλαξει 10 χρωματα....

Επειδη αυτό τον καιρο περναω μια φαση χαλαρουιτα,
    σκεφτηκα ότι δεν θα μου εκανε κακο να προσθεσω στην καμπουρα μου
    σκεψεις κι ανησυχιες του τυπου «κι αν η γκομενα φρικαρε από τον φοβο της
    Που την απειλουσε ενας αφηνιασμενος μηχανοβιος κι εκοβε το matiz αριστερα?»
    «ποσα στρεμματα ασφαλτο θα μετραγε με την μουρη ο μηχανοβιος?»

Επειδη όμως αυτό τον καιρο περναω μια φαση χαλαρουιτα λεω να την διατηρησω
    και να παψω να σκεφτομαι ποσες φορες δινουμε οι ιδιοι υποσταση στην ηλιθιοτητα
    παιζοντας κορωνα γραμματα την σωματικη μας ακεραιοτητα.
    Ακομα κι όταν ουτε καν το υποψιαζομαστε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Ενώ ένα αυτοκρατορικό φάσκελο με το χέρι πλήρως εκτεταμένο και με τα δάχτυλα σε πλήρη διάταση προς το μέρος του 'θύματος' ,συνάδει 100% με το οδηγικό fair play ( και είναι και γνήσια παραδοσιακή ελληνική πράξη....βλέπε μουτζάλωμα )χωρίς να λερώνεις το στόμα σου....ειδικά όταν απευθύνεσαι σε μια ηλίθια πλην όμως κυρία..

Προτεινόμενος χρόνος εκτέλεσης φασκέλου (άπλωμα-μάζεμα χειρός) περί τα 4-5 δευτερόλεπτα ή και περισσότερο κατά το δοκούν,μα σε καμία περίπτωση λιγότερο.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik

Επειδη όμως αυτό τον καιρο περναω μια φαση χαλαρουιτα λεω να την διατηρησω
    και να παψω να σκεφτομαι ποσες φορες δινουμε οι ιδιοι υποσταση στην ηλιθιοτητα
    παιζοντας κορωνα γραμματα την σωματικη μας ακεραιοτητα.
    Ακομα κι όταν ουτε καν το υποψιαζομαστε
    Με αυτη την λογικη θα κανουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο στον καθενα ομως! Ε Οχι!!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Μια 62χρονη κυρία με έστειλε 22 μερες νοσοκομείο....εκει τι κάνεις;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Με αυτη την λογικη θα κανουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο στον καθενα ομως! Ε Οχι!!
    φαινεται φιλε μου οτι θεωρεις σημαντικοτερο τον αλωβητο μικροεγωισμο
    απο μερικα (στην καλυτερη) σπασμενα κοκκαλα.
    παρεβλεψες να σχολιασεις βεβαια το τι αποτελεσματα θα ειχε πανω σου
    εαν η οδηγος φρικαρε (απο οποιαδηποτε αιτια) και καθως ησουν διπλα της
    και της τα εχωνες, εριχνε το matiz πανω σου.

θα μου πεις βεβαια οτι αυτα δεν γινονται.
    την ιδια αποψη ομως ειχε και ενας αλλος οδηγος ο οποιος διπληκτιστηκε με καποιον
    για μια θεση παρκαρισματος και κατεληξε με μερικες μαχαιριες στο νοσοκομειο.

παρολα αυτα δεν διεκδικω τον ρολο του μεντορα και δεν θα προσπαθησω να σε πεισω
    οτι ειναι προτιμοτερο να φτανεις σωος στον προορισμο σου.
    τα ρισκα και την αξια αυτων των ρισκων ο καθενας τα ζυγιζει και τα σταθμιζει
    με τα δικα του κριτηρια λαμβανοντας υποψη του ποσο σημαντικη μπορει να ειναι μια ηττα
    (πχ μια τουμπα γιατι σε εκλεισε η παπαρω που εβριζες) και ποσο ασημαντες μπορει να ειναι πολλες νικες (τα μπινελικωματα αυτων που κανουν παπαριες στους δρομους) ..

παντα ορθιος..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    [ Σε ηλικιες ανω των 40 δεν ασχολουμε καν απλα οπως ειπατε λεω ανακουφισμενος "παλι καλα που δεν εγινε τιποτα". [/B][/QUOTE]

Είμαι εδώ και 2 χρονια 40 αλλά καβαλάω το ρημαδι (DR650) Κυριακή πρωί φεύγω από Πάτρα πάω στα Άγραφα Ευρυτανίας για καφέ ( και με 20 ποντους χιόνι) και το βραδυ γυρίζω παίζω με την 5 χρονη κόρη μου. ΑΑΑΑΑ και το σπουδαιότερο την επόμενη μέρα ανοίγω το μαγαζί μου κανονικά στην ώρα του. Duracel είμαι ο που..ης. Λέτε να είναι επειδη βλέπω το τέλος μου να κοντοζυγώνει? ε?
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ....
    Φιλε, μπράβο σου!!! (με καθε ειλικρίνεια)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. κληση να τρελαινεσαι
    από xifias στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2005, 09:27
  3. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  4. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  5. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε