υπέροχα νέα..Με το καλό πάλι κοντά σας..
υπέροχα νέα..Με το καλό πάλι κοντά σας..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Υπέροχα νέα!!! Μπράβο στο παλικάρι και σε όλους που το στηρίζετε!
![]()
![]()
![]()
ΥΓ
Έδωσα αίμα ούτε μήνα πρίν για συγγενικό μου πρόσωπο οπότε δυστυχώς δέν μπορώ τώρα..![]()
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!
Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη
http://www.wingsforlife.com
περαστικα πατριωτακι και παντα καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από natit
Tα νεα ειναι ευχαριστα!
Ο Μακης ειναι καλυτερα και οι γιατροι ειπαν οτι εχει ξεπερασει τον κινδυνο......
![]()
![]()
Να του μεταφέρεις τις ευχές και τη θετική μας ενέργεια Νατάσα, σε καθιστώ υπεύθυνη δεσποινίς Μιγιού!Αρχικά δημιουργήθηκε από natit
Καλησπερα απο Λευκαδα.
Ειμαι η Νατασα παρα πολυ καλη φιλη του Μακη......![]()
![]()
![]()
![]()
think +
![]()
![]()
![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
αντε μπραβο!ναναι καλα το παλικαρι και γρηγορα ορθιος και στο σπιτι του...
ωραία νέα...![]()
σιδερένιος
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Kαλη επανοδο και ποτε ξανα τετοια.![]()
The only easy day was yesterday.
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
αντε..να πεφτουν τα νεα τα καλααα λεμε!!!
περιμενουμε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
γρήγορα όρθιος και ποτέ ξανά το παιδί![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!